Swingeri zagreb - Susret s djevojkom

petak , 28.12.2018.

Svinger Klub










Click here: Swingeri zagreb






Seksualna se zabava nastavlja do jutra. Jedino mi nikada neće biti jasno kako to već ranije nisam opazila. Od 20 do 22 ili 23 sata parovi se upoznaju, druže uz poprilično skupa pića. Šutjela sam samo zbog Dine.



swingeri zagreb

Ipak, bilo je jako teško koncentrirati se na učenje. Kada se to ipak nije dogodilo, nije mi preostalo ništa drugo nego poći otvoriti. Samo ću popiti kavu - odgovorila sam bacivši pogled na zaslon mobitela. Moram odmah reći da u cijelom Londonu nisam vidio baš previše lijepih djevojaka tako da me iznenadilo kada sam vidio ove dvije ljepotice.



swingeri zagreb

Svinger Klub - Nesvakidašnja ispovijest o seksualnom iskustvu bračnog para stigla je na naš mail.



swingeri zagreb

Reč je o Klubu , uredno zavedenom u sve državne registre, smeštenom u dvospratnici uz sam put. Ali uprkos velikoj i upadljivoj tabli, malo ko se zaustavi i svrati. A noću, kaže Miodrag Maj 65 , osnivač i vlasnik, druga je pesma: - Niko neće da mu prepoznaju kola, pa parkiraju u dvorištu iza kuće ili prekrivaju tablice. Ovaj Velerečanin po rođenju rastao je u Beogradu, na Dorćolu, a onda se, s majstorskim pismom zlatara, otisnuo u svet: Nemačka, Italija, Francuska, Južna Afrika, Venecuela... A kad ga Nemac povede kući da mu obradi ženu, hoće da padne u nesvest... Škrt na rečima kad govori o svojim doživljajima, samo nagoveštava da je video i doživeo svašta. A pre četiri godine je, u porodičnoj kući koja je devet godina zvrjala prazna, sobe na spratu i u potkrovlju preuredio u ljubavna gnezda, dodao saunu i džakuzi, i u jednu prostoriju smestio igračke: lisice, sto za masažu i paravan sa otvorima u visini pojasa, gde se s jedne strane poređaju muškarci, a s druge kleknu žene... Ali kaže da bismo se začudili kad bismo znali koliko naših sugrađana uživa u ovakvim igricama. I ne samo naših: dolaze mu iz Bosne, s Kosova, iz Crne Gore... Svingovanje je ušlo u modu i među Crnogorce i Crnogorke , primećuje. Iz Srbije najviše ima Beograđana, pa Novosađana... Sa velikim zadovoljostvom cemo vas posetiti i uzivati u onome sto volimo.



Jo Guest goes Swinging in Sheffield
Nije mi bilo jasno zašto bi se to njega trebalo ticati. Mi tražimo dobar seks. A ja sam se okrenula Nizozemcu, prišla mu i poljubila ga najstrastvenije što sam znala i pritom mu rukom prešla preko čvrstih trbušnjaka. Vidjet ćeš, malena, odlično ćemo se provesti. Kada sam te večeri ušla u Borisov stan, doslovce mi je zastao dah.

[OGLASI ZA POSAO NOVI SAD|Rastavljene žene oglasi|Chantaje mp3]






Oznake: Svinger, klub

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.