GIANTS in action

13.02.2007., utorak

Kula stražara, rujanski primjerak

UPOZORENJE: Za sve koji još žele poživjeti koju godinu, gledajte kroz špijunku kada neko zvoni na vratima. Jer je lako moguče da su to JEHOVINI SVJEDOCI, aaaaaaaa. Fuj, fuj, fuj ja debil danas mi neko ljepo zvoni na vratima, ja mislio da je to stari jer je otišao po pljuge u dućan. I da problem bude još veći, bio sam samo u majci i boksericama jer sam se malo prije probudio i kada sam otvorio vrata i skužio da to nije stari, odmah nonšalantno napravih par koraka iza vrata. I još u sebi govorim, da koji kurac mi seljaci kucaju u 20 do 10 ujutro na vrata, a još uvijek ne registriram tko su i šta su. Još su i ne tipično započeli razgovor. Počnu oni kao citiram: “E super baš bi trebali mišljenje mladog adolescenta da čujemo mišljenje o današnjem stanju u svijetu, i kako ti misliš da bi se to moglo popraviti”.
No ja onako u još polu spavajučem stanju počnem pričati o svim mogućim glupostima koji su mi pali na pamet i baš mi je dobro išlo dok nisu rekli: “ Pa šta ne misliš da bi nam u takvim lošim situacijama nam treba vođa”. A ja samouvjeren kažem:” Naravno jer masu mora voditi sposoban čovjek, a ne neki kao npr. Bush i u prošlosti velike pobjede su samo donosile sposobnosti generala”. I tu je bio ključan trenutak kada su rekli: “Zar ne bi takav vođa mogao biti bog”. I onda sam shvatio ti mozgo isprani pogledi i osmjesi koji se ne skidaju s lica, a da ne pričam o haljinama koje su bile pametno skrivene taj osječaj nikakav strah nemože nadmašiti. To je nešto pre užasno, čak mi je prolazilo kroz glavu da uzmem palicu i otjeram ih ili još bolje da im jednostavno zalupim vrata pred nosom. Puls mi je skočio na 300 počela mi je desna ruka otkazivati več sam pomislio da ču dobiti srčani udar. Ali sam pokušao prikriti nervozu pa sam ih htio što bolje odjebati. Na pitanja u vezi krščanstva sam hladno govorio da sam agnostik, za boga i crkvu da je izmišljotina kako bi se samo zaradilo. Jer crkva jedna od najprofitabilnijih varki na svijetu. I kada su vidjeli da više nema smisla, nešto su srali, a meni je več počelo se mutiti pred očima pa sam uzeo primjerak kule stržara, zatvorio vrata, sjeo na pod i pokušao shvatiti kako sam preživio. Dok s druge strane moja sestra se trgala od smijeha koja je sve to slušala u sobi do. Od danas više nikome ne otvaram vrata ma čak i da je dostavljač pizze. Pazite se jer bi se i sutra mogli pojaviti na vašim vratima............, a onda ste najebali.......

P.S: odite na U TUBE i utipkajte CHARLIE GOES TO CANDY MOUNTAIN trgat čete se od smijeha (ali samo za one koji znaju engleski)

- 21:26 - ma piši bilo što (14) - samo trošite papir - uuuuu LJESTVE

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Svibanj 2007 (2)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (2)
Prosinac 2006 (11)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi