INTERNET BAKA Umirovljenica Nada Pirin stalna je posjetiteljica društvenih mreža - Brzog datiranja

četvrtak , 27.12.2018.










Click here: INTERNET BAKA Umirovljenica Nada Pirin stalna je posjetiteljica društvenih mreža






Sve nabrojene stvari odnijeli su u kombi koji su parkirali ispred kuće, a kada su se vratili po plinsku bocu i nekoliko neispravnih akumulatora, pojavila se policija i stavila im lisice na ruke. Nova poznanstva -Dio moje obitelji živi u Africi i s njima sam upravo preko mreže stupila u kontakt, što bi vjerojatno bilo nemoguće na drugačiji način, a tu su i mnogi Bjelovarčani razasuti širom svijeta, školski prijatelji i brojni poznanici.





Tako već unazad desetak godina, prva jutarnja kava današnje umirovljenice i nekadašnje direktorice Centra za socijalnu skrb Nade Pirin počinje otvaranjem Facebook stranice, što je postalo neizostavnim dnevnim ritualom. Nova poznanstva -Dio moje obitelji živi u Africi i s njima sam upravo preko mreže stupila u kontakt, što bi vjerojatno bilo nemoguće na drugačiji način, a tu su i mnogi Bjelovarčani razasuti širom svijeta, školski prijatelji i brojni poznanici. Prva iskustva -S prvim računalom sam se susrela 1999.





- Prva iskustva -S prvim računalom sam se susrela 1999. Često smo, govoreći o slobodnom vremenu mladih generacija, skloni kazati kako ga najviše provode na Facebooku i drugim društvenim mrežama, što često prelazi i u negativan stav prema ovim modernim internetskim dostignućima.





5::5@ ?>A<>B@5; =0 =53> A =54>C<5=85<. 0=: A?;N=C; 2 ?@>E>4, O2=> @074@065==K9 =52565AB2>< A>15A54=8:0. - "01C C40.



Dragan Varagić ZAVISNOST OD DRUŠTVENIH MREŽA
Motivi su različiti i nisu odabrani prema nekim posebim temama, ali odražavaju dio svakodnevice. A ako ima neku primjedbu, onda je to svakako svojevrsni prijekor svojim vršnjacima, za koje kaže da ih je premalo na Facebooku, koji bi im zasigurno donio više zabave i opuštajućih trenutaka. Sve nabrojene stvari odnijeli su u kombi koji su parkirali ispred kuće, a kada su se vratili po plinsku bocu i nekoliko neispravnih akumulatora, pojavila se policija i stavila im lisice na ruke. Dvojica lopova bila su toliko drska da su si tijekom krađe dopustila i mali luksuz. Često smo, govoreći o slobodnom vremenu mladih generacija, skloni kazati kako ga najviše provode na Facebooku i drugim društvenim mrežama, što često prelazi i u negativan stav prema ovim modernim internetskim dostignućima. Nova poznanstva -Dio moje obitelji živi u Africi i s njima sam upravo preko mreže stupila u kontakt, što bi vjerojatno bilo nemoguće na drugačiji način, a tu su i mnogi Bjelovarčani razasuti širom svijeta, školski prijatelji i brojni poznanici. ŠTEFANJE—Slijedom dojave građana, policija je noćas uhvatila dvojicu mladića u krađi na jednom obiteljskom imanju. Naime, sa sobom su ponijeli mehaničke ključeve pomoću kojih su sa starog hladnjaka skinuli kompresor. Prva iskustva -S prvim računalom sam se susrela 1999. Radi se o 21—godišnjaku i 22—godišnjaku koji su s tavana kuće ukrali 40 kilograma kobasica i špeka, 20 kilograma krumpira, plastičnu posudu i dvije bakrene prskalice. No, odlaskom u mirovinu upisujem tečaj informatike u našem Pučkom otvorenom učilištu i kasnije uz pomoć djece polako napredujem u svladavanju nešto složenijih vještina — kaže Nada. Time, zajedno sa svojom generacijom, od kojih su neki također redovito na Facebooku, osvježavam sjećanja na Bjelovar kakav je nekada bio u danima naše mladosti.

[Oglasi sa slikom|Matorke Srbija / Big Sex Tv|TV SERIJE gledanje besplatno]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.