Uskoro grade most do Ribarskog ostrva - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 24.12.2018.

Gradi se most do Ribarskog ostrva u Novom Sadu










Click here: Uskoro grade most do Ribarskog ostrva






Imajući u vidu da su sredstva za izgradnju mosta obezbeđena, izgradnja mosta će otpočeti onog trenutka kada se obavi postupak javne nabavke za najpovoljnijeg izvođača. Ovo odgovara samo i jedino vlasnicima dva restorana na Ribarcu, naravno vlasnicima povezanim sa vrhom vlasti u NSu.... JP Zavod za izgradnju grada ZIG pokrenuo je postupak javne nabavke za izbor izvođača radova na izgradnji pešačko-biciklističkog mosta do popularnog Ribarca, a rok za podnošenje ponuda je 26.



Uskoro grade most do Ribarskog ostrva

I četvrto, slažem se sa jednimčovekom koji je ovde rekao svi sad pljuju ovaj most i ovu ideju , a posle će ga svi koristiti i niko reč jednu lošu o njemu reći neće! Minimalna visina mu je devet metara, a to je što je propisano Dunavskom konvencijom o plovnom putu, pa će ispod mosta nesmetano prolaziti brodovi koji ulaze u brodogradilište, kao i brodovi Rečne flotile Vojske Srbije. Drugo, naravno i ne planira se neki pravi most koji košta puno više, a i ne bi bio u nadležnosti grada.



Uskoro grade most do Ribarskog ostrva

Gradi se most do Ribarskog ostrva u Novom Sadu - Da neko ko sedi u kaficu na splavu predje lako do Stranda, ne razumem sta je tu jako vazno, pa oni ionako ceo dan sede i nista ne rade, samo se premeste u dzipca i odvezu se do drugog mesta, ne treba njima pesacki most. Po rečima nadležnih u ZIG-u, opredeljena su sva potrebna sredstva za izgradnju mosta, koji će povezati Sunčani kej i Ribarsko ostrvo.



Uskoro grade most do Ribarskog ostrva

Pešački most koji će spojiti novosadski Sunčani kej sa Ribarskim ostrvom, najavljen je kao jedna od najvećih investicija u 2015. Konačno je, nakon tri godine od nastanka projekta, budžetom predviđen novac za njegovu izgradnju. Ukoliko sve bude realizovano po planu, pešački most bi mogao biti gotov na jesen. Idejni tvorci mosta smatraju da bi njegova izgradnja bila od velike koristi za grad i razvoj Ribarskog ostrva, i da bi mogao postati građevina po kojoj bi Novi Sad bio prepoznatljiv. On će biti buduća razglednica Novog Sada. Pešački most će biti dugačak 270 metara i završavaće se na Ribarskom ostrvu. Idejni tvorci ovog mosta tvrde da može da se izgradi za tri do šest meseci. Iz ZIG-a kažu da prvo mora da se raspiše tender za izvođače radova, tvrde da će to će biti uskoro. Florić procenjuje da će radovi sigurno biti okončani do kraja godine: raspisivanja tendera u aprilu, zatim procedura oko građevinske dozvole, da bi u maj počela gradnja... Iako se idejno rešenje našlo među 15 najboljih, nisu nagrađeni jer most još nije izgrađen.



The Weight of Chains 2
U Zavodu za izgradnju grada su potvrdili da će u narednom periodu biti raspisana javna nabavka za izgradnju pešačko-biciklističkog mosta, nakon čega će se znati svi detalji ove investicije. U to mož se kladimo. Neka se zove kako vam volja!!! To su prioriteti, a ovo... Da li neko zna, da li je bila ikada neka javna rasprava po ovom pitanju?

[Oglasi butiga istra|Patricia -SISAK,escort žena,velikih grudi i stegnute guze koja obožava,haltere,samostojeće najlonke i korzete traži muško|Barakuda zadar]






Oznake: Budući, ponos, „novog“, sada, marina, naš, Dunavu, biće, fazno, građena, &, u, punom, sjaju, do, 2021., godine

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.