Kineskinje za brak oglasi - Stvarne djevojke

subota , 26.01.2019.

Kineskinje i Srbi - brak za 15 000 evra?










Dating Site: Kineskinje za brak oglasi






Kineskinje i Srbi - brak za 15 000 evra? Kinezi spadaju u grupu nacija koje su prilično zatvorene, i rijetko se odlučuju za mješoviti brak. Osim toga, stupanje u fiktivni brak je kažnjivo, a kontrole mješovitih brakova su sve rigoroznije. Vuk Celin kaže da je čuo za nekoliko slučajeva sklapanja fiktivnih brakova od kojih je jedan u Beogradu, jedan u Pančevu a četiri u unutrašnjosti Srbije.



kineskinje za brak oglasi

Matičarka opštine Stari grad Gordana Zorić tvrdi da su pomenuti slučajevi kinesko-srpskih brakova prava rijetkost. Sličnim informacijama raspolažu i matičari beogradskih opština u kojima živi najviše Kineza.



kineskinje za brak oglasi

Kineskinje i Srbi - brak za 15 000 evra? - Kineskinje i Srbi - brak za 15 000 evra?



kineskinje za brak oglasi

Kineskinje i Srbi - brak za 15 000 evra? Da li je zaista tačno da Oglasi plaćaju i do 15 000 evra za brak? Pozvali smo ponuđene brojeve ali svi su bili nepostojeći. Na teritoriji Srbije postoji svega osamnaest mješovitih brakova brak kineskih i srpskih državljana. Kinezi spadaju u grupu nacija koje su prilično zatvorene, i rijetko se odlučuju za mješoviti brak. Stoga zaključivanje brakova sa drugim nacijama, pa makar i zbog državljanstva, veoma je rijetko, objašnjavaju kineskinej odjeljenu za strance Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Sličnim informacijama raspolažu i matičari beogradskih opština u kojima živi najviše Kineza. Matičarka opštine Stari grad Gordana Zorić tvrdi kineksinje su pomenuti slučajevi kinesko-srpskih brakova prava rijetkost. Tragom klneskinje priče došli smo do prevodioca sa kineskog jezika koji godinama sarađuje sa Kinezima. Vuk Celin kaže da je čuo za nekoliko slučajeva sklapanja fiktivnih brakova od kojih je jedan u Beogradu, jedan u Pančevu a četiri kineskinje unutrašnjosti Srbije. Prema njegovim riječima, brakovi su sklopljeni prije nekoliko godina ali tvrdnje o velikim nadoknadama za tu uslugu daleko su od istine. Ipak, Celin pamti jedan poseban slučaj braka iz interesa u kojem je žena tražila supruga preko interneta. Nerijetki su i oglasi zs kojima se za nadoknadu od pedeset evra može naći fiktivna mlada koja će se rbak brak revanširati velikom svotom novca. Međutim, ne bi trebalo da dozvolite da vas zaslijepe velike cifre jer velika zarada na ovaj način nije realna. Osim toga, stupanje u fiktivni brak je kažnjivo, a kontrole mješovitih brakova su sve rigoroznije.



ALBANKE MASOVNO BEŽE OD SVOJIH I UDAJU SE ZA SRBE
Nerijetki su i oglasi u kojima se za nadoknadu od pedeset evra može naći fiktivna mlada koja će se za brak revanširati velikom svotom novca. Tragom ove priče došli smo do prevodioca sa kineskog jezika koji godinama sarađuje sa Kinezima. Kinezi spadaju u grupu nacija koje su prilično zatvorene, i rijetko se odlučuju za mješoviti brak. Na teritoriji Srbije postoji svega osamnaest mješovitih brakova između kineskih i srpskih državljana. Ipak, Celin pamti jedan poseban slučaj braka iz interesa u kojem je žena tražila supruga preko interneta. Pozvali smo ponuđene brojeve ali svi su bili nepostojeći. Stoga zaključivanje brakova sa drugim nacijama, pa makar i zbog državljanstva, veoma je rijetko, objašnjavaju u odjeljenu za strance Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Da li je zaista tačno da Kineskinje plaćaju i do 15 000 evra za brak? Prema njegovim riječima, brakovi su sklopljeni prije nekoliko godina ali tvrdnje o velikim nadoknadama za tu uslugu daleko su od istine. Međutim, ne bi trebalo da dozvolite da vas zaslijepe velike cifre jer velika zarada na ovaj način nije realna. Matičarka opštine Stari grad Gordana Zorić tvrdi da su pomenuti slučajevi kinesko-srpskih brakova prava rijetkost. Osim toga, stupanje u fiktivni brak je kažnjivo, a kontrole mješovitih brakova su sve rigoroznije.

[Hook up shower|Treehugger dating site|Is dating a guy shorter than you ok]






Oznake: Kineskinje, i, srbi, &, brak, za, 15, 000, evra

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.