• On/Off


    Dnevnik.hr
    Gol.hr
    Zadovoljna.hr
    Novaplus.hr
    NovaTV.hr
    DomaTV.hr
    Mojamini.tv



  • ..Halo, Tina pri telefonu....
    Image and video hosting by TinyPic

    credits

    design: ldesigns
    picture: devianART

    !.što li to govore, do mene ne dopire, u glavi su samo jeke svih padova i uspona al' briga me novi list okrenut je

    Bokk welki malenii... Jep jep. Eto novi post valjd.... hm. Tinca je baš hepiii. Da da. Al najjače.. Owajj billo je swe kul i oke sada nekad. Jedino što nak misliš da se nekad i osramotiš pred razom a možda i ne ali i to prođe. heh..Ma navikniii se..jiiihha... Možda samo mislim da se osramotim al neki ni ne primjete i eto ne snam.. A NE EEEeee.! Bezweze. hhiiiihhehehehhihihihahahahahhohohoo. =) . Najjjkulnije se čine marta, mirta, i sara. Da da! heh (= . i tkc. Danas sam išla kuć s Monikom mislim. Da. i s Adelom ii Filipom. I onda se Monika u biti neš prepirala kasnije s Filipom ddd. ma strašno heh. i ništa onda smo monika i jja ošle u harlekin. Čudno bogte. Dugo nisam tamo bila i eto. Onda je došo Jovo. ii sjedli mi takk. Pa smo jovo i jja slikali moniku puno =/ ... pa smo išli kuć. I ništ ja nas uslikala. HAHAHAHahahahhaahhahahhhhahha kak je to smješno AJDe bOKKkk !! Andrejj fališ mi, aha. mwa
    Image and video hosting by TinyPic


    26.09.2008. • Komentari (37)





    .! Priznajem lagao sam al ne bezobrazno tek onako iz šale ništa osobno. lalllal

    Helouuu!! hh. uu kojji dosadni tjedan. dobro nije baš dosadan al okke.. išla ujutro u školcu. i svaki put kad se dogovorimo u 6 i 2o .. krenemo u 6 i 3o. pa onda 'tršimo'. haha. možda. ovajj nije sve tako crno hhahahhhhahahh .............. ddd. Dada.. i takoo. jedan je ošo iz raza.. za konobarre. h. i još će Loly otić, =(.. Šmrs šmrs. Mislim ne za konobare, Bože. U slavonski brod ode. Kmeeeeeeeeee. oh ne raz se raspada. ma de ššalim see . Nema vezze, a jbg ima al... bit ćemo svi hm kak se to kaže svi dobri ko hm hm hm hm prst i nokat ee.. Uglavnom. Adelca mala je bolessna...mwaaaa.....i Babuška jje jošš kulnaa, i preluda i presmješnna i opišena, iii spaljena i ddd... i zasad najbolja men u razu eh da. hihhi. ..! i tkc. Jušer smo marta, sara, josip i jja krenli kuć. i ne snamm. hh. marta i ja smo zezali josipa i saru haha biloj predobroo. i onda nas je on šprico sa svojim dezodoransom.fujj.il njamm.okee,. i onda smo završli na krajju sajmištaa negdje eee. a mogli već sto puta bit kod kuće. toj sara kriva Dadaa.khmmmmm. i niš onda smo izašle negdje kod veterinarske i niš. o bože. flčmfg. koje GLUPOSTI pišem. tj ne snam preoblikovat riječ il rečencu. ma ajd bokkkkk. fdofjeopp03. mršš.
    Image and video hosting by TinyPic


    20.09.2008. • Komentari (28)





    A sad listam prošlo vrijeme gledam gdje smo pali ali nema, buraz, jedno poglavlje u toj priči fali.×

    Eheee!! Napokon novii postiš. Ovajj, pa da... Ne sjećam se zapravo šta je sve bilo i šta sve nijje. Šta mi biilo ljepo a šta nne. Pa takoo.... Sjećam se jedinno khm da nisam neš bila oke prrije jerr ne snam ja sašt.... Ali sad je sve bašš okeee... Ougejj!.. Ne biti tužan. Biti oke! cool ... Sve jje tako ljepo ljepoo. Neb niš mijenjala trenutno da mog. Dadaa. To jest neb nikadd. Jerr da je bolje neb valjaloo. Lol. Oh oh skromnost khm.. Imam neke žute majce. Jeeaaa.! U školci je superr. Zasad! Svi su ljepi, krasni, zLaTnI ... lalllalal .... Marta je najjkull. yiha. Eto jje.!! I niš ide jja pavatt sad. I nezz. Pufa Andrejju. E moj Andrej.. hh (=. sretan Boooooook.!
    Image and video hosting by TinyPic


    15.09.2008. • Komentari (4)





    << Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

    Creative Commons License
    Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.