Podgorica oglasi nekretnine - Pravi datiranje

ponedjeljak , 17.12.2018.

WEBNekretnine - oglasi za nekretnine










Click here: Podgorica oglasi nekretnine






Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina. Prema podacima Centralne bandke Crne Gore, cena kvadrata u glavnom gradu je pala za 2,3% u odnosu na prošlu godinu. Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina.



podgorica oglasi nekretnine

Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina. Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Zabjelo, Zagorič, Stari aerodrom, Hram, centar, aerodrom.. Tako najsluplji kvadrati su oko Hrama gde se cena kreće oko 1500 EUR za stanove.



podgorica oglasi nekretnine

WEBNekretnine - oglasi za nekretnine - Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina. Zakupci i kupci su obično prestavnici stranih predstavništava i medjunarodnih organizacija kojih je sve više u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore.



podgorica oglasi nekretnine

Prema podacima Centralne bandke Crne Gore, cena kvadrata u glavnom gradu je pala za 2,3% u odnosu na prošlu godinu. Takođe po podacima CBCG, prosečne cene pojedinih kategorija nekretnina u Podgorici se kreću od 3000 EUR za luksuzne nekretnine na atraktivnim lokacijama, do 750 EUR za manje atraktivne kvadrature i lokacije, koje su udaljene od centra grada: naselje Vrela ribnička, Stari aerodrom, Konik, Zabjelo. Kupovina i prodaja nekretnina u Podgorici je nakon velikog buma sa kraja prethodne dekade i krize na tržištu nekretnina kao posledica globalne krize, ponovo u usponu. Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina. Tako najsluplji kvadrati su oko Hrama gde se cena kreće oko 1500 EUR za stanove. I pored visoke cene, ovi stanovi se nabrže prodaju. Cene izdavanja-iznajmljivanja stanova su najdrastičnije pale. Tako za stanove i garsonjere koji su ranije izdavani za 500 EUR u proseku, sada vlasnici traže i manje od 250 EUR. Interesantan je i podatak da se dosta traže luksuzne nekretnine. Zakupci i kupci su obično prestavnici stranih predstavništava i medjunarodnih organizacija kojih je sve više u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore. Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Zabjelo, Zagorič, Stari aerodrom, Hram, centar, aerodrom..



Oglasi za Nekretnine na Oglasnica com
Cene izdavanja-iznajmljivanja stanova su najdrastičnije pale. Kupovina i prodaja nekretnina u Podgorici je nakon velikog buma sa kraja prethodne dekade i krize na tržištu nekretnina kao posledica globalne krize, ponovo u usponu. I pored visoke cene, ovi stanovi se nabrže prodaju. Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina. Prema podacima Centralne bandke Crne Gore, cena kvadrata u glavnom gradu je pala za 2,3% u odnosu na prošlu godinu.

[Matore hrvatice|Matore hrvatice|Crna rotkva recepti]






Oznake: WEBNekretnine, &, oglasi, za, nekretnine

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.