• On/Off


    Dnevnik.hr
    Gol.hr
    Zadovoljna.hr
    Novaplus.hr
    NovaTV.hr
    DomaTV.hr
    Mojamini.tv



  • ..Halo, Tina pri telefonu....
    Image and video hosting by TinyPic

    credits

    design: ldesigns
    picture: devianART

    Sad imam korak lakši od pera. Hodam ravno. Ne zastajkujem. Ne mogu me prevariti više. Ni oaze ni pustinje. lalla

    Heloou... eto menee. summer's almost gonee!!!!!! oh oh. al oke. ne plakatt. NoNo ! de sašt isse. izluđujje me, a kog briga de. nadam se da će bit neko kulan u razzu eee! immam hrčka novogg. zove se stuart malii.. prekulan je ne snam sašt al je. nosla sam ga vanka u đepu. yihaa!! tenca ima najkulnijjee patke. bravo!! oke i b ima nove i sad je ko barbika e.. hh. mama pajjki iza mene =/ .... vidla sam neke lažnne prijatelje kes..eeh.. al de men je oke. nisam sama. u biti... pofafajjjjjjjj. YIHAA ! neki glupi post. a jbt. aj idee ja. bok bok bokkkk. kišš.
    Image and video hosting by TinyPic

    Ko prsti jedne ruke, prijatelju ti poznaš me
    Ko da se znamo oduvijek ti lako čitaš me
    Ko prsti jedne ruke prijateljice - vjeruj mi
    Makar ne kažem to često, hvala na potpori. Da da =/


    27.08.2008. • Komentari (7)





    No matter what you say about life, I learn every time I bleed.

    I idem pravo...ka svijetlu...Ka sreći...I ništa me ne spriječava.. Kes....
    Bok bok !! Opet novi blogaš, da da. Heh. Vrijeme tako leti.. Željela bi ga zaustavit bar na sekundu.. Jer.. Ne snam......Neki ljudi mi dolaze i odlaze iz života, ja se ne stignem ni okrenuti. Propuštam puuuno puuno nekih trenutaka..Osjećam se poput malog djeteta u tijelu 'odrasle' osobe... Želim se vratiti na početak ): ... Ponovno proživjeti neke trenutke s mojim razredom. Da da... Da barem imam još sekundu da vam kažemm kolko mi značite, kak se želim ispričat za neke greške i taak. Lalalla !!!

    +..Prvi put se ekipa rastaje...Valjda to zovu-odrastanje..+
    Image and video hosting by TinyPic

    Ovih dana mi nisu baš bili dani, bila sam tužna neka i... Al ok... To me prošlo...Zasad. A onih dana prije tih loših su bili dobri dani.. Vanka s Josipom, Monikom, Mateom, Tenom.. Heh. Ma lijepo. Samo da T. nije željela ići u Babin vir.. Ali fruuu. Nema veze Soki. Naša vatrica kasnije na mostu (: ... Pa na klupama.. Monika doziva neku sotonu i nešta slično, i to još pokraj jezovite crkve.. Hehhehe.. Josipa i ja smo bile uvjerene il tak nešt da nas netko gleda kroz prozor te crkvee. Ajooj.. Onda je ona prepričavala neku knjigu. Mislim o duhovima smo pričale.. Ludooo luddo! I onda ukleta vještica nas potjera s mosta kmmee. Ali okejj.. Ma hajde ne smijem zaboraviti Zdesu-Blesu. Isse !! Buahahhhaha !!!!! Ko konj' !! Majmun, ma ne snam uopće!! U biti on na sve to liči... Jadan popio 2 litre vina da bi prošao pokraj nje..khm.. Buahhah..... Dobre su mu te foree! Kes. hajd bok bok!!! Laku nošš!!! LN. Mwaah! Posdravljam moju mawlu Josipu, Tenu, Tencu, i ajd Barbarcu.. Booook !!


    14.08.2008. • Komentari (4)





    Sljedeći mjesec >>

    Creative Commons License
    Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.