Oralno zadovoljavanje muskaraca - Stranica za upoznavanje

subota , 29.12.2018.

SVE O ORALNOM SEKSU: Evo šta se njoj gadi, a šta se njemu dopada!










Click here: Oralno zadovoljavanje muskaraca






Sve što trebate je nastaviti ručno stimulirati penis za vrijeme orgazma i partner će biti zadovoljan. Vrhom jezika pritisnite to mesto. Učinite sve da zadovoljite svojeg muškarca.





Stidne su dlake u vašim ustima sasvim normalna stvar, što na znači da morate šutjeti ako vas to smeta. I ako na sebi imate, recimo, vrtoglave štikle i samodržeće čarape. Ne činite ništa što ne želi. Pritisak na koren penisa Kombinacija pritiska i trenja ključna je za dobar felacio.





Net.hr - I ako na sebi imate, recimo, vrtoglave štikle i samodržeće čarape.





Ako je to slučaj sa vama, ugasite svetla. Što vam manje stvari odvlači pažnju to ćete se bolje fokusirati. Za njega: Posvetite se F tački na njegovom telu Njegov frenulum kožica sa donje strane njegovog penisa zalužuje poseban tretman. Stavite vrh prsta na ovo mesto kako biste stimulisali njegovu F tačku, a zatim obuhvatite ceo penis ustima uključujući i vaš prst. Za nju: Zamolite ga da pojača pritisak Mnoge žene ne mogu da dostignu orgazam za vreme oralnog seksa, zato što je muškarac suviše nežan. Tražite mu da sisa vaš klitoris, ovako će osećaj biti intenzivniji. Za njega: Ovako još to niste radili Rupica na vrhu njegovog penisa je jako osetljiva. Vrhom jezika pritisnite to mesto. On verovatno ni ne zna da ovo osetljivo mesto ima potencijala, pa će mu se svideti što ste to otkrili. Za nju: Multitasking za više orgazama Žena će bolje dostići vrhunac ako muškarac stimuliše više mesta odjednom. Dakle, dok je njegov jezik u poslu recite mu da se igra vašim bradavicama. Za njega: Seksi trik za buđenje čula Kožica koja se nalazi tik ispod glavića jako je odetljiva na dodir. Prekrijte zube usnama a zatim obuhvatite glavić usnama. Čvrsto pritisnite a zatim opustite pritisak. Ovaj potez će ratbuditi nervne završetke, a zatim ih opušta, što može jako da mu prija. Za nju: Hlađenje može biti hot Kada ste uzbuđeni vaša temperatura se podiže, zato će bilo šta hladno biti pravo uživanje za vaša čula. Pokušajte sa kockicama leda, ili usmerite ventilator ka vama, da vam bude hladnije dok osećate njegov topao dah među nogama. Za njega: Ako pomislite da ulazi preduboko Evo trika koji će ga navesti da misli da ste ceo penis uzeli duboko u usta: stavite vrh jezika na gornje zube, i pustite da njegov penis udara donji deo vašeg jezika. Za nju: Popnite se gore Ne morate ležati da biste dobili oralni seks. Neka on legne a vi ga opkoračite u predelu njegovih ramena, tako da mu sednete tik iznad usana. Ovo vam daje dodatnu kontrolu kada je o pokretima reč, tako da ćete lakše dostići vrhunac. Ovo je ujedno jako erotično za muškarce jer imaju sjajan pogled. Za vas oboje: Lezite jedno do drugog u položaju 69. To su veliki mišići koji kad se trljaju povećavaju zadovoljstvo.



Zavodjenje
Muškarci obožavaju kada preuzmete kontrolu. Ipak, da bismo vam malo pomogli, ali i da bismo vas inspirisali na nove ideje, razoravali smo sa frajerima koji se ubili dovoljno slobodni da sa nama podele svoje preference u krevetu. Trenutak pre nego što nastupe, stavite palac na unutrašnju stranu penisovog korena. Mnogi se muškarci zaklinju na tu tehniku. Povežite se sa njim tako što ćete ga gledati direktno u oči, s vremena na vreme. Pronađite međicu Oralni seks jednostavno ne može proći bez dodirivanja jednog od najosjetljivijih mjesta, a to je njegova međica koja se nalazi između mošnji i anusa. To su anus, međica, muda, ali i unutrašnji dio bedra. Kako najaviti ovu temu? Treća pozicija je da vi ležite s glavom na povišenom položaju, a on da bude s koljenima sa svake strane vašeg torza i dopustite mu da iz te pozicije stavi penis u vaša usta.

[Balkanjiz|Plavi oglasnik posao ponuda zagrebw|Sex hrvatice]






Oznake: forum

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.