Upoznavanje na njemackom - Pronađi pratnju

utorak , 18.12.2018.

Brojevi na njemačkom: naučite kako se pišu brojevi na njemačkom










Click here: Upoznavanje na njemackom






Znakove koristimo za učvršćivanje svog znanja. Članovi rečenice u bengalskom jeziku slijede tačno određena pravila. Ne postoji gramatički rod. Lekcija je dobro zamišljena međutim nadasve se nadam da će idejni tim ovog projekta moje dobronamjerne kritike razumjeti i uvažiti, te poraditi na usavršavanju i nadopunjavanju iste.



upoznavanje na njemackom

Woher — odakle Woher kommst du? Darf ich Ihnen … vorstellen.



upoznavanje na njemackom

Pitanje na nemačkom - Pismo se sastoji od znakova.



upoznavanje na njemackom

Pozdrav svima Interesuje me kako se na Njemackom jeziku upoznati sa nekim i kako pitati nekoga ko je ko. Naime slušanje prikazanih riječi kojih u većini nema u sadržaju audio snimke otežava pravilno izgovaranje. Ponuđene riječi koje audio snimkom nisu obrađene teško ih je ispravno naučiti izgovarati a također i prepoznati u nekom interaktivnom govoru,odnosno slušanju. Radi se o velikom fondu riječi kojih treba zapamtiti a mogu slobodno primjetiti da sam do lekcije A2 izuzeo oko 800 do 1000 riječi. Također uočio sam kako lekcije nude široki spektar ponuđenih riječi istog značenja nadasve u zamjenicama i glagolima te se istom koncepcijom nastavlja u lekciji Njemačkog govornog područja, gdje sam na početku druge podlekcije A2 več izvukao oko 100-tinjak riječi i opetovano nedostaje audio obrada ponuđenih riječi također u kontrolnim lekcijama ponuđene su riječi koje prethodno nisu ni obrađene. Koje su u Njemačkom govornom području daleko duže, te tako teže pamtljive ako iste niste u mogučnosti preslušati. Također mogu primjetiti kako se u samoj lekciji malo vodilo računa o prikazanim primjerima i eventualnim obrazloženjem, stječem dojam da su objašnjenja preštura i premalo primjera. Kao da se zanemaruje osnovno i funkcionalno korištenje riječi u svakodnevnoj osnovnoj komunikaciji, važnoj za svakog početnika. Bazira se lekcija na širini gramatičkih pravilnosti a manje na uporabnoj i funkcionalnoj vrijednosti. Lekcija je dobro zamišljena međutim nadasve se nadam da će idejni tim ovog projekta moje dobronamjerne kritike razumjeti i uvažiti, te poraditi na usavršavanju i nadopunjavanju iste. Želim Vam uspjeh u daljnjem radu na radost i dobrobit sviju nas.



Lekcija 3 - Upoznavanje (nauci-njemacki.com) - Kennen lernen - nauči njemački - willkommen
Ukoliko želite da nas kontaktirate kliknite. Jednom kada budete napravili dobru bazu, lako ćete kasnije tu bazu dopunjavati. Koji su Vaši planovi za tu regiju? Osim prezenta modalnih glagola, potrebno je znati i nastavke za građenje prezenta ostalih glagola, kao i bar 6 nepravilnih glagola, koji se koriste u svakodnevnoj komunikaciji jesti, čitati, videti, pričati, voziti, spavati. Znakovi postaju riječi, riječi postaju ideje. Ich freue mich schon auf unsere Zusammenarbeit! Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta, i uz obavezno navođenje adrese MyCity sajta. To su glagoli: moći, hteti, smeti, voleti, želeti, morati, trebati. Kroz povijest je postojalo mnogo različitih abeceda. Posle malo dužeg razgovora sa novim kolegom, na kraju razgovora možete reći: Es hat mich gefreut, Sie kennenzulernen.

[Dame za Seks|Trazim slobodnu zenu za brak|Ozbiljne žene za brak]






Oznake: upoznavanje, i, predstavljanje, naš, njemačkom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.