Ljubavni parovi u horoskopu - Pronađite djevojku

petak , 28.12.2018.

'+relatedpoststitle+'










Click here: Ljubavni parovi u horoskopu






Vagama je u vezi ključna harmonija i teško podnose radikalne promene. Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni dokazati međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici. Vage čitav život tragaju za princom ili princezom, pa se lako i razočaraju, a da bi veza s njima uspela, vi morate da budete njihov princ. Ovan voli da radi sve sam, a Vodolija voli društvo, ali kad se spoje onda su idealna kombinacija.



ljubavni parovi u horoskopu

Devica i Škorpija Gledajući ova dva znaka, jasno je da su jako kompatibilni i savršeno pristaju jedan drugome. Jarac i Ribe Jarac je stabilan kardinalni zemljani znak, a Ribe su promenljiv vodeni znak.



ljubavni parovi u horoskopu

'+relatedpoststitle+' - Veze su vrlo uspješne ako partneri uspiju odrediti zajednički cilj i raditi na njemu.



ljubavni parovi u horoskopu

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku. MOŽDA vas je ljubav na prvi pogled privukla, no velike su šanse da ovim znakovima veza baš i neće potrajati, a ni sretno završiti: Jarac i Strijelac Ova dva znaka u potpunosti su različita. Osobe rođene u znaku Jarca vrlo lako se razočaraju i, iako govore kako im ljubav nije najvažnija stvar, san im je pronaći svoju srodnu dušu. Lav i Ribe Lavovi se vole u potpunosti predati svome partneru. Ne podnose jadikovke i pesimizam pa bi iz veze s Ribama mogli izaći samo razočarani i isfrustrirani. Vodenjak i Bik Vodenjak je znak koji uvijek teži svojoj slobodi i neopterećenosti. Upravo zato je osoba rođena u znaku Bika najgori mogući izbor za Vodenjaka jer Bikovi traže stabilnost i neprestanu povezanost. Vaga i Škorpion Vage traže ljubav na duge staze, predanost, mir i odanost. Škorpion ne može pružiti ništa od toga jer je izuzetno pesimističan, lijen i neobazriv. Ovan i Djevica Osobe rođene u znaku Ovna vrlo su jednostavne, neopterećene i ne vole rasprave o ljubavnim problemima. Zato je Djevica loš izbor partnera za Ovna zbog neprestane potrebe za pažnjom i svoje kompliciranosti. Bik i Blizanci Iako su Bikovi sjajan materijal za vezu i vrlo su tolerantni, ni oni ne mogu trpjeti svakoga. Blizanci se teško skrase i primire pa odan znak poput Bika mogu samo dovesti do ludila. Rak i Strijelac Rakovi su pravi emotivci i traže pravu ljubav koju, nažalost, ne mogu pronaći u Strijelcu. Raku je potreban netko tko će se oko njega truditi i pokazati mu prave emocije i ljubav.



VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2018
Vaš idealan partner: Lav: I Lav i Vaga su nepopravljivi romantici, spremni za veze koje se u većini slučajeva krunišu brakom ako zaljubljeni dovoljno zagrizu ljubavnu udicu. Poznato je da je Rak prevrtljiv i tu nema pomoći. Devica i Bik Ova dva znaka se odlično slažu. U cijelom zodijaku ovo je jedan od najnekompatibilnijih parova, a Strijelcu bi bilo bolje ciljati u smjeru Ovna, Vodenjaka ili Lava, znakova s kojima dijeli isti smisao za pustolovine i strast za zabavom. Rak je emotivan, Vaga je mirna. STRELCEM: Sa Strelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Promenjivi Blizanac teško će se prilagoditi čvrstim stavovima Vodolija.

[Kako napraviti web stranicu u html|Pornici sa klinkama|Sajt za upoznavanje, ljubav, prijateljstvo]






Oznake: slaganje, horoskopskih, znakova, u, ljubavi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.