Twoo moje poruke - Stvarne djevojke

nedjelja , 23.12.2018.

Poruke saučešća 5










Click here: Twoo moje poruke






Narocito sam mu zahvalna zbog uredjenja stazice pored Strumicke ulice, kojom sam, prva nakon desetina generacija, mogla da setam svoje dete u kolicima. Ja sam verovao u Srbiju i moj grad, a gospodin Bogdanović mi je dao podršku time što je stvorio grad budućnost istočne evrope. Ne vjeruj momku kada kaže volim te, nego kada očima punim suza kaže: 'Ostani molim te'!



twoo moje poruke

Hvala Ti za sve sto si uradio i sto si bar malo ljudima koji zive u ovom gradu uspeo da povratis osmeh i vratis samopouzdanje. Volim oci plave sto su meni ljubav dale, volim tvoja oka dva sto u njima ljubav sja! Zbogom postovani g-dine Bogdanovicu!



twoo moje poruke

Poruke saučešća 4 - Neša je bio sjajan covek. Veliki gubitak pre svega za njegovu porodicu, za Beograd, ali i za sve nas koji se tesko snalazimo u ovom vremenu hipokrizije i ludila, kad najbolji konstantno odlaze...



twoo moje poruke

Suze padaju, tebe nema daleko si, a trebas mi... Zelim samo da te zagrlim jednom, da te poljubim... Zelim da ti cujem glas, da sve bude kao nekada, ali dzabe nema nas... Nocima zelim da te pozovem, da posaljem poruku, ali bojim se.. Bojim se neces mi odgovoriti, neces se javiti... Toliko puta zelim da ti kazem da mi je jos stalo ali cutim, plasim se tvog odgovora... Plasim se da cu te izgubiti i da se vise necemo cuti ako saznas za moja osecanja.. Ovako je bolje cutim, patim u tami svoje sobe daleko od tebe... A ti kada pozelis da se javis broj je isti slobodno se javi.. Za tebe uvek bicu tu... Pokusavala sam da te zaboravim, ali ne ide uvek me nesto potseti na tebe, na nas, svake noci slusam nasu pesmu, gledam tvoju sliku i nadam se.... Jedno tvoje cimanje mi mnogo znaci, kada mi se javis na fb ulepsas mi dan... A ti ne znas koliko mi sve to znaci, glumim jaku, ne govorim ti o svojim osecanjima.. Volela bi da mogu da vratim vreme, da me opet nazoves u pola noci kao nekad, da vidim tvoju poruku za dobro jutro, da mastamo zajedno o buducnosti da opet budemo MI...



Kako videti sakrivene i zakljucane slike na facebooku?  
Ne trazi od covjeka da vjecno zivi. Ako se umoris od lutanja, ako izgubis veru u ljude, slobodno svrati u moje srce za TEBE mesta mora da bude!!! Jako nam je žao zbog vašeg gubitka, nadam se da ćete izdržati ove nesumnjivo teške i bolne dane. Ne dozvoli da neki pogresni ljudi udju u tvoj zivot, pomute bistrinu tvojih ociju, nateraju da volis ono sto i oni vole i zaboravis ono sto oni ne znaju-MENE! BEOGRAD i ČASNA SRBIJA su izgubili Veliki DIO SEBE, DOMAĆINA, A MOJA CRNA GORA, DIVNOG KOMŠIJU, GOSPOD. Kazu da je lijepo u nebeskom raju a ja kazem da je najljepse u tvom zagrljaju.

[Crna rotkva za mrsavljenje|Prvi sexualni odnos kod žena forum|Posao u beogradu za penzionere]






Oznake: poruke, saučešća, &, kako, izjaviti, saučešće

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.