Besplatni mali oglasi dubrovnik - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

www.datingvr.ru - besplatni Hrvatski oglasnik










Click here: Besplatni mali oglasi dubrovnik






Okružen zelenilom, nalazi se u blizini škole i vrtića. Prizemlje - dnevni boravak sa trpezarijom 32m2, kuhinja i predsoblje površine 20m2, spavaća soba sa garderoberom, veliko kupatilo, bašta, travnjak. Sprat - garderober prostorija, dnevna soba sa proširenjem, kuhinja, špajz, spavaća soba, kupatilo, hodnik, površina 75m2, plus terasa u mermeru 45m2 sa prelepim pogledom.



besplatni mali oglasi dubrovnik

U odličnom je stanju, parket je očuvan, u kuhinji i maloj sobi su ugradjeni novi PVC prozori, nova ulazna PVC vrata sa četiri brave. Dvostrano je orjentisan, površine 63 + 4m2, dve terase. Sprat - garderober prostorija, dnevna soba sa proširenjem, kuhinja, špajz, spavaća soba, kupatilo, hodnik, površina 75m2, plus terasa u mermeru 45m2 sa prelepim pogledom.



besplatni mali oglasi dubrovnik

www.datingvr.ru - besplatni Hrvatski oglasnik - 0 ?;0FC :C[0, 2 ?><>[=0 >1X5:B0 ?0@:8=3. U odličnom je stanju, parket je očuvan, u kuhinji i maloj sobi su ugradjeni novi PVC prozori, nova ulazna PVC vrata sa četiri brave.



besplatni mali oglasi dubrovnik

Identifikacioni broj oglasa: - 20160209072216 Link oglasa: Slični mali oglasi - dubrovnik, orasac, prodajem : Prodajem PEN DRIVE 1GB USB2. Uknjižen je i može biti predmet hipotekarnog kredita. Takodje je uknjižen i može biti predmet hipotekarnog kredita. Lokacija - ulica Vuka Karadžića, preko puta parka, a u neposrednoj blizini škole i bolnice. Dvostrano je orjentisan, površine 63 + 4m2, dve terase. Sve tri sobe imaju panoramski pogled na glavnu ulicu i grad. Dobar raspored prostorija, pogodan za zajednički život višečlane porodice. Stan je funkcionalan, adaptibilan, uredan i komforan. Ima centralno grejanje, kablovsku televiziju, telefon, internet, klima uredjaj, hrastov parket, svoj podrum. Veoma je svetao i ugodan. Ima parking ispred zgrade. Nalazi se na osmom u zgradi od 13 spratova, sa dva lifta, video nadzorom i interfonom. Stan je uknjižen i useljiv, prodaje vlasnik, cena 50. Prizemlje - dnevni boravak sa trpezarijom 32m2, kuhinja i predsoblje površine 20m2, spavaća soba sa garderoberom, veliko kupatilo, bašta, travnjak. Sprat - garderober prostorija, dnevna soba sa proširenjem, kuhinja, špajz, spavaća soba, kupatilo, hodnik, površina 75m2, plus terasa u mermeru 45m2 sa prelepim pogledom. Prvi sprat - kupatilo, trpezarija, predsoblje, hodnik, dnevna soba, spavaća soba, plus dve terase. Ima telefon, internet, trofaznu struju, vodu, gas - centralno, veliku terasu. Potkrovlje je u sirovom stanju, može da se uradi dvosoban ili trosoban stan uz mala ulaganja. Plac je površine 2. U skorije vreme treba da se napravi ulica sa komplet infrastrukturom - gradjevinska zona za porodične kuće. Kuća je uvučena od glavnog puta. U blizini autobuske linije za Novi Sad. Ima centralno grejanje, površina je 43m2 plus lodja 4m2. U odličnom je stanju, parket je očuvan, u kuhinji i maloj sobi su ugradjeni novi PVC prozori, nova ulazna PVC vrata sa četiri brave. U bliskom okruženju se nalazi veliki Maksi, pijaca, pošta, banke, sedam linija gradskog saobraćajnog prevoza 15, 18, 45, 78, 81, 83, 85, obdanište, škole. Stan je istočno orjentisan. Ima četiri sobe, kuhinju - nova, ugradna, trpezariju, kupatilo, ostavu, veliku terasu, letnju kuhinju, podrum. Kupatilo je novo: sve vodovodne cevi su zamenjene, odvod za WC je saseban u odnosu na ostale stanove. Spoljni prozori i balkonska vrata su PVC. Dva ulaza, potpuno obezbedjen sigurnosnim vratima, a na balkonu su čelične roletne, zaključavanje iznutra, i rešetke sa druge strane stana. Okružen zelenilom, nalazi se u blizini škole i vrtića. Može zamena za Beograd. Nalaze se na istom placu površine 8. Dvorište je betonirano, ima voće, vinograd, bašta, zidani obor i živinarnik. Porodična kuća je od kamena i cigle, a pomoćna od blokova - sve je malterisano sa fasadom, obe kuće su nameštene. Dodatno nudimo oranicu sa baštom i drvoredom šljiva nedaleko od sela, veću oranicu sa drvoredom šljiva van sela, bukovu šumu sa livadama i drugo.



BESPLATNI OGLASI SA SLIKOM, BESPLATNI MALI OGLASI, MALI OGLASI, OGLASI BEOGRAD
0 ?;0FC :C[0, 2 ?><>[=0 >1X5:B0 ?0@:8=3. Može zamena za Beograd. PONUDA NEKRETNINA: Libertas Inženjering 091 612 8097, 020 356 020, www. Stan je istočno orjentisan. Dajem stručne savjete rezidba agruma, maslina, ukrasnog bilja, zelene ograde, poslovi hortikulture, gnojidbe, zaštite, sadnje i drugo prema potrebi. U bliskom okruženju se nalazi veliki Maksi, pijaca, pošta, banke, sedam linija gradskog saobraćajnog prevoza 15, 18, 45, 78, 81, 83, 85, obdanište, škole. Sprat - garderober prostorija, dnevna soba sa proširenjem, kuhinja, špajz, spavaća soba, kupatilo, hodnik, površina 75m 2, plus terasa u mermeru 45m 2 sa prelepim pogledom.

[Karike cijena|3ds powersaves license key not working|Saznajte Francuski: 100 Francuski Fraze za Početnike]






Oznake: www.datingvr.ru, &, besplatni, hrvatski, oglasnik

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.