Evo šta TAČNO znači kada kazaljke pokazuju 22:22, 15:15 i druge jednake brojeve - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 24.12.2018.










Click here: Evo šta TAČNO znači kada kazaljke pokazuju 22:22, 15:15 i druge jednake brojeve






A pošto živimo u digitalnoj eri, u obzir je uzet i digitalni sat, pa imamo dve šema po kojima možete tumačiti značenje poklopljenih kazaljki i izjednačenih brojeva. Predstavljamo dve šema tumačenja, pa birajte! Ljude je oduvek interesovalo značenje raznih simbola i cifara i to su uglavnom povezivali sa dešavanjima u svakodnevnom životu.





Šema tumačenja 1 00:00 — Voljena osoba vas jako voli i želi. Prema nekim starim verovanjima, poklopljene kazaljke u podne ili u ponoć znače da nas neko voli, dok raširene kazaljke, odnosno kazaljke u 6 ili 18 časova znače da neko misli na nas i da želi da bude sa nama.





- Naravno, ovo se računa samo ukoliko slučajno pogledate na sat. Uglavnom se značenje sati povezuje sa nekim dešavanjima na ljubavnom polju.





Neko misli na mene, rečenica je koja nas prati od detinjstva, a sada su i izjednačene cifre na digitalnom časovniku dobile svoje značenje Tumačenje brojeva i kretanje kazaljki na satu je sve popularnije. Ljude je oduvek interesovalo značenje raznih simbola i cifara i to su uglavnom povezivali sa dešavanjima u svakodnevnom životu. Kada vidimo da su se kazaljke na satu poklopile, obično kažemo da neko misli na nas u tom trenutku. Naravno, ovo se računa samo ukoliko slučajno pogledate na sat. Prema nekim starim verovanjima, poklopljene kazaljke u podne ili u ponoć znače da nas neko voli, dok raširene kazaljke, odnosno kazaljke u 6 ili 18 časova znače da neko misli na nas i da želi da bude sa nama. Međutim, postoje različita značenja poklopljenih kazaljki, a sve zavisi od šeme tumačenja na koju se oslanjate. Uglavnom se značenje sati povezuje sa nekim dešavanjima na ljubavnom polju. A pošto živimo u digitalnoj eri, u obzir je uzet i digitalni sat, pa imamo dve šema po kojima možete tumačiti značenje poklopljenih kazaljki i izjednačenih brojeva. Predstavljamo dve šema tumačenja, pa birajte! Šema tumačenja 1 00:00 — Voljena osoba vas jako voli i želi.




Kada vidimo da su se kazaljke na satu poklopile, obično kažemo da neko misli na nas u tom trenutku. Uglavnom se značenje sati povezuje sa nekim dešavanjima na ljubavnom polju. Neko misli na mene, rečenica je koja nas prati od detinjstva, a sada su i izjednačene cifre na digitalnom časovniku dobile svoje značenje Tumačenje brojeva i kretanje kazaljki na satu je sve popularnije. A pošto živimo u digitalnoj eri, u obzir je uzet i digitalni sat, pa imamo dve šema po kojima možete tumačiti značenje poklopljenih kazaljki i izjednačenih brojeva. Predstavljamo dve šema tumačenja, pa birajte! Ljude je oduvek interesovalo značenje raznih simbola i cifara i to su uglavnom povezivali sa dešavanjima u svakodnevnom životu. Naravno, ovo se računa samo ukoliko slučajno pogledate na sat. Prema nekim starim verovanjima, poklopljene kazaljke u podne ili u ponoć znače da nas neko voli, dok raširene kazaljke, odnosno kazaljke u 6 ili 18 časova znače da neko misli na nas i da želi da bude sa nama. Šema tumačenja 1 00:00 — Voljena osoba vas jako voli i želi. Međutim, postoje različita značenja poklopljenih kazaljki, a sve zavisi od šeme tumačenja na koju se oslanjate.

[Zivotni partner srodna dusa|Kako upoznati curu preko facebooka|Kako lakše upoznati nekog]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.