DESIGNS BY: SLUSH_DUCK

29.06.2006., četvrtak

izgled ženskih osoba

mahŽenskoj osobi od 15. godina sviđa je jedan pripadnik muškog spola. On misli da je ona ružna i predebela. Ona počinje biti opsjednuta svojim izgledom težinom, počinje mršaviti, sve više i više. Oboli od anoreksije i na liječenju provede nekoliko mjeseci. Na kraju saznaje da nikad nije bila debela i da je taj pripadnik muškog spola zbog kojeg je skoro umrla jedna obična budala.
wave Jednoj ženskoj osobi sviđa se pripadnik muškog spola koji je opsjednut tetovažama, piercinzima (ako sam dobro napisala) i želi da ona istetovira obje ruke i stavi piercing na nos, jezik, trbuh, obrvu i usnu. Ona ga posluša i učini sve to samo da mu se svidi. Nažalost učini to veoma nehigjenski i zarazi se AIDS-om.
mahDjevojčici majka kupuje Barbie lutke. Ona postane opsjednuta tim lutkama i poželi izgledati baš poput njih. Napravi nekoliko operacija- poveća usne , izvadi rebro, napravi lifting, poveća grudi, liposukciju....Prođe neko vijeme i ona shvati da izgleda neprirodno , kao istrošena lutka, ali sad je prekasno.

A zašto to rade samo žene ? Rijetki su primjeri kad neki dečko napravi plastičnu operaciju da bi se svidio nekoj djevojci.Zašto su žene toliko opsjednute svojim izgledom i tome da se svide nekom pripadniku muškog spola? Zašto ih neki pripadnici muškog spola još uvijek shvaćaju kao komad mesa i nešto krvi? Zašto su žene toliko opsjednute svojim izgledom? Na kraju to tijelo istrune duboko u zemlji, a ostane samo duša. Ne možeš osobu suditi premna izgledu. Ne možeš pjesmu suditi prema nazivu. .........

P.S. krivo sam se izrazila i nisam napisala sve što sam htjela.

28.06.2006., srijeda

bok.


Otvorila sam blog jer mi je ....neznam, valjda dosadno. Slušam Guns n Roses, Eagles, Kelly Family,AC/DC, U2, stari rock n roll, irish folk....Obožavam Harry Pottera i to je jedina stvar koju volim jednako kao i svoje ......svoju obitelj. Velika želja mi je posjetiti Irsku i Škotsku. Na ovom blogu ću pisati o sebi i o još nekim stvarima....hhmm, ako netko tko me poznaje ....mislim pročita ovaj blog , ma nije bitno




Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Cursors