Crna rotkva i giht - Stranica za upoznavanje

utorak , 18.12.2018.

Rekonektivno liječenje










Dating Site: Crna rotkva i giht






Kad se ukloni pritisak na anus, hemoroidi će se povući. Ispasirana rotkva pomješana sa mlijekom efikasan je melem koji će, ukoliko se njime svakodnevno mažu hemoroidi, otkloniti bol i otok. Preporučuje se da se mjesec dana primjenjuje sledeći recept: Tri do četiri suve smokve potopiti preko noći u vodi, ujutro ih pojesti natašte i popiti vodu u kojoj su stajale.



crna rotkva i giht

Preporučuje se da se mjesec dana primjenjuje sledeći recept: Tri do četiri suve smokve potopiti preko noći u vodi, ujutro ih pojesti natašte i popiti vodu u kojoj su stajale. Rotkva U liječenju hemoroida odlične rezultate daje i bijela rotkva. Od ovog povrća može se napraviti i sok u koji se doda nekoliko zrna soli, pa se ujutro i uveče uzima rakijska čašica ovog napitka.



crna rotkva i giht

Rekonektivno liječenje - Smokva U narodu je od davnina poznato da smokve rješavaju problem sa opstipacijom, a samim tim olakšavaju tegobe izazvane hemoroidima. Sjemenke smokve stimulišu pokretanje crijeva i olakšavaju njihovo pražnjenje.



crna rotkva i giht



Sok od rotkve
Od ovog povrća može se napraviti i sok u koji se doda nekoliko zrna soli, pa se ujutro i uveče uzima rakijska čašica ovog napitka. Smokva U narodu je od davnina poznato da smokve rješavaju problem sa opstipacijom, a samim tim olakšavaju tegobe izazvane hemoroidima. U jednom od recepata, savjetuje se da se narendana rotkva pomješa sa kašičicom meda i pojede ujutro natašte. Kad se ukloni pritisak na anus, hemoroidi će se povući. Ispasirana rotkva pomješana sa mlijekom efikasan je melem koji će, ukoliko se njime svakodnevno mažu hemoroidi, otkloniti bol i otok. Preporučuje se da se mjesec dana primjenjuje sledeći recept: Tri do četiri suve smokve potopiti preko noći u vodi, ujutro ih pojesti natašte i popiti vodu u kojoj su stajale. Sjemenke smokve stimulišu pokretanje crijeva i olakšavaju njihovo pražnjenje.

[Posao u inostranstvu|Matchmaking by birth star|Dating third date]






Oznake: Rekonektivno, liječenje

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.