Da li postoji srodna duša? - Lijepe djevojke

petak , 18.01.2019.

POSTOJI LI ROMANTIČNA LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: Idealni partner i srodna duša u tumačenjima psihologa










Click here: Da li postoji srodna duša?






Prvi od njih sav uzbuđen usklikne: — Ja želim postati bijel. Platon ga je opisao još prije 2500 godina. Biblija i nauka - uzajamno potvrđivanje Do svetla posle - tri dana mraka!



Da li postoji srodna duša?

Čita nam misli, zna unaprijed naše potrebe, pišu u Sensa magazinu. Ovaj termin ivičnih srodnih duša indicira da konačni završetak odnosa može ići bilo kojim putem ali najčešće ide ka prijateljskim srodnim dušama. Lijekovi i promiskuitet 7. Mislim da je taj koncept pomalo i opasan, usmjerava nas na nerealna očekivanja.



Da li postoji srodna duša?

POSTOJI LI ROMANTIČNA LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: Idealni partner i srodna duša u tumačenjima psihologa - Opširan sadržaj tog učenja odnosi se na učenje o reinkarnaciji i karmi. Trebate se osjećati potpuno i autentično Kosmički brak je vaše proročanstvo ljubavi.



Da li postoji srodna duša?

Srodna duša je netko tko nas upotpunjuje, tko nas prihvaća onakvima kakvi jesmo bez obzira na sve naše mane, tko je konstantno oduševljen s nama, tko nas voli intenzitetom kojim nas nitko drugi na svijetu ne voli, tko nam je najbolji prijatelj, zbog koga ne moramo praviti mnogo kompromisa, s kim smo duboko povezani, on uglavnom zna što mislimo i što ćemo izgovoriti, kao nekoga za koga osjećamo da je onaj pravi i iznad svega, kao nekoga tko nas nikada neće iznevjeriti ili napustiti. Srodna duša znači sresti se i prepoznati se, a ne upoznati se… To je toplina, prepoznavanje, intimnost, situacija u kojoj sve nekako teče svojim tijekom. Jer ako, kada upoznate nekoga i pokušate zamaskirati svoje negativne osobine, to znači da ta osoba nije vaša druga polovica. Postoji li takva osoba? Ili postoji nekoliko takvih osoba koje možemo sresti u životu? Može li nam se dogoditi da nikada ne sretnemo srodnu dušu? Ili da je propustimo iako je jednom ušla u naš život? Ovo su ukratko 5 jednostavnih, a najvažnijih znakova koje trebate prepoznati: Srodna duša je odana Odanost je vrlo važna kvalitete svake veze, a upravo je takav je partner koji je srodna duša. Odan, lojalan i uvijek tu, kad god je potrebno i nije potrebno. Srodna duša je puna podrške Podrška od partnera od vitalnog je značaja, a srodna duša bi vas trebala podržavati u svim situacijama. Vaša srodna duša će vam pomoći da se podignete nakon pada i uvijek će biti svjesna vaših emocija. Srodna duša ima moralna načela i vrijednosti slične vašima Između ostalog, ovo je i jedan od glavnih razloga zbog kojih ste vi srodne duše. Moralna načela i vrijednosti prilično je teško promijeniti, skoro pa nemoguće, a vaša srodna duša to i ne pokušava, jer ih ona dijeli s vama. Srodna duša pobuđuje najbolje u vama Kada vas netko inspirira biti najbolja verzija sebe i da stvari oko sebe prihvaćate otvorenog srca, velika je šansa da je ta osoba vaša srodna duša. Ta osoba vas ne odvraća od vaših unutarnjih želja već više djeluje kao katalizator koji vam pomaže živjeti život o kojem ste oduvijek sanjali. Widget not in any sidebars Sa srodnom dušom komunicirate opušteno Možete biti sigurni da ste pronašli srodnu dušu kada su, u većini situacija, riječi koje upućujete jedno drugome nježne, pune ljubavi i poštovanja. Naravno, imat ćete prepirke, uspone i padove, ali ako je opuštena i ugodna komunikacija trajno prisutna, imate dobitnu kombinaciju.



Srodna duša
Takav odnos, bio on platonski, romantični ili poslovni, može imati više prekida prije nego se okonča i raskine međusobna vezanost. Iskren saradnik Svetlosti to zna i u sopstvenim promenama vidi i onog koji je podstakao i inspirisao. Mnogi od nas sreli su u životu nekoliko partnera koji su se kasnije ispostavili kao pogrešni i ta iskustva pomažu nam da shvatimo koji delovi naše ličnosti zahtevaju najviše pažnje, pa zato, ako nas konstantno privlače isti tipovi osoba zbog kojih smo kasnije nesrećni, moramo prvobitno da se pozabavimo sobom i blokovima koji nas sputavaju u uživanju u ljubavi i njenoj pozitivnoj dimenziji. On to objašnjava tako što s godinama sazrevamo i menjamo se pa tako ako nam je neko apsolutno odgovarao u 17 godina, jer smo bili na istom mentalnom, duhovnom i emotivnom nivou, možda nam nimalo ne bi odgovarao u trećoj ili četvrtoj deceniji jer bi došlo do raskoraka u sazrevanju ili bismo evoluirali u različitim pravcima. Najčešće imaju isti ukus u odevanju, jelu i piću, slične želje, ambicije i rituale.

[Herceg novi apartmani cijene|Najbolja mjesta na svijetu za zaprositi djevojku|Skidanje pornica]






Oznake: postoji, Li, ono, To, zovemo, „srodna, duša, da, bog, ima, jednu, specifičnu, osobu, kojom, bismo, trebali, se, vjenčamo?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.