Sta je oralni sex - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 24.12.2018.

Analni seks: sve što želite znati










Click here: Sta je oralni sex






Kod muškaraca izvor užitaka može biti pritisak na prostatu, bilo da je riječ o masaži prstom, uporabi vibratora ili penetraciji penisom. Radite li sve ovo odjednom, eksplozivan orgazam je zajamčen. To će pojačati zadovoljstvo. Kao glavni razlog odbijanja oralnog seksa žene navode sebičnost partnera, odnosno da druga strana češće oralno zadovoljava njih, i one bi imale više elana.



sta je oralni sex

Zubi na penisu baš nisu naročito poželjni. Tu se naravno i javlja pitanje gutanja semena, odnosno ejakulacije u usta.



sta je oralni sex

SVE O ORALNOM SEKSU: Evo šta se njoj gadi, a šta se njemu dopada! - A da tebe nije vec oralno zadovoljio??????



sta je oralni sex

Isto tako za tebe takvi mogu rec da si zadrta,a mozda nisi nikad ni uzivala u odnosu opcenito,i mene sokaju ovakve izjave zena koje kao da su dosle iz kamenog doma lol. Sta se ove teme tiče-tko voli nek izvoli ali svakako ne smatram da je netko bolesan zato sta mu se ovo svidja,,ne treba nikoga osudjivati,svi imamo razlicite ukuse,a super je kad si partneri medjusobno odgovaraju pa uzivaju u istim stvarima. Bravo Tinchy :D uopće to ne vidim kao neku vrstu bolesti ili ružne i neprimjerene namjere. Da je ružno i neprimjereno pod takvim bi se i vodilo. Sad je od osobe do osobe kome se to sviđa ili ne sviđa. Al' sve je stvar ukusa. Ne želim te ni pitat kako bi opisala BDSM ili nešto slično. Nisam ljubitelj toga, al ne vidim razloga za osuđivanje i uopće takvu kritiku. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo. Administratorima se možete obratiti ovde: online alo.



Praktična žena - Sve o seksu
Kao glavni razlog odbijanja oralnog seksa žene navode sebičnost partnera, odnosno da druga strana češće oralno zadovoljava njih, i one bi imale više elana. Da ste u međuvre­ menu pratili i uspoređivali podatke iz velikih nacionalnih studija seksualnog ponašanja u zapadnim zemljama, uočili biste nešto zanimljivo. Potrebno je usporiti Oralni seks idealna je prilika kada je u seksu potrebno usporiti. Da li kondom pomaže da seks potraje? Odlična ideja koja će vašeg muškarca dovesti do ludila je cuclanje testisa. Sigurno ne biste vjerovali da je muškarcima penetracija na prvom mjestu, a oralni seks tek na trećem. Više od trećine sudionica navelo je da više ne osjeća neugodu ili bol tijekom analne penetracije, a za većinu ostalih bol ili neugoda prisutni su isključivo na početku odnosa. Koliko dugo, kojim tempom i kojom tehnikom zavisi od vas i vaše kreativnosti. Nakon azbuke, ne trebate razmišljati da li je vreme za grublju igru.

[Sexy Pickice|Mlf pornici|Bus plus aplikacija ne radi]






Oznake: šta, muškarci, vole., a, žene, žele, u, krevetu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.