thirdeye

srijeda, 15.03.2006.

i tako..

I tako kako tece sat, kao sto tece kava u mojoj salici, razmisljam. Bolje da pretvorim ovaj trenutak ne paznje u nesto konstruktivno kao sto mi je jednom rekao, dobri stari prijatelj. Sada je skoro ponoc, i osjecam onaj lagani umor na ocima, ali, budna sam. Tipkanje po tipkovnici stvara neobicnu melodiju i ritam, i svaki pokret me budi.
Vozim se s busem i tramvajem. Vozaca uvijek toplo pozdravim, dok on meni nabaci koji „Aj sjedi tamo“..ili.. kad kazem „Dobar dan“..on uvijek kaze „mom dupetu“, sto sam uvijek nasla interesantnim primjerom.
Danas sam razmisljala o zetovcima..mali plavi..razmisljala sam kako je uopce vozit cijeli dan? iste face, iste ceste, isti mirisi, ista kocenja..meni bi to bilo tesko..naporno..
vozim se u busu neki dan, i gledam kroz prozor, slusam glazbu..i vidim kak jedan decko trci da bi stigo na bus..i vozac nece stat!ide on..ubrzava..a decko ne odustaje..trcao je od stanice do slijedece..
i kad razmisljas o toj situaciji, mozda djeluje smijesno, ali nije-mozda mu je stvarno hitno da dode doma..
I sad-taj je zetovac placen da prevozi putnike..
KAJ MISLITE O ZETOVCIMA..
OCU SVE ZNAT..
btw-ocete cut nesto jos tuznije???????..meni zadnji bus, za doma, vozi u 22:45..
buhu
Image hosting by Photobucket
ovo nema veze sa zetom-but it felt right..(ovo je negdje blizu Trogira btw..)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
e, da..anja banjanja..jubo..cesic rojs..draga moja najdraza..bas cu sad malo pisat o tebi..jest da smo se posvadale-ali smo se isto tako i pomirile..jest da se ne podnosimo-ali smo se uspjele kontrolirat..jest da se mlatimo-ali i te rane zacijele..i, kako te poznam, gledas ovo "jest" i mislis si koji k*, kak to zvuci Dubrovacki il nes tak..hihi..a ludonjo..volim te..i znas da sam napisala ovo-da bi i ti nesto lijepo o meni rekla na svom blogu..aj uzivaj s Amerima..(jelda su oni tako zakon?!..hihi..)
Image hosting by Photobucket
jel se sjecas ovog? ovo je slikano kad smo Anja, Kiki (koji je nestao) i Dodo isli fotkat..
- 23:08 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>