Slike golih picka - Stvarne djevojke

petak , 28.12.2018.

PAPARAZZO TOP 11: Sve ispale sise srpske estrade (FOTO/VIDEO)










Click here: Slike golih picka






Seka Aleksić Koleginica Jelene Karleuše takođe voli da deli slike svojim fanovima. A sva se res tako totalno začutila in ujela. Kako je krenulo, pevačicu ćemo više gledati golu nego obučenu.



slike golih picka

Kot pevka nima šans. Popularna pevačica je po tom pitanju ažurna, i to kako na društvenim mrežama tako i na svom oficijelnom sajtu, gde se nalazila ova fotografija.



slike golih picka

(18+) GOLE DEVOJKE KAČE SLIKE NA OVOJ STRANICI NA FACEBOOKU: I ostavljaju šokantne poruke! (FOTO) - Top knjiga kar se tega tiče, seveda se da pa po tej knjigi narejene strani monetizirati tudi drugače, ne samo z AdSensom.



slike golih picka

Nov parček: Nina Osenar in Dejan Kontrec! Osenarjeva se je pred časom razšla z novinarjem Juretom Aleksičem, še ne tako dolgo nazaj pa je namigovala, da njuna zgodba morda vendarle še ni zaključena. Očitno iz tega ni bilo nič, saj sta že dva meseca skupaj s Kontrecem, ki se je sicer pred leti ločil od Pike Božič. A sva se res tako totalno začutila in ujela. Kot da je menjavanje stanovanj zavoljo novih partnerjev neka vsakdanja slovenska realnost... Generalni sekretar hojeske zveze! To ti je nekaj! S tem bi še komaj svoja dva otroka in bivšo vzdrževal, če se ne bi Pika spetljala z novim bogatašem. En ločen 45-letnik in 32-letna starleta, ki je zablestela z nagimi fotkami v Playboyu. Ko je še imela kaj pokazat. To je očitno samo prehodno obdobje za Nino. Tako kot prejšnji- ljubezen njenega življenja. Celo srednjo šolo je uspešno končala. Napram Piki Božič res deluje kot da ima doktorat. In kaj je drugega tako uspešnega anredila v življenju? Uči jogo, je to to? V zadnji voditeljski vlogi je bila porazna. Kot pevka nima šans. Deluje nekam shirano in daleč od kakšne karizme. Kontrec je pa z leti postal en navaden pleško, ki se matra v lajfu, da plačuje alimente. Slovenski hokej bo šel pa kmalu po gobe.



Snimala se kako đuska i uvija se, a onda je SKINULA brus (VIDEO)
Nov parček: Nina Osenar in Dejan Kontrec! Kako saznajemo, on je juče zanemeo kada je na naslovnoj strani jednog nedeljnika video suprugu kako naga sebi mazi međunožje, dok na drugoj fotografiji u štiklama pokazuje zadnjicu, poput porno-glumica. Seksi starleta obradovala je auditorijum popularnog rijalitija čitajući knjigu na plaži sa isturenim golim grudima. Staniji očigledno nisu smetale kamere, koje prate svaki korak takmičara, a ona se pravila da je sve ispalo spontano i nenamerno. PRIDOBIVANJE POVEZAV - top za avtomatski social bookmarking - trenutno top blog mreža za pridobivanje povezav - poceni, ampak zakon za kreiranje forum profilov, submitanje v direktorije... Ta stranica je nastala nakon što je Facebook ugasio onu na kojoj su devojke s drugima delile svoja seksualna iskustva. Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbije Danas. Da stvar bude gora, objavljene su i poruke u kojima ona poručuje nepoznatom primaocu da će ga oralno zadovoljiti. Celo srednjo šolo je uspešno končala. V zadnji voditeljski vlogi je bila porazna. Uči jogo, je to to?

[Slavonski oglasnik auti|Gaj oglasi|Dobre zene slike]






Oznake: Rebelde, slike

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.