nedjelja, 25.11.2007.

NOGOMETFree Image Hosting at www.ImageShack.us


Niko Kranjćar zabio je svoj najbolji pogodak iz ovisio vodstvo na završni (2 : 0).
Manchester City nad Readingom pobijedio je (2:1).U toj utakmici naš reprezentativac i bivši dinamovac ozlijedio je koljeno no još se nezna koliko je ozbiljna ozljeda. Bolton je pobijedio ManchesterUnited (1:0),a Redsi su slavili kod Newcaslea sa uvjerljivim (3:0). Pobjedili su još Arsenal i Chelse.Lyon ostao bez Karima Benzema(19)Ta nova zvijezda francuskog nogometa i prvi strijelac Le Championnata s (11)golova, napustio je dvoboj s rennesom na nosilima poćetku drugog poluvremana.
1. HRVATSKA LIGA

Zagreb je golom Senijada Ibričića sa (1:0)slavio protiv Hajduka kojemu suzatim iskljućena dva igraća Ljubičić i Tudor. Dinamo je kasnim pogotkom
izuvukao bod s rezultatom (1:1) protiv Međimurja. Cibalija je kod kuće bila bolja od Intera sa rezutatom (2:0), dok je Varteks u Varaždinu pobijedio (3:0)Šibenik.
LJESTVICA
1 Dinamo 46
2 Rijeka 33
3 Slaven 30
4 Hajduk 27
5 Cibalia 23
6 Zadar 22
7 Osijek 21
8 Zagreb 19
9 Varteks 17
10 Šibenik
11 Inter 11

OSTAVLJAJ TE MI PUNO KOMENTARA UNAPRIJED HVALA.

PRIČA O SNAZI VOLJE Klasnić ponovno u prvoj momčadi! A sada još samo da zabije - Ivan Klasnić 'Sretan sam, bilo je super. Odlično sam se osjećao i zadovoljan sam igrom koju sam pružio', rekao je Killer koji je po prvi put nakon transplatacije bubrega zaigrao u Bundesligi.
I to se dogodilo! Nakon mnoštva pripremnih utakmica s drugom momčadi, Ivan Klasnić imao je svoju premijeru u prvoj momčadi Werdera protiv Energie Cottbusa!
Klasnić je bubreg operirao u ožujku ove godine, a zadnji nastup u elitnom razredu njemačkog nogometa imao je u prosincu prošle godine. Napadač hrvatske reprezentacije tako je postao prvi profesionalni nogometaš koji se nakon transplatacije bubrega vratio na travnjak.
Do sada je bilo nekoliko primjera u drugim sportovima, no koliko je poznato ne i u nogometu. Nakon operacija na teren su se vratili i novozelandska ragbi zvijezda Jonah Lomu, NBA košarkaš Alonzo Mourning, te talijanski dizač utega Norberto Oberburger.
Trener Werdera Thomas Schaaf nije u petak najavio Klasnića u prvih 11, međutim, Ivan je na gostovanju protiv Energie Cottbusa ipak zaigrao od prve minute, a na terenu je proveo 64. minute kada je zamijenjen.
Povratak je zamalo okrunio pogotkom, no nažalost nije iskoristio jednu sjajnu priliku. Tijekom utakmice nosio je zaštitni pojas i on nije utjecao na njegovu predstavu, a Werder je na kraju slavio s 2:0.
Njegova zadnja utakmica koju je odigrao u Bundesligi bila je 17. prosinca 2006. godine, a zadnji pogodak postigao je mjesec dana prije i to baš protiv Energiea.
"Klasnić je zaslužio sve pohvale za naporan rad i treninge. Na koncu je ipak uspio i vratio se nogometu", izjavio je trener Schaaf koji je dugo bio oprezan i nije želio riskirati.
Ivan se nogometu vratio sredinom listopada kada je zaigrao za amatersku momčad Werdera. Prvu službenu utakmicu imao je u Kupu protiv St. Pauli Hamburga, kluba u kojem je igrao prije nego što je 2001. godine stigao u Werder. Navijači su ga tada dočekali velikim transparentom "Dobro došao nazad, Ivane".
"Skoro sam tog trenutka zaplakao od radosti", prisjetio se Ivan.
nogomet
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Luka u Chelsea, Mamiću 22 milijuna
Predugovor je parafiran i bez obzira prezimi li Dinamo u Europi, Modrić u siječnju odlazi. A kako modri igraju bez najskupljeg igrača u povijesti Hrvatske vidjelo se u Čakovcu.
POSLJEDNJI BOŽIĆ U ZAGREBU Luka u Chelsea, Mamiću 22 milijuna Srce 'vatreno' od siječnja će kucati za Chelsea
FOTO: cropix/Drago Sopta Predugovor je parafiran i bez obzira prezimi li Dinamo u Europi, Modrić u siječnju odlazi. A kako modri igraju bez najskupljeg igrača u povijesti Hrvatske vidjelo se u Čakovcu.
OPET NEMA PRODAJE
'Stop pregovorima za Modrića'
Roman Abramovič već je obavio je svoju prvu novogodišnju kupnju. Nakon brojnih špekulacija o sljedećem klubu igrača koji je odavno prerastao hrvatsku ligu i domaćeg prvaka, riješen je i zadnji problemčić oko odlaska Luke Modrića u Chelsea.
Detalji transfera su dogovoreni nedavno, prilikom londonskog posjeta Zdravka Mamića velikom gazdi Chelsea, a predugovor koji obvezuje obje strane već je parafiran.
Oni su mali, ali su veliki FOTO: cropix/Drago Sopta
SRCE VATRENO
Modrić je najbolji vezni na svijetu
Neslužbeno, Lukin transfer težak je 22 milijuna eura, što znači da će modri gigant postati uvjerljivo najskuplji hrvatski igrač svih vremena. Cijelu priču potvrđuje više detalja.
"Klub je donio odluku kojim zaustavlja sve pregovore vezane za transfer. Smatramo da je neozbiljno da se Luku seljaka u ovoj situaciji u kojoj se klub nalazi. Prije siječnja neće biti nikakvih pregovora niti ijedan klub ima pravo prvokupa na Luku", rekao je prije dva dana Zoran Mamić i tako samo potvrdio običaj engleskih klubova koji velike transfere uvjetuju zakonom šutnje.
DOBA DA SE OTOK PROBA
Modrić najavio odlazak
Možda najbolja potvrda je i iskreno priznanje brojnih menadžera koji su na Wembleyu Modrića ocijenili kao već zakaparenim i prodanim, ali i Lukina reakcija nakon Dinamovog remija u Čakovcu.
Kapetan je bio u loži na poštedi, a plavi dečki su jedva izvukli bod.
"Naravno da bih želio igrati u Chelseau, tko ne bi? Pa to je jedan od najvećih klubova svijeta!".
Kupi jeftino, prodaj skupo, u eurima to izgleda ovako: Modrić 22, Ćorluka 13, Dudu 12
FOTO: cropix/Drago Sopta
Premda su Mamići prodali sve najbolje što imaju, teško da se u cijeloj priči ikome može nešto ozbiljno zamjeriti. Odlazak je neizbježan, a ako je itko svojim znanjem i srcem na travnjaku zaslužio igrati u velikom klubu to je onda Luka. Zato, svaka čast i sretno majstore!
Hrvatska nositelj u ždrijebu za SP Sepp Blatter uoči ždrijeba Durbanu Iz FIFA-e je stigla i službena potvrda, hrvatska reprezentacija će na današnjem ždrijebu kvalifikacija za SP 2010. u Južnoj Africi biti u društvu devet najmoćnijih na svijetu.
Nositelji skupina europskih kvalifikacija se određuju na temelju Fifine ljestvice, a kako hrvatska reprezentacija trenutačno zauzima ukupno 10. mjesto, odnosno osmo u poretku europskih zemalja, izborila se za status jednog od devet nositelja.
Pored "vatrenih" status nositelja imaju i Italija, Španjolska, Njemačka, Češka, Francuska, Portugal, Nizozemska i Grčka, što znači da oni ne mogu biti hrvatski protivnici.
U drugom "bubnju" nalaze se Engleska, Rumunjska, Škotska, Turska, Bugarska, Rusija, Poljska, Švedska i Izrael. To znači da bi u kvalifikacijama za SP 2010. Hrvatska mogla ponovno biti u istoj skupini sa Engleskom. Također, moguće je da nam ponovno protivnici budu Rusija, ili Izrael.
U kvalifikacijama za SP 2010. sudjeluju 53 europske reprezentacije, koje će biti raspoređene u devet skupina (8 skupina sa 6 momčadi, te jedna skupina sa 5 momčadi).
Direktni plasman na SP izborit će pobjednici skupina, dok osam najboljih drugoplasiranih reprezentacija ide u doigravanje (dvije utakmice, kod kuće i u gostima). Pobjednici ta četiri para doigravanja također će izboriti SP 2010.
Danas će se u Durbanu obaviti i ždrijeb za Aziju, potom Concacaf, pa Europu, te na kraju Afriku.
Osim domaćina JAR-a na SP će nastupiti 13 reprezentacija iz Europe, pet iz Afrike, po četiri iz Južne Amerike i Azije, tri iz zone Concacaf, dok će preostala dva sudionika biti poznata nakon dodatnih kvalifikacija.
Najeftinija karta za SP 2010 - 400 kuna Svakodnevnica na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj Cijene ulaznica za SP u Južnoafričkoj Republici bit će slične onima sa SP-a u Njemačkoj 2006., osim karata koje su rezervirane za državljane JAR-a. Najeftinije će biti 53, a najskuplje i po 600 eura.
Cijene će se kretati između 80 i 900 dolara (53 do 600 eura) za "normalne" ulaznice, dok će prosječna cijena biti 138 dolara, objavila je FIFA. Za utakmice prvog kruga ulaznice će koštati između 80 i 160, a za finale od 400 do 900 dolara.
Bit će i karata za navijače iz siromašnih zemalja, rekao je Danny Jordan, direktor organizacijskog odbora. Za njih će se cijene kretati od 20 dolara u 1. krugu do 150 dolara za, primjerice, finale. 120.000 ulaznica bit će podijeljeno besplatno.
Za nogometne saveze zemalja sudionica SP-a bit će rezervirano 24 posto ulaznica.
ZAĐITE NA BALKONE... Dame noći spremne za Euro Engleska - 'majka' nogometa
FOTO: www.worldcupcheerleaders.com/ Iako je do EP-a u Poljskoj još pet godina, Varšava je oblijepljena porukama navijačima 'Trenirajmo zajedno!', 'Pobrinut ćemo se da budete u formi', 'Hoćeš da se poigramo?'....
"Izađite na balkone, pozdravite šampione", tako bi se šaljivo mogla nazvati promidžbena kampanja koju su poljske prostitutke pokrenule pet godina prije održavanja Europskog prvenstva u nogometu 2012.
FOTO: www.worldcupcheerleaders.com/Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Odavno je poznato da će se prvenstvo umjesto u Hrvatskoj i Mađarskoj, održati u Poljskoj i Ukrajini, a očekuje se da će ugledna smotra donijeti golemu zaradu. Izgleda da su to prve shvatile dame noći, te su u skladu s poslovnom prirodom najstarijeg zanata na svijetu odlučile na vrijeme unovčiti navijačke strasti.
FOTO: www.worldcupcheerleaders.com/
Varšava je oblijepljena plakatima s gostoljubivim porukama tipa "Navijači, dođite!", "Pobrinut ćemo se da budete u formi!", "Hoćeš da se poigramo", "Trenirajmo zajedno!"..., prevedene na strane jezike i garnirane golišavim fotografijama.
FOTO: www.worldcupcheerleaders.com/
Gradski oci su se, vidjevši plakate, ozbiljno naljutili, jer ispada da promociju najvećeg sportskog događaja u povijesti grada i zemlje predvode prostitutke. No pomoći nema, jedino što im je preostalo, priznali su, je da love sve one koji letke ostavljaju širom grada.
FOTO: www.worldcupcheerleaders.com/
Pretpostavlja se da će oko 25.000 domaćih i još nepoznat broj uvoznih dama noći sasvim okupirati Varšavu za vrijeme EP-a, a mirnodopskih dva milijuna eura mjesečne zarade, toga bi se mjeseca trebala udvostručiti.
FOTO: www.worldcupcheerleaders.com/Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nešto slično dogodilo se i u Njemačkoj prošle godine kada su poslovni Nijemci izgradili paralelnu seks-industriju prilagođenu potrebama prosječnog nogometnog konzumenta. Tijekom tih mjesec dana prostitutke su nosile samo nacionalne dresove, učile strane jezike te nudile erotske masaže "a la Pele" ili felatio "Zidane".
FOTO: www.worldcupcheerleaders.com/
Svoju su priliku u novoizgrađenim njemačkim bordelima dobili i oni, malo nježniji navijači...
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFOTO: www.worldcupcheerleaders.co

- 11:30 - komentari (24) - print - NOGOMETFree Image Hosting at www.ImageShack.us -

subota, 24.11.2007.

Igor Bišćan se vraća Image Hosted by ImageShack.us

hrvatskaTreninzi u Maksimiru su se isplatili i Igor bi se u zimskom prijelaznom roku trebao vratiti u staro društvo.rofl Premda već dugo ne igra, trenirao je i spremao se daleko od očiju javnosti. Mamići su shvatili i pružili mu ruku.
Naš igrać Bišćan vraća se u dinano koji je bangtrenirao daleko od javnosti.
Bit će malo pojaćanje u Dinamu, ali ja mislim da on nećewave još dugo igrati.
Svoju će karijeru završiti u dinamu.sretan To je moje mišljenje! Vi svoje yesostavite u
komentarima.!!!!!!!!!!!Image Hosted by ImageShack.us

- 23:05 - komentari (1) - print - Igor Bišćan se vraća Image Hosted by ImageShack.us
-

četvrtak, 22.11.2007.

ENGLESKA 2:3 HRVATSKA

Image Hosted by ImageShack.us

HRVATSKA REPREZENTACIJA JE SVLADA ENGLEZE SA UVJERLJIVOM IGROM I POKAZALA JE DA MOŽE I ŽELI.
Image Hosted by ImageShack.us

JA MISLIM DA ĆE HRVATSKA NA EURU DOĆI DO DOBROGA REZULTATA. NO,JOŠ NEĆEMO PRIĆATI KOJI BI TO REZULTAT MOGAO BITI JER JE ZA TO JOŠ PRERANO. HRVATSKA JE MALA ZEMLJA KOJA IMA IZVRSNE IGRĆE (SPORTAŠE) TO JE NAŠA ZEMLJA.
ŽIVIMO ZA NJU, ĆUVAJMO JE, UĆINITE SVE ZA NJU NAŠU
VOLJENU ZEMLJU HRVATSKU, JER TO JE NAŠ SAN
DA ĆUVAMO SVOJE NAJDRAŽE BLAGO TO JE.........

...........HRVATSKA

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


MOJ DOM JE HRVATSKA JA LJUBIM ZASTAVU MOJU HRVATSKU!!!!!!!
ZA HRVATSKU SPREMNI!!!!!!!!

- 19:27 - komentari (7) - print - ENGLESKA 2:3 HRVATSKA -

ponedjeljak, 19.11.2007.

Evo mene

Ja se odlućio napisati post!! Danas sam se probudio u 12:30.Sada sam se odlućio napisati post.Evo mojih novosti ovo mi je najbolji vikend u životu.
U petak sam sa školom išao na ekskurziu krenuli smo u 22:00 sata za Italiu.
u 8 smo došli u Italiju pa smo išli u razgledanje Venecie tamo smo razgledali
Trg sv. Marka i još puno toga.Sada mi se neda baš puno pisati.
Imali smo slobodno vrijeme pa smo išli razgledati kanal La Grande.
Na tome kanalu je bilo super tu smo se zabavili hranili golubove sa ćipsom.
kada smo s završili sa razgledanjem Venecie krenili smo prema autobusu s kojim smo se vozili 1i po sat do Verone ima 83km.U Veroni smo razglrdali
kuću Cappuletievih i Julijin balkon,razgledali smo dvorav i zapravo neznam šta nismo. Kada smo završili sa Razgledanjem Verone otišli smo u hotel
tamo smo se smjestili u sobe.U sobi smo se raspakirali i otuširali smo se prije većere otišli smo na većeru gdje smo bili posluženi s makaronima u nekom umaku i neko tijesto sa vrhnjem to je bilo predjelo. Za glavno jelo
bilo je nekakva pećena šnicla, krumpiri,kupusna salata, zelena salta,francuska salata i nezna jel još šta bilo.
Poslije većere smo došli u sobu gdje smo se kartali. Prićali smo o Italiji ima lijepih mjesta ali meni je u Hrvatskoj bolje nebi tamo volio živjeti.
Išli smo kasno spavati u jutarnjim satima a probudili smo se ujutro u 6 i spremali smo se za dorućak u 7 i spremali stvari za put. na dorućku smo imali mali med,nutelu,i neke salame i sira za piće smo imali juice i vodu.
poslije dorućka smo išli na sajam AGRIFOOD tamo smo bili od 9 do 12 gdje smo jednog ućenika išli tražiti pa smo zatim krenuli u Padovo u veliki supermarket IKEA tamo smo bili negdje 2 sata pa smo krenuli kući u autobusu je bila ludnica zabavili smo se.Kući smo došli u 23:40sata. ovo je malo duži post jer mi je jedna lijepa pametna cura rekla da napišem duži. I evo napiso sam i sada ju Pozdravljam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EVO KOJA SLIKA!!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


- 14:44 - komentari (6) - print - Evo mene -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.