Sometimes reality has a way of sneaking up and biting us in the ass.
29 komentara; objavljeno 29.04.2009. u 22:15

o da. ugrizlo me. i to KAK. ha-ha. vrlo smiješno.

u školi ide na bolje. kako se uzme. sutra dva testa i ilijada. bit će veselo. jebemu. nemam inspiracije. To je vjerojatno zato što mi je ovih dana social life na minus pedeset pet. dobro, kako se uzme, al nije da se neš zanmljivo događa. Horoskopi su mi tak super i tak mi se super poklapaju, ono da sam flegmatična, da me boli *k za sve, i nemam blage. Ljubaf pet zvjezdica, zdravlje također, posao također, ma plivam u medu i mlijeku

Osjećat ćete se opušteno i zadovoljno. Nećete se živcirati zbog sitnica. Družit ćete se s osobama s kojima vam je uvijek ugodno provoditi vrijeme. Bit ćete zadovoljni postignutim, osobito bavite li se poslom koji iziskuje kreativnost i komunikaciju. Posvetite se omiljenim aktivnostima i hobijima. Ljubavni vam je život sve kvalitetniji.


Nisam baš primjetila ovo za ljubavni život, al oke.

A kvragu. Kako je ovo dosadan post. Vjerojatno ga nitko neće ni pročitat, tak da nema veze kaj je dosadan. -.- Svjetla točka tjedna: današnji "put" u školu. Jedini put u tjedan dana kad ti nije dosadno je kad ideš u srijedu sa Škorjom na bus i onda 2 minute u tramvaju s njim i Babićem uživaš i prcaš Babića da je "Žmigo" a on tebe da si "Geek". U busu prije toga se naslušaš Škorjinih priča kak je star i kak ga kičma boli i kak je zakon na američkom nogometu i vjesti iz prve informatičke pa ti se život čini nekako lijepši. I onda zakoračiš u MIOC i smuči ti se. koma. Imala sam bod do pet iz isprevka iz fizike. -.- BOD DO FAKIN PET. -.- (ispravljala sam dvojku, to ti je MIOC) učila sam nula bodova, al sam ovaj put nabavila SVOJ šalabahter, a ne Matkovićev, kad god imam neki njegov šalabahter dobim 2 ili 3.

Postoji ta jako mala šansa kojoj se nadam i koja me veseli.

I eto tako. Ne znam. Neda mi se NI pokušavat učinit ovaj post zanimljivijim kad znam da ne mogu / ne znam.

Komentiraj - 29 - Print - # - On/Off
I guess it wasn't really right, I guess it wasn't meant to be. :S
42 komentara; objavljeno 18.04.2009. u 22:04

* ima pun %&$*! riječi koje su spojene tipa: neznam, nemaveze, kogajebe i tak to, namjerno je, radi dramatičnosti teksta, nisam ja nepismena, ali danas mi jednostavno nije dan za post a-la esej iz hrvatskog.

hoćete da vam ispričam svoje praznike? želite li da filozofiram? da puknem i napišem nešto što mi kasnije neće biti drago? da napokon kažem istinu o NJEMU i MENI na blogu, kao dostupno cijelom svijetu? e pa neću. neke stvari su već napisane na drugome blogu. tko ga nađe, svaka mu čast. javite mi ako uspijete.

jebo majku, izgleda da je.. uteko.. [pause] uteko? jebo oca svog! čekaj! eno ga. il' spava il' drkka. [as time passes by..] ŠTA? šta uradi s pere? jebem ti sve. govori! jebaću ti majku!

ak vam se ne sviđa to kaj prostačim na blogu, jebitese. moš'te se u ministarstu žalit. il' piš'te pismo onim sroljama iz noveTV kaj su kupili blog.hr pa nam one usrane reklame kelje po blogovima, pišite im, žalite se, meni nemojte. i ide mi nakurac kad mi je jedna osoba prigovorila šta prostačim na blogu da to nekima nije ugodno. nije ti ugodno? tko te tjera da čitaš? ako ti se nešto ne sviđa, smišljaj si u glavi uvrede za mene i kako sam jadna dok mi gledaš okolo po blogu, stisni [x] i odi dalje svojim putem, kao što to ja ponekad radim. (točka)

jebomajku. gdje smo mi došli? vidi nas, kroz šta smo sve prošli? i sada smo na ovome. osjećaji su jači nego ikad, a ipak među nama barijera. i ne mogu s tobom. sve dok te druga strana ima. a želim te. trebam te. ne znam koliko ću dugo moći gledati preko te barijere. ne znam koliko ću još puta pokušavati prije nego što okrenem leđa i odšetam. jer nisam tako jaka. pokazala sam to one noći. What if I say I'm not like the others? What if I say I will never surrender? Will that matter? Ajmoreć da sam dovoljno jaka da uspijem, da se ne predam, hoće li mi se to isplatiti? "nikad ne znaš šta futur donosi", rekao si. Ne želim se opeć. Možda sam ti zato rekla da je lakše bit pesimist.

praznici protekli - solidno. moglo je puuno bolje. al oke. sad ono. da sam neka fensi šmensi kokich vjerojatno bi ko highlight izdvojila odlazak na Cro A Porter. ofgm sam to mogu reć o tom "eventu". ako se to tako može nazvati. naranvo, kreacije Ivana Alduka, zbog kojeg (i zahvaljujući kojem) sam došla su bile besprjekorne, a i zaradile više applausea od Linee Excluzive, Pavlina i Boudoira zajedno (naravno kad je dečko darovit, i to je pobogu, zaslužio. -_-) anyhow, slike ima tamo na sajtu, al samo par. nažalost. i na mom fejsu ima slika: ja nosim jednu njegovu haljinu, ako vas zanima, ako me imate, nađite, ja vam neću tražit (ni ne znam di je). Bilo kako bilo, naša ZeGe elitica se nagužvala na ulazu. Mislili smo da je to grozno. Ali prevarili smo se. Neka plava biČ u crnom je Victoriju skoro PREBACILA prek' one zaštitne ograde da bi prije nje ušla -_- . To vam se čini "kao" nekulturno? Ekipa, dame krasne, cipelice, šminkica sve fensi šmensi > čik u ruci i stepavaj po podu. pa kaj? nije da smo bili gore na terasi u 11 pavoljonu, na tepihu, ali nemaveze. Kraj nje na šanku pepeljara, boli nju, ona je fensi ona stepava po podu. ODVRATNO jebeš ti ZeGe elitu. Ivane, svaka čast, haljine su i više nego prekrasne, i ne samo one koje je moja teta šivala, ostale su također spektakularne. samo pogledajte ovo i ovo. predivno. dečko je nadaren.

nisam niš učila. di bi ja. tak da sam najebitis kad dođem u školu. :S jebiiiga, Martino, mogla si učiti, rekao bi mi gospodin.

Komentiraj - 42 - Print - # - On/Off
But we're all happy 'cuz the streets are always there for us..
46 komentara; objavljeno 10.04.2009. u 00:47

..and it's quite scary when you wake up in the same old clubs
It's quite scary when you wake up in the same old clubs
It's getting darker and I know this time wasn't meant for us
So won't you please please please come back to me?

*precarska pjesma

Nema dizajna koji mi se sviđa. A meni se neda radit jer uvijek neš sjebem tak da mi ili u Mozilli ili IEu ne valja. -.- na Blogskinsima tražim ali izgleda da BAŠ NEMA onih pojmova koje ja upisujem -_- a ne pada mi na pamet da okolo idem po blog.hr blogovima tražit. -.-

1. e, f, g i h razred MIOCa su si bili na izletu putevima glagoljaša. Moram li reći da je bilo predobro? Tako smo puno naučili i korijena izračunali. U 9 smo bili u krevetu i probudili se u 6 tako da bi u pola osam mogli sići na doručak. spremili smo se i uredili sobe i zatim išli dalje učiti. Na putu kući u busevima smo pisali što smo sve naučili :S

Jesmo kurca.

napravila sam si dizajn -_- na slici (sljeva nadesno) Jelena, Džep, Luka & moi. na izletu. u humu ispala sam ko debil. boli me * baš smo smotani. edit: jea već mi je dosadio pa sam ga maknula, evo ovaj s ofcom je onak. ^^

Jedino šta sam "naučila" (čitaj zapamtila) na izletu da je krčki most prije bio titov i da Hum ima 10 jebenih stanovnika. (oprostite na višku vulgarizama u ovom postu). Ofc zujali smo kad je trebalo slušat kaj se priča (neki spavali). U busu pjevali, zezali se, pjevali, pjevali. Došli u hotel krepani umorni, smrdljivi, gladni, sile na vece i tako to. Odemo jest. I saznamo da moramo čekat pun * da nam daju ključeve od soba. I nakon oko pol sata (ili više) čekanja, Jelena i ja se napokon uputimo prema našoj sobi, da bi ju prvo tražile onak pun * vremena, i to na krivim djelovima hotela koji je preogroman al prefensi. Uglavnom ispalo je da smo izašli oko 11. I našli neki kafić-sleš-bar tamo se naroljali
(čitaj kaj sam pila)
svoje (pila polagano): redbul votka
svoje (eksala): vodka, jeger, rum, vodka
tuđe: Sex on the Beach, Blue Lagoon (nekoliko njih), Zombie, Jeger-Kola, Jeger, Đeki

Uglavnom nisam bila najpijanija, Tena M i Džep su se naroljali i onda su htjeli ić plivat. Ona je sjebala nogu, on je trčao ko retardiran. XD Tin mi nije dao da idem u labirint kod hotela :( Furali su me okolo po sobana, onda sam dosla u svoju. U međuvremenu sam ja nazvala Grgu i ispričala mu sve i svašta i plakala mu i tako sve to, uglavnom sve kaj sam mu rekla je istina živa bila. Bila sam kod Luke u krevetu, gledali smo CSI Miami, skakala po Domiju, nisam spavala ni 10 minuta, zajebavali se cijelu večer, zaradila neku ogromnu ogrebotinu s unutarnje strane lakta lijeve ruke, sklona sam vjerovati da sam pokupila neku kvaku ili rukohvat ili tako nešto. :O Slikali se, naravno, ma SVAŠTA. XD Iako ja rijetko stavljam slike, sad ću vas maltretirat: (i da, drugi dan smo svi spavali u busu, jer smo bili totalno hung-over i to. i ugrizla sam Lendu 6 puta jel me htio pipkat I silovali smo onaj automat u Senju, onaj tam di moraš ulovit onu igračku a košta 2 kune a nikad niš ne uloviš, al probaš bar 10 puta, ostavili smo 200 kuna najmanje tam.)

Komentiraj - 46 - Print - # - On/Off
život je kurva, ne?
14 komentara; objavljeno 03.04.2009. u 21:39

ne zelim te zavlacit... fkt si mi super curka i sve, al meni ovo nekak nema smisla... ne znam, jednostavno mi to nije to... i mislim da je najbolje da prekinemo sad na pocetku nego kasnije kad ce bit sjebano... jer te fkt ne zelim povrijedit :(
i jos mi je u glavi samo jedna (katarina)... i fkt sry :(

Komentiraj - 14 - Print - # - On/Off

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


On/Off


tinchica


22. F. ZG. FER. igraonice.hr
instagram

Writing since 13.11.2005. (10:53)


I must warn you:








čitamo se.

Blue

*trebaju mi novi prijatelji da ih stavim ovdje*


Your brain needs some assistance.

I see the girl I wanna be: riding bare-back, care-free along the shore. If only that someone was me. Fear surrounds me like a fence I wanna break free. All I want is the wind in my hair, to face the fear, but not feel scared. Wild horses I wanna be like you: throwing caution to the wind, I'll run free too. Wish I could recklessly love like I'm longing to I wanna run with the wild horses..
~Natasha Bedingfield - Wild Horses



I'm listed at Blogerica
Free counter and web stats


Credits

· design & base code: *marhina. [dz]
· picture: =vampire-zombie
· thanks: Tutor.Blog