Thiodipropionate

petak, 31.03.2006.

nisam ni isao spavati

kopao rupu za bor

otisao do stare po meso

sreo cadju

kladionica

dosao kuci i pricekao majku (skuhao kobasice i otisao u grotu po gljive)

pojeo pa isao malo choriti

zvala ana da bi dosla

kacio se s majkom oko glupog cvijecha

isao s anom prosetati

gledali ono za posao

otvorio joj email na yahoo

zezao se oko kompjutera

ogejm igrao

pricao s dragom malo

na msn-u kratko s marinom

e da i trate me zvala

stari i ja onaj limun nosili

to je to.

- 03:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 30.03.2006.

draga poslala sms....zaspao oko podne.

Jeo gljive i meso...gledao utakmicu.

Obrijao se

krenuo za mostar

nasao se s erom...osli na piche malo hodali i gledali utakmicu

krenuo doma

skoro zaspo za volanom

doso doma i pitao starog za bujrum

vecerao

kompjuter

pricao s dragom

spremam se spavati.

- 05:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 29.03.2006.

jutro komp i te gluposti...malo forum i prepucavanja.tahir najebo. poslala draga poruku u 8 i ono sumnjala da spavam. starci osli na posao ja isao corit oko podne....probudio se oko 19-20 sati...malo gledao tv isao u kuhinju.....stara nesto nadrkana bila samo trazila razloga za svaditi se. stari dosao kasnije i to je u biti to.

cuo se i s marijom i jasnom...s erom dogovarao da odemo na utakmicu to propalo. Al stoji da cu danas iza utakmice vjerojatno do mostara....barem nesto da malo razbijem dnevnu monotoniju.

- 06:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 28.03.2006.

fsd

-budenje
draga zvala prva stvar jutros.

Probudio se iza podne i otisao u kladionicu. Malo nesto pojeo kasnije...bio na kompjuteru. Zvao darko da satri jos nije platio....stari poslije rece da je platio danas.

Igrao malo ogejm...i puno spavao.

- 05:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 27.03.2006.

yc

cuo se s margaretom...nisam ni isao spavati tek oko podne. Starci otisli na selo....spremila majka kupus salatu i rekla da se snadjem za ostalo. Ujduri naletjeli iza mise nisu htjeli ostati.

Zvala draga zvao i ja nju....bila na misi pa me zvala iza. Zaspao...probudio se navecer te unio robu. Odtad na kompu. Malo s bobom pricao i igram rome izuzev toga nista posebno od dana.

- 04:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 26.03.2006.

asdf

-spavao do navecer
-pojeo
-komp...ogame...draga....standardno.

- 12:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 25.03.2006.

fdf

-spavao cijelo popodne
kupio ona dijetna sranja...cuo se s dragom.

probudio se u 21 sat....pojeo nesto. S majkom mrvicu pricao...dosla me tetka vidjeti.

Gledao titanic malo...igrao ogame. To je to...

- 08:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 24.03.2006.

j & d

-budenje
zico zvao da ga vodim do dade. Uslepo se u auto...neki frend mu takoder isao. Kupili cigare po putu i tako...neki nesretnik dan prije sletio biciklom pod kamion i poginuo.

Otisao do stare kasnije bio minutu...osao u kladionicu. Zvala draga,bio u kladionici.

Big me napao....al povuko,afro poslala lovu i resurse. nanite krenuo dizat na 2

-budenje
stara dosla
rucao nesto malo. grlo boli. stari kasnije donio coldrex. cuo se s jelenom. s dragom pricao malo preko chata zajebavao se i tako.

igrao igrice. aa. vecerao i to je to.

gledao crnu guju.

- 04:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 22.03.2006.

-evra evra imshi

-budenje
zvoni netko led te jebo. Mijo i Ruza....dosli drva ispilati....idem s njima i pilamo lovor stari. Bilo mi je zao jer je tu otkad znam za sebe no dobro rijec je ipak samo o stablu. Stara dolazi i pomalo raspizdjeno govori da nece biti nista za rucak. Zajebajem se na kompu...i cuo se s dragom. Dolazi u to i stari i tako....isao po vino kasnije i u kladionicu. Kupio 6 mineralnih,2 vrecice prezle i 1 kruh. Kasnije jos i dijetne kekse.

Bio na kompu...poslao tajfunu pomoc. Zajebancija i tkao nista posebno.

Sad cu malo aa i spavati. Ros dobio ovlasti dobro ce mi kolega doci.

- 04:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 21.03.2006.

fsfd

-budenje
Budenje bilo ok majka dosla kasnije i zajebavala opet da spavam. Rucao....bili popodne opet rodbina iz to. Bio u kladionici...popusio naravno. Igrao ogame. Pricao s dragom,gledao crnu guju.

Takoder cuo se s dragom cak tri puta. Cuo se i s jelenom...rekla da je dobila 2000kn na kladionici. Kasnije isao se vozati i kupio novine. Sreo nikoga....pricao s nikim.

Malo saltao po forumima. Jeo piletinu,kupus salatu i rezao mortadelu. Masturbirao jednom u jutro i jednom prije spavanja.

Mislio keks pojesti ali ipak nisam...i bas mi drago da nisam. Kupio sam dvd film munchen...ono spielbergovo cudo. Petra mala bolesna...ne zna se sto je.

Zub boli cijeli dan....popio 2 tablete americke. Teta zvala iz amerike da nece uspjeti skucati za karte za svjetsko prvenstvo lovu. Malo pokusavao smiriti blue i ynwa. Divlja divlja....rekao mi party sta da igram u kladionici opet namjestaljka....moram uplatiti ovih dana. Grlo me skaklje cijeli dan...uglavnom to je to.

- 06:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.03.2006.

fdas

-budenje
Majka ulet i stari u sobu da bih se mogao dignuti i ici jesti. Dizem se i zderem. Odlazak u kladionicu...dosla i teta nena zalovo se. Jure se zeni....a vidis bas o tome razmisljao neki dan.

U kladionici veliki planovi....jebem ti i mene glupa di mi pamet hendikep na real madrid igrati. Zvala draga pricali malo...prije slala poruke kao sto se ne javljam i to.

Donio kolace kasnije svojima bili svi ugodno iznenadeni. Isli ovi u crkvu...zvala tereza reko da su moj na veceri nekoj. Nemam nista protiv zene ali tlaci mi majku i to....i mojoj je majci nedjelja nek se odmori malo i ona.

Tetka dosla...glava mi puca...zub isto.

Ana1 zvala kasnije na kratko.

Cuo se s dragom prije spavanja...zvao i marina takoder. Gledao emisiju o svjetskom prvenstvu takodejr.

- 03:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.03.2006.

asd

-budenje
Ma jutro neko...ono bljaaaaaak nazvala me draga tj poslala poruku pa nazvala. Pojeo sam nesto malo gljiva i piletine. Otisao do kladionice uplatio i krenuo kuci. Nesporazum s lovom...a bio sam ziher da sam vratio. Zezao se po kompu bezveze....gledao malo tv. Dartagnan i sranja....malo opet po kuci. Opet draga zvala i sve tako. Sreo amiga i ujku mu. I to je otprilike to od dana....malo ogame igrao. Pricao s isoleom i to je to...bljeee.

- 04:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 18.03.2006.

bxcvbx

- budenje
Po kuci landranje dok majka nije dosla. Rucak...komp zajebavanje s seminarom i ta sranja. Zvao anu...ucinila mi ona seminar. Megica,chat,mercator,lovu digo s bankomata. Kladionica,,,,,zvake al onda skuzio ono na poledjini kutije. Keksi kupljeni. Kuci otisao....navecer u tetka isao se otusirati. Komp...i to je to.

- 17:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 17.03.2006.

-buđenje
po kuci bezveze, došla majka i nešto zayebavala kao još sspavam. Prije toga jeo konzervu i pronašao black adder. Malo komp i onda ruchao. Otisao u kladionicu. Po kuci se smucao pricao s margaretom navecer. Bubao po kompjuteru. Zvao tetku oko talmuda. To je to...

- 15:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.03.2006.

danas

Danas sam se probudio i odmah se okretao da bih nastavio spavati. Probudio se da me ne napadnu da sam jos u krevetu. Zezao se na kompjuteru. Cuo se s Margaretom. Rucao...i to fino. Meso i kupus-salata. Stari donio tonu stvari iz dubrovnika. Majka bila sretna. Igrao kladionicu,bio u teretani. Nakon teretane pricao s Margaretom i tako....

Sad cu ici spavati jer sam radio domace radove od onih seminara.

- 05:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 15.03.2006.

Hello

-budenje
Majka zvala da dojdem po nju na posao da ima puno spize. kolegice me njene hvalile oko dijete i to. Nakon toga dosao kuci. Trazio kljuc od auta popodne cijelu sobu izvrnuo. Otisao u kladionicu. Svadje na forumu...gluposti. Rekla margareta da me voli par puta pricali na mobitel. Zezao se po kuci,nisam otisao u teretanu.

pricao i s cru mrvicu......cuo se i s jasnom mrvicu. Starog pilao da ugradi police.

- 05:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 14.03.2006.

-budenje

Nakon budenja pricao sam malo na mob....gledao tv onu seriju di je umrla amanda,pipo popizdio i bacio cvijece s kashete. Majka dosla i vec rucak radila ja dosao u kuzinu bilo lagano provociranje da jel sam spavao do tad.

Dosli mijo i ruza...stari dao karticu. Otisao u ploce...tamo kartica bila u kurcu, vratio se doma,odrezo nokte i oso u teretanu. Pricao na mobitel. Sranje na forumu bilo lagano. S tim se zezam ostatak vremena. Pojeo par keksiju,Masturbirao.

- 04:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.03.2006.

Prvi.

-budjenje

Od ovoga se sjecam samo da je bilo proslo 1 i po kad je stara uletjela u sobu i pocela nekakve sarkasticne komentare nabacivati. Nakon toga me stari na mob zvao s kucnog telefona i rekao da ce zakljucati hranu ako se odmah ne ustanem i ne odem na rucak. Sjecam se da sam nakon toga gledao onaj film o irskom klincu koji se skompa s nekim rabinom i probude nekog golema koji porazbija nekakve bandite i tako to.

Nakon toga sam se cuo s dragom. Pricali smo malo i tako,nakon toga me zvala jedna frendica isto sam pricao i s njom. Tada sam napokon ustao iz kreveta bilo je oko 16 sati. Otisao sam u kuhinju i stara me zacudo nije izribala...ubacio sam nesto u kljun.

Inace doznao sam od nje da sam sinoc dosao kuci bez auta...ostavio sam ga ispred glazbarskog doma i zaboravio na njega te dosao kuci pjesice. A ja tvrdim cijelo vrijeme da se neki kurac s menom dogada jer sam poceo sve zaboravljati al me nitko ne sluša. Otišao u kladionicu...tamo bilo neko prepucavanje izmedu onog idiota sto je odigrao neki dan 20 i nesto lotto brojeva i starog brice. Uglavnom bezveze. Nakon toga majka je nesto govorila kako neka susjeda ide u bolnicu i kako je rekla da bi me htjela vidjeti i tako. To sam naravno zaboravio....Cuo sam se s frendom jednim. Otisao do jednog drugog i posudio nekakav film. Cijeli dan vjetar puse proveo sam vrijeme u kuci za kompom,malo gledao onaj muvi s brusom vilisom i uglavnom to je bilo to. Od tad sam ispred kompa i pisem pizdarije.

OVO JE BILA NEDJELJA 13.03.2006 GODINE. I nema razloga za iracionalan strah da se ovoga necu sjecati i da necu biti ista osoba jer naposlijetku ovo se ipak dogodilo i ne smijem se bedirati ako se nekih pojedinosti ne budem mogao sjetiti na prvu foru...jel tako? tako je...

SUMA
6 komada teletine pojeo,oko 100 grama mjesane salate od zelenog i crvenog kupusa,6 keksa,kasnije jos 2 komada teletine i 6 feta mortadele male. Popio magnezij shumechu i multi-vitamin shumechu. Masturbirao 1 put,kakio 1 put,oprao ruke 2 puta,cistio zube noktima 1 put,pio vodu 1 put,pio mineralnu 1 put,pitao zeva o golemu,banao Z-a,pricao sa zevom i zajebavali se,on objavio pjesmu onu iz brooksova filma "smjesna strana povijesti",ponudio big benu za napad na onog frika,gens mi se pridruzio da johna otresemo. Bobo i ja pricali malo na icq.

- 03:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #