Istina ili laž - Stranica za upoznavanje

četvrtak , 17.01.2019.

Vaskrsenje: istina ili laľ?










Click here: Istina ili laž






Sve sam probao: ekstendere, terapijske masaže, tablete. Ako bi ko pokuąao da pomakne kamen sa ulaza slomio bi rimski pečat i time teąko prekrąio njihov zakon. Većina žena osjeti neku od poteškoća tipičnih za trudnice.



istina ili laž

Da li ćete mu odmah vjerovati sve što kaže? Trenutno se osjeća fantastično i veseli se što će uskoro pojesti pizzu i stati pod topli tuš. Ležanje na leđima može biti kratkotrajno primjerice za vrijeme pregleda , ali u drugoj polovici trudnoće liječnici preporučuju zauzimati ležeći položaj na boku.



istina ili laž

Vaskrsenje: istina ili laľ? - Molim vas, recite mi kako se pravilno koristi, želim da uspije. Možemo slobodno reći da su ovo najprostije definicije istine i laži.



istina ili laž

A gdje je to stigao? U centar Antarktike sigurno nije. I ovaj Davor je zavedena osoba od strane onih koji se muče da sačuvaju tajnu oblika Zemlje. Antarktika je zabranjena za slobodna kretanja i čuva najveću tajnu o obliku Zemlje i sakrivene svijetove iza. Zatim mediji kažu: Ekspedicija je trajala 47 dana tijekom kojih je Davor sam, hodajući na skijama, bez dostave hrane i pomoći vjetra, pasa i sl. Sve što mu je potrebno za život šator, hrana, oprema i sl. Dnevno je hodao između 10 i 12 h te prelazio u prosjeku 25 km dnevno. Imao je ukupno tri dana pauze. Temperature su bile između -15 i -27, uz windchill osjećaj hladnoće čak do -50. Ok možda će mnogi ovu laž progutati, ali je imao tim cca 10 do čak 50 ljudi koji su ga snimali, fotografisali, logistika, prijevoz, liječnici, vodiči koji su ga vodili po strogo određenoj putanji. Putanje su stvorene od strane zemalja koje su potpisale da nitko ne smije istrazivati niti koristiti Antarktiku osim uz nadzor. Na kraju je imao vremena da i knjige čita kao da se odmara na Havajima. Zamislite kako je snimao iz zraka ovako precizne i lijepe fotografije, pa zar nije bio sam i sa osnovnom opremom za preživjeti. Zatim je ova mala kućica postavljena da se prikaze da i tu imaju javni WC , tj ljude koji ga koriste kao i zastava koja mora da pokaže dominaciju nad drugim zemljama. A otkuda vreća sa smećom u snijegu. Da li ste ikada vidjeli kompas koji pokazuje jug i da radi na samom jugu. Ako je jug magnetni pol, logicno da će da kazaljka pokazuje jug jer je juzni pol na samom jugu dominantniji, isto kao na sjevernoj zamišljenoj polulopti sjever. Pazite dalje, radio mu je i GPS ;. A Zatim izjava: Davor putem nije imao nikakvih problema. Trenutno se osjeća fantastično i veseli se što će uskoro pojesti pizzu i stati pod topli tuš. U Hrvatsku će se vratiti krajem siječnja. Postavio sam si ambiciozan cilj i putem do ostvarenja htio dokazati da se uz puno rada, vjere, truda i predanosti može ostvariti što god poželiš. Nadam se da će ova moja priča motivirati i druge ljude, kao što su drugi motivirali mene. Jeste sve je moguće ukoliko imaš odobrenje, zakletvu na šutnji i radiš za agencije koje lažu narod za novac. E sada pitanje za sve Vas, kako znate da je bio na Antarktiku, da li ste vidjeli i jedan dokaz. A da nije bio na Artiku? Ne, ovo je sve farsa i snimljen materijal da se skrene pažnja sa pokreta Ravna Zemlja koja je dovela do vrhunca otkrivanja oblika Zemlje i prevare nad čovječanstvom. Vidjet ćete da je sve laž da vas ubijede da je Zemlja lopta i ako vi vidite sasvim drugačije. Vodu vidite izravnatu, Sunce nebi mogli vidjeti milijardama udaljeno.



Istina ili laž - Ami G Show S10 - E18
Slušao sam priče o čoveku pre nego što sam postao čovek i pre nego što sam shvatio šta znači biti čovek. Djevojku zadovoljavam svaki dan po nekoliko puta. Prije sam imao 14 cm i problem sa curama. U nekim slučajevima presudna je genetska predispozicija za pojavom strija što svakako možete saznati u razgovoru s majkom ili bakama. Zamislite kako je snimao iz zraka ovako precizne i lijepe fotografije, pa zar nije bio sam i sa osnovnom opremom za preživjeti. Nisam baš osjećao zadovoljstvo prije, sve je to bila više predigra. Tvrd je kao kamen. To me godinama frustriralo. Jovan to nikada nije zaboravio. Vodu vidite izravnatu, Sunce nebi mogli vidjeti milijardama udaljeno.

[Sajtovi za upoznavanje partnera|Osobni kontakt zagreb|Zabava zagreb]






Oznake: Vaskrsenje:, ISTINA, čili, laľ?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.