Susreti za rudija - Susret s djevojkom

subota , 22.12.2018.

Novosti










Click here: Susreti za rudija






Pravi legendarni Mig 21 i dalje je u Austriji. Najvažnije je da taj dan posvetimo našem heroju Domovinskog rata Rudolfu Perešinu. Tradicionalno će u programu sudjelovati i Gripen mađarskog ratnog zrakoplovstva te Pilatus 579 slovenskog ratnog zrakoplovstva. Rudija se i danas svi sjećaju.



susreti za rudija

DMJ on our left again - after a brief fast pass to our right - with the Sljeme TV and radio tower visible in the distance 5. DDD would be first with a flyover at 16:05, DMJ second at 16:40 and DMO last at 17:55 to close the show.



susreti za rudija

Od 05. do 07. svibnja održavaju se 20. Susreti za Rudija - U Gornju Stubicu civilni i vojni vrh danas je poslao brojna izaslanstva. Naravno, ako trebate više informacija slobodno nas kontaktirajte putem e-maila info mreza.



susreti za rudija

Susreti za Rudija obilježeni su potpisivanjem ugovora za doniranje sredstava za gradnju spomen kuće Rudolfa Perešina prema kojem će Krapinsko-zagorska županija osigurati 125 tisuća kuna, a Općina Gornja Stubica 50 tisuća kuna. Nakon potpisivanja ugovora u Spomen parku Rudolfa Perešina održano je svečano otvaranje 20. Susreta za Rudija polaganjem vijenaca na njegov spomenik te prigodnim riječima uzvanika. Povodom ovog jubileja upućen je zahtjev prema Krapinsko-zagorskoj županiji da se Krapinsko — zagorski aerodrom preimenuje u Aerodrom Rudolfa Perešina. Ne smijemo zaboraviti ni Rudolfa Perešina ni sve hrvatske branitelje koji su dali život za domovinu i ova manifestacija to ima za cilj. U popodnevnim satima održan je i aeromiting s preletima vojnih i civilnih aviona te skokovima padobranaca i slijetanjem velikog helikoptera. Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam pružila najbolje iskustvo pregledavanja stranice. Informacije o kolačićima su pohranjene u Vašem pregledniku i obavljaju funkcije kao što su prepoznavanje kada ste se ponovno vratili na našu web stranicu i pomažu našem timu da razumije koji dijelovi web stranice su Vam bili najzanimljiviji i najkorisniji kako bi ju mogli dodatno razvijati. Sve svoje postavke kolačića možete namjestiti u formi s lijeve strane. Što su kolačići Kolačići su male tekstualne datoteke koje se spremaju lokalno na vaše računalo, a koriste ih gotovo sve profesionalne web-stranice kako bi poboljšale vaše korisničko iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljamo korištenjem kolačića, kako ih koristimo i zašto ponekad spremamo kolačiće na vaše računalo. Objasnit ćemo vam kako možete zaustaviti pohranu kolačića, no imajte na umu da to može unazaditi ili ukloniti neke od funkcionalnosti na našoj stranici. Više općenitih informacija o tzv. Kako koristimo kolačiće Postoji mnogo razloga zašto koristimo kolačiće. Nažalost, ne postoji razvijen industrijski standard putem kojeg biste mogli izbjeći korištenje kolačića bez utjecaja na funkcionalnosti web stranica i njihove mogućnosti. Preporučamo vam da kolačići budu omogućeni na vašem računalu, čak i ako niste sigurni jesu li vam potrebni, jer mogu utjecati na funkcionalnosti samih web-stranica koje koristite. Više informacija Nadamo se da vam je ovaj tekst o primjeni kolačića pomogao i odgovorio na sva moguća pitanja. Kako smo već spomenuli, u slučaju da niste sigurni trebate li omogućiti kolačiće ili ne, uvijek ih je bolje omogućiti, pogotovo ako oni utječu na funkcionalnosti web-stranica koje posjećujete. Naravno, ako trebate više informacija slobodno nas kontaktirajte putem e-maila info mreza.



Susreti za Rudija-21. aeromiting u Gornjoj Stubici snimljeno kod satora 13. 05 2018g.
U ime Predsjednika Republike vijenac je položio njegov izaslanik Zlatko Gareljić — koji je nakon prigodnoga govora i otvorio Susrete — a u ime supokrovitelja predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić. U 12,00 sati je svečano otvorenje susreta u Spomen parku Rudolfa Perešina, a letački program — aeromiting počinje u 15,00 sati — rekao je načelnik Krizmanić, istaknuvši da će u nedjelju biti potpisan i ugovor s Društvom Rudolf Perešin o početku gradnje Spomen doma koji će nositi njegovo ime. Rufolf Perešin je poginuo 1995. Susreta za Rudija polaganjem vijenaca na njegov spomenik te prigodnim riječima uzvanika. Leteći u Bihaću na MiG-ovima dostigao je profesionalne vrhunce pilotskog zvanja. Nažalost, ne postoji razvijen industrijski standard putem kojeg biste mogli izbjeći korištenje kolačića bez utjecaja na funkcionalnosti web stranica i njihove mogućnosti. Susreta za Rudija uključila Krapinsko — zagorska županija. Informacije o kolačićima su pohranjene u Vašem pregledniku i obavljaju funkcije kao što su prepoznavanje kada ste se ponovno vratili na našu web stranicu i pomažu našem timu da razumije koji dijelovi web stranice su Vam bili najzanimljiviji i najkorisniji kako bi ju mogli dodatno razvijati.

[Chat ljubavni|Parovi traze parove|Kako se dopisivati s curom]






Oznake: od, 05., do, 07., svibnja, održavaju, se, 20, susreti, za, Rudija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.