Sexi poze slike - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 24.12.2018.

9 poza u seksu koje morate isprobati










Click here: Sexi poze slike






Ova poza je sjajna za produbljivanje emotivne veze sa parnerkom. Opkoračite ga, sedite mu u krilo i spustite se na njegovog mališu. Polako ispružite noge ne razdvajajući ih i spustie ih na njegove noge.



sexi poze slike

Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona. Misionarac Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. U današnje vrijeme naglasak se sve više stavlja na raznovrsnost u vođenju ljubavi, ali to bi trebala biti raznovrsnost u kojoj uživate. Pod tim uglom njegov penis prodire pravo do nje.



sexi poze slike

9 poza u seksu koje morate isprobati - Baš poput muškaraca i žene imaju omiljene položaje u seksu koji ih dovode do vrhunca strasti.



sexi poze slike

Misionarski položaj, jahačica i doggy style tri su najdraže poze muškarca. Ujedno riječ je o pozama koje bi voljeli češće upražnjavati sa svojim partnericama. POZE KOJE MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE: Doggy Style Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje. Ova poza, u kojoj muškarac diktira tempo, ima brojne varijacije na temu. Jahačica Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči nad njim. U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo. Misionarac Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. U ovoj pozi dominira muškarac. POZE KOJE BI VOLIO ČEŠĆE UPRAŽNJAVATI Jahačica Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči na njemu, okrenuta licem prema partneru. Obrnuta jahačica Muškarac leži na leđima a žena čuči ili kleči na njemu, ali okrenuta leđima prema partneru.



Maja Tosic - JEDAN VATRENI ( DUZI )
Ova poza je idealna za takve žene. Kao i za sve ostalo u životu, i ovde je potrebno vreme da se ispraksate. Cosmo mačka Zašto pali: U ovoj verziji misionarske poze kojom se stimuliše klitoris, vaš partner prodire u vas iz višeg ugla, vršeći pritisak na klitoris pri svakom ulaženju. POZE KOJE BI VOLIO ČEŠĆE UPRAŽNJAVATI Jahačica Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči na njemu, okrenuta licem prema partneru. Ovo je poza specijalno dizajnirana da u najprirodnijem položaju omogući stimulaciju partnerkinog klitorisa i omogući joj olakšano dostizanje orgazma. Spusti ruke preko njegovih i pokažite mu kako želite da vam dodiruje klitoris. Prema seks istraživaču Edvardu Ajhelu, koji je i razvio ovu tehniku, tokom odnosa u ovoj pozi je potrebno koordinisano ljuljuškanje oba partnera kako bi se vršila maksimalna stimulacija klitorisa.

[Ona trazi nju za vezu|Studentice za zabavu zadar|Parenje zivotinja i ljudi]






Oznake: 9, POZA, u, seksu, koje, morate, isprobati

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.