Razvedena zena trazi muskarca - Lijepe djevojke

petak , 28.12.2018.

Milionerka iz Saudijske Arabije traži muškarca koji će je oženiti, ali ne zbog novca










Dating Site: Razvedena zena trazi muskarca






Posle dobitka na lutriji upoznala je budućeg supruga koji je sa sobom doveo takođe troje dece. Kad je osvojila novac imala je troje dece - svako sa različitim muškarcem.



razvedena zena trazi muskarca

Ovo je druga žena iz Saudijske Arabije koja preko oglasa traži muža. Danas brinu za još troje svoje dece, ali siromaštvo ih ne brine toliko. U inostranstvu, kamate na orocenu stednju su mizerne.



razvedena zena trazi muskarca

Milionerka iz Saudijske Arabije traži muškarca koji će je oženiti, ali ne zbog novca - Mislim da je prava stvar za one koji dobiju pare na lutriji da urade disperziju rizika.



razvedena zena trazi muskarca

Ovo je druga žena iz Saudijske Arabije koja preko muskarca traži muža. Novac je trošila na luksuznu kuću, automobile, zabave, dizajnersku odeću i zajmove, a danas je opet na početku. Kako je osiromašila i izgubila toliki novac? Onda sam shvatila da se iznos smanjio na svega 750. Kad je osvojila novac imala je troje dece - svako sa različitim muškarcem. Posle dobitka na lutriji upoznala je budućeg supruga koji je sa sobom zdna takođe troje dece. Danas brinu za još troje svoje dece, ali siromaštvo ih ne brine toliko. Kao da nema lepsih mesta na planeti. I to sa kupovinom i izdavanjem stanova je glupost. Ocas posla se situacija okrene i stan ne mozete da izdate trazi a troskove za njega morate da placate. Takodje, stednja u bankama isto nije najsrecnije resenje.


Licni oglasi upoznavanje.mp4
Danas brinu za još troje svoje dece, ali siromaštvo ih ne brine toliko. Ocas posla se situacija okrene i stan ne mozete da izdate nikome a troskove za njega morate da placate. Kupe jedan veci stan u gradskoj sredini i to neki grad koji nema sanse da ekonomski pukne kao sto su to London ili Pariz. U inostranstvu, kamate na orocenu stednju su mizerne. Onda sam shvatila da se iznos smanjio na svega 750. Manji deo treba poloziti na stednju ali ne u istoj valuti vec raspodeliti na dolare, svajcarce, evre, norveske krune, rublje i juane. Mislim da je prava stvar za one koji dobiju pare na lutriji da urade disperziju rizika. Novac je trošila na luksuznu kuću, automobile, zabave, dizajnersku odeću i zajmove, a danas je opet na početku. Kao da nema lepsih mesta na planeti.

[Matchmaking bari gym|Dating website with highest success rate|Dating apps croatia]






Oznake: Milionerka, iz, Saudijske, Arabije, traži, muškarca, koji, e, je, oženiti, ali, ne, Zbog, novca

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.