'cant stop this heartache all along
22 komentara; objavljeno 16.05.2009. u 17:08

every time i think of you, i always catch my breath. i'm still standing here and you're miles away. and i wonder why you left. i hear your name in certain circles and it always makes me smile. i spend my time just thinking about you and it's almost driving me wild.


joj. već dugo nisam bila na blogu, već dugo nisam ni pisala ni komenirala nit ništa. stavila sam nove dizajnove i avatare na marthinadz. Vikende provodim dosađujući se sve dok u nedjelju ne dođe Victorija pa donese hrpu novih filmova koje pogledamo prežderavajući se. :D prošli vikend smo pogledale Fast & Furious, X-Man: Wolverine i Stranci. F&F, naravno da sam neobuzdano slinila za Paulom i Vinom, oke, oke, priznajem, više za Paulom jer je mlađi ali TAKO je seksi. svršavala sam. iksmen je bio ok, makar mi je kraj veri mač čudan. :O a stranci su me dokrajčili. kroz pol filma sam grlila Vicinu nogu, totalno psihički, i kolju ih tek na kraju.


^^ mojih ruku djelo. Morala sam, nisam mogla odoljet, pogotovo ne kad sam vidjela taj naslov u Šmrkinom OK!-ju. kako je seksi. *njama*
Ovaj vikend je bio koma. Totalna. Morala sam u Fužine koje su (onak) grad penziča. -.- Ono jezero u kojem se kao ljudi kupaju je žabokrečina, a jedino kaj valja su im one štrudle od šumskog voća. A kako sam ovak i onak u kazni jer mi je krepala baterija u Vukovaru i nisam se mogla javit starom (on je poremeČen -.-) ovo je valjda bio ludi provod. Bar mi je u subotu danchi došla pa smo radile pudnig. ^^

He never believed me. He only wanted to.

Trebala bi ić učit. Sutra je godišnji iz matematike i pita me kemiju, još nas je samo 4 ostalo, to će taman u jednom satu sredit i još će pitat ove s jedinicama. Koje sam ja sreće kaj me nije danas stigla pitat, to je nevjerojatno. XD znala bi valjda za 3, a toliko mi i treba. ^^ Jedva čekam da ovo završi još sam tri i pol tjedna, jelda? *fajnli* i još moramo odradit 3 testa iz matke, 2 iz infe, geo i nešto još, ziher sam. I onda smo gotovi i to je to. Napokon. Napokon.

Možda neidem na more. Nadam se da ću ić. Stara brije da ćemo ić, a stari je neš reko tipa da je njemu pun kufer kaj on sam radi a mi stalno trošimo. -.- onak STARA JE NA PORODILJNOM. odlkud njoj pare?? dobije neš malo i s tim plati osiguranje i sve te kurčeve. Uglavnom život je kurva. ("šteta što.. Što je kurva")


ovaj post je izrazito jadan*
jubilarni stoosamdeseti**
stihovi i druga slika su povezani za nešto što se dogodilo (nešto što mi je netko rekao) ali nemam snage pisat o tome*** (kad smo veČ kod toga, zna Magda.. ^^

Komentiraj - 22 - Print - # - On/Off

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


On/Off


tinchica


22. F. ZG. FER. igraonice.hr
instagram

Writing since 13.11.2005. (10:53)


I must warn you:








čitamo se.

Blue

*trebaju mi novi prijatelji da ih stavim ovdje*


Your brain needs some assistance.

I see the girl I wanna be: riding bare-back, care-free along the shore. If only that someone was me. Fear surrounds me like a fence I wanna break free. All I want is the wind in my hair, to face the fear, but not feel scared. Wild horses I wanna be like you: throwing caution to the wind, I'll run free too. Wish I could recklessly love like I'm longing to I wanna run with the wild horses..
~Natasha Bedingfield - Wild Horses



I'm listed at Blogerica
Free counter and web stats


Credits

· design & base code: *marhina. [dz]
· picture: =vampire-zombie
· thanks: Tutor.Blog