četvrtak, 23.12.2010.

Preko trnja do zvijezda

" Preko trnja do zvijezda" naziv je kazališne predstave koja se odigrala u kazalištu Exit 18.12 u 20.00 sati.
Riječ je o ljubavnoj priči koja je gledateljima prikazana na sasvim komičan naziv, a neki dijelovi su bili popraćeni i glazbom.
Igrali su Nataša Janjić i Ivan Glowatzky, a režirao ju je Tomislav Pavković.

Image and video hosting by TinyPic
Plakat kazališne predstave (photo by: Tina Goreta)

Ako želite pogledati romantičnu komediju uživo, preporučam ovu predstavu, koja je oduševila publiku. U predstavi se pojavljuju samo dva lika; Helena (Nataša Janjić) i Robi ( Ivan Glowatzky), ali u nekim scenama Nataša J. I Ivan G. glume i ostale likove koji se spominju tokom priče. Čar cijele predstave je u tome što je prikazana toliko fleksibilno, bez ikakvih okvira, da imate osjećaj kao da vam stvarno netko priča priču,a vi si to sve pokušavate dočarati sa slikama u glavi. Nataša je u par navrata i zasjenila svog kolegu, jer je bila toliko duhovita i uvjerljiva da se cijela publika gromoglasno smijala na njene izjave. Ivan je pak oduševio publiku sa sviranjem i pjevanjem.
Helena i Robi su pritisnuti problemima svakodnevnice i sasvim slučajno se upoznaju, završe u krevetu i tu počinju "problemi" i zapleti.
Predstava se svidila publici jer je suvremena, realna, a opet znate dok je gledate da se " takvo nešto događa samo u filmovima ", no to vas ne sprečava da se uživite i pošteno nasmijete.

Image and video hosting by TinyPic
Nataša Janjić i Ivan Glomatzky (photo by: Tina Goreta)

Iako bi nas naziv predstave mogao odmah navesti da pomislimo da se radi o još jednoj ljubavnoj priči koja nailazi na mnogobrojne prepreke i nakraju se završi "živjeli su sretno do kraja života", Helena i Robi završavaju tamo gdje su zapravo trebali odmah početi; Helena uzima 2 tjedna slobodno i ide na put s Robijem da ga bolje upozna. I tu je kraj predstave.

Lijepo je bilo vidjeti puno mladih lica u publici, ali nije izostajalo ni starijih. Savršeni način za provesti večer ako se želite malo nasmijati i opustiti. Predstava ne traje predugo, priča je lagana i nije bilo osobe koja je izlazila iz kazališta, a da nije imala osmjeh na licu.

Image and video hosting by TinyPic
Karte ( photo by: Tina Goreta)


- 00:29 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Siječanj 2011 (4)
Prosinac 2010 (4)
Studeni 2010 (2)

Opis bloga

Viđenje i praćenje raznih događanja u Zagrebu i izvan njega iz perspektive jedne studentice.

Broj posjetitelja

free html visitor counters
hit counter

Koliko je sati?:)

Zagreb

O meni...

Zovem se Tina Goreta, i na 1.godini sam diplomskog studija novinarstva. Ovaj blog je nastao zbog potreba kolegija Konvergencija medija, ali tko zna što će se razviti iz toga :) Na blogu ću opisivati događanja kojima sam prisustvovala, a vjerojatno ce se ponekad naći neki post koji neće biti konkretan :)
Na kraju krajeva čudni su putevi novinara :)