Oglasna ploča-tražim osobu za čišćenje - Brzog datiranja

srijeda , 19.12.2018.










Click here: Oglasna ploča-tražim osobu za čišćenje






Sve opcije su otvorene. Članovi obitelji alergični su na: kravlje mlijeko, jaja i crveni luk te na kućnu prašinu. Kad korisnik pronađe osobu za čišćenje, javlja se osoblju koje njegov post briše.



 Oglasna ploča-tražim osobu za čišćenje

Ovaj topic namijenjen je isključivo oglašavanju potrebe za osobom za čišćenje privatnog prostora. Traži se pouzdana i pedantna osoba, za obavljanje svih kućanskih poslova pospremanje, čišćenje, peglanje itd te za kuhanje jela za četveročlanu obitelj ja i dvoje djece, 4 i 15 godina u dvoetažnom stanu. Svaki post koji nije oglas će se brisati. Zagreba blizina tržnice Utrina za obilazak 2 - 3 puta tjedno ili po potrebi češće.



 Oglasna ploča-tražim osobu za čišćenje

- Gospođa je pokretna i mentalno potpuno ok, ali ne izlazi puno po ovim vrućinama. Zvati na broj 098 684 115 ili pisati na e-mail adresu.



 Oglasna ploča-tražim osobu za čišćenje

Nemam pojma kamo da ovo stavim, pa ću na više mjesta na forumu. Tražimo osobu za povremeno druženje sa starijom gospođom. Idealna bi bila mlađa umirovljenica iz N. Zagreba blizina tržnice Utrina za obilazak 2 - 3 puta tjedno ili po potrebi češće. Gospođa je pokretna i mentalno potpuno ok, ali ne izlazi puno po ovim vrućinama. Aranžman bi se mogao pretvoriti u trajniji dogovor, ali uvjet je naravno da se dopadnu jedna drugoj. Nije planirano da ta osoba radi i kućne poslove, ali može se i drugačije dogovoriti. Sve opcije su otvorene. Ponavljam oglas za domaćicu: Tražim domaćicu, svaki dan u tjednu 4 sata, ponedjeljak i srijeda od 13-17 h, ostale dane od 12-16 h. Traži se pouzdana i pedantna osoba, za obavljanje svih kućanskih poslova pospremanje, čišćenje, peglanje itd te za kuhanje jednostavnih jela za tročlanu obitelj ja i dvoje djece, 8 i 12 godina. Djecu treba nadgledati u izvršavanju obaveza tipa da pišu zadaću a ne da gledaju TV. Ne treba učiti s djecom, nego osigurati da rade zadaću. L okacija: okolina vinogradske bolnice Kontakt: molim vas preporuku ili nek se netko javi: trazim gospodju-djevojku ozbiljnu i pedantnu , koja bi 1 tjedno cistila 4-5-sati brisanje parketa, prasine, kuhinjske fronte, kupaona, i održavala stan čistim po dogovoru povremeno pranje prozora i peglanje. Nas 2 smo u stanu - stan 80m2. Na Juznom djelu grada smo -Hrvatski Leskovac - autobusna stanica i kolodvir 3 min od kuće , vlakom Zg. Molim vas samo ozbiljne ponud, prijave na 091 2151 635 Tražimo pomoć u kući. Zasad smo samo muž i ja i mačka , ali kroz 2-3 mjeseca dolaze dvojčeki. Ne treba pomoć oko djece niti kuhanja i peglanja, ali nam treba netko za čišćenje podova, usisavanje, kupaonicu, prozore, prašinu, kuhinju i sl. Nalazimo se u naselju pored Velike Gorice tako da bi bilo dobro da imate svoj auto. Cijena po dogovoru, a vjerojatno će biti potrebno 1-2 dolaska tjedno po nekoliko sati. Stan je četverosobni, veličine 100 m2 i nalazi se u naselju Novi Jelkovec Sesvete. Nemamo kućnih ljubimaca i nepušači smo. Za sva ostala pitanja i detalje slobodno pitajte na Na dulje vrijeme, po mogućnosti uz preporuke, traži se pedantna i okretna ženska osoba za čišćenje usisavanje, pranje podova, brisanje prašine, čišćenje wc-a za mačka, čišćenje kupaonice i ostalih dijelova stana po potrebi jednom tjedno u prijepodnevnim ili ranijim popodnevnim satima za 30 kuna po satu. Za početak potrebno je obaviti temeljito čišćenje cijelog stana. Stan je na području Maksimira. Zvati na broj 098 684 115 ili pisati na e-mail adresu. Regularno radno vrijeme -4-5 puta tjedno po 4 sati. Cijena 30 kuna po satu. Traži se pouzdana i pedantna osoba, za obavljanje svih kućanskih poslova pospremanje, čišćenje, peglanje itd te za kuhanje jela za četveročlanu obitelj ja i dvoje djece, 4 i 15 godina u dvoetažnom stanu. Po potrebi ostati s djetetom. Za početak je potrebno temeljito čišćenje cijeloga stana. Poželjan automobil, ali nije uvjet.



Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty
Po potrebi ostati s djetetom. Tražimo osobu za povremeno druženje sa starijom gospođom. Molim da se pravila poštuju. Posljednje uređivanje od ms. Nemamo kućnih ljubimaca i nepušači smo. Idealna bi bila mlađa umirovljenica iz N. Regularno radno vrijeme -4-5 puta tjedno po 4 sati. Molimo preporuku za tetu čistilicu - Split, od 13. L okacija: okolina vinogradske bolnice Kontakt: molim vas preporuku ili nek se netko javi: trazim gospodju-djevojku ozbiljnu i pedantnu , koja bi 1 tjedno cistila 4-5-sati brisanje parketa, prasine, kuhinjske fronte, kupaona, i održavala stan čistim po dogovoru povremeno pranje prozora i peglanje. Zasad smo samo muž i ja i mačka , ali kroz 2-3 mjeseca dolaze dvojčeki.

[On traži nju|Herceg Novi Weather Forecast|Tetka erotske price]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.