< lipanj, 2008 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Photobucket - Video and Image Hosting




Photobucket - Video and Image Hosting

Godine: 24
Lokacija: okolica Ivanić Grada
Mail:
-> only.sanja@gmail.com

MSNM:
silueta05@hotmail.com

Prijašnji blog:
http://walkthrough.blog.hr


Photobucket - Video and Image Hosting


USKORO UPDATE




blog





Photobucket - Video and Image Hosting


* Gdje je stida tu je i poštenja *

* Cvijet je najljepši dok je neubran *

* Duboka voda je bistra, a plitka mutna * smijeh

* Blago onome ko zna da ne zna, a hoće da zna *

* Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost,onda nisi darovao,već prodao *

* Ne smij se gluposti drugih: U njoj je možda tvoja šansa *

* Ljubiti, a ne biti voljen je isto kao odgovarati, a ne biti pitan (Španjolska narodna poslovica) *

* Znak je starosti kada između dva iskušenja odaberete ono koje vam omogućava da se do devet nevečer vratite kući * smijeh

* Govor je čovjeku dat da bi mogao da prikrije svoje misli *

* "Šegrt u svemu, majstor ni u čemu" * smijeh

* Tko rano rani, cijeli dan mu se spava * zijev

* ...nisi pijan ako bez držanja možeš ležati na podu... *
party



layout for myspace

Photobucket - Video and Image Hosting




Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Divine music
Radio blog
Amstel forum
Locomoby
moj-posao
create blog
imageshack

Tribal Wars

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com

Web Hrvatska

BLOGOVI

thumbup Win Help




thumbup Revised




thumbup Kazuya




thumbup Capricorn gamer






Photobucket - Video and Image Hosting









Photobucket - Video and Image Hosting


lyrics - call me when you'r ...
















santa game from bunnyhero labs










Free Hit Counters






adopt your own virtual pet!



četvrtak, 12.06.2008.

TEKKEN 5: DARK RESURRECTION


Photobucket

Cijela priča Tekken serijala se vrti oko obitelji Mishima ili točnije oko Devil gena koji postoji u cjeloj njihovoj obitelji. Glavni akteri u toj priči su Heihachi Mishima, Jin Kazama, Jinpachi Mishima i Kazuya Mishima. Priča počinje za vrijeme drugog King of Iron Fist Tournamenta gdje su Kazuya Mishima i Jun Kazama vodili ljubav. Plod te ljubavi je bio Jin te nakon Kazuyine smrti, Devil koji opsjedao Kazuyu pobjegao je i pokušao ući u Jina dok je još bio u maternici. Jun ga je pobijedila i nakon toga je nestala u planinama gdje je odgojila i trenirala Jina, nakon petnaestak godina Jun je osjetila da se približava zlo (Ogre) te mu je rekla da ako se njoj što desi potraži svoga djeda. Poslije Jinovog petnaestog rođendana Ogre napada Jun te ona gubi borbu, te se Jin zaklinje na osvetu. Jina pod svoje okrilje uzima Heihachi koji kasnije shvaća da Ogrea privlači Jin zbog njegovog gena te ga odluči upotrijebiti kao mamac za Ogrea te kada ispuni svoju svrhu. Tijekom trećeg King of Iron Fist Tournamenta Jin pobjedi izvorni oblik Ogrea i osveti svoju majku, ali taman poslije toga okruže ga Hehachi i pripadnici Tekken Forcea (Heihachievi plaćenici), no taman prije nego su ga zarobili, Jinov Devil gene se manifestira i Jin bježi sa scene. Poslije Heihachieve izdaje Jin počne prezirati sve što je povezano sa Mishimama i odlazi u Brisbane (Australia) gdje trenira tradicionalnu vrstu karatea i čekajući svoju priliku za osvetu. Ostaje u Brisbaneu sljedeće dvije godine da bi se usavršio svoju novu vještinu, međutim čuvši glasine o održavanju četvrtog King of Iron Fist Tournamenta, Jin odlazi na turnir ne znajući da ulazi direktno u zamku.

Photobucket

Prije nego što se Jin uspije boriti sa Kazuyom u sedmoj rundi okruži ga Tekken Force i odvede ga Heihachiev privatni posjed na Hon-maruu. Heihachi kasnije dovede i Kazuyu koji preotme kontrolu od Heihachia te dok je Jin vezan Kazuya pokuša u njemu probuditi devil gene. Jin odbija i napada Kazuyu i Heihachia te bježi, a tada dolazi vojska robota koju je poslala G korporacija da ubije Heihachia i Kazuyu te se njih dvojica bore rame uz rame dok Kazuya ne izda Heihachia, pretvara se u Devila bježeći i ostavljajući Heihachia da se bori sam. Jackovi pokrenu samouništenje i sravne Hono-Maru te tako oslobađaju Jinpachia Mishimu kojeg je Heihachi zatvorio ispod Hono-marua nekoliko desetljeća ranije. Kada je Japanichi oslobođen njegovo zlo se počelo širiti svijetom i uzrokujući da Jinov devil gene se potpuno aktivira. Netom nakon toga se saznaje da je Heihachi preživio te čuvši da se održava peti King of Iron Fist Turnament odlazi na njega da bi saznao tko ga organizira, dok Jinpachi kreće vratiti vlast nad Mishima Zaibatsu.... Ovdje priča završava tj. ovdje počinje 5 nastavak.

Photobucket

Grafika u ovom Tekkenu ne razlikuje se mnogo od Tekkena 5 za PSP, razlika postoji ali nije toliko vidljiva jer su nas ostale programerske kuće navikle (Gears of War) na oku puno ugodnije igre. Igra će podržava widescreen i 1080p rezolucijom to znači tko ima novije televizore moći će potpuno uživati u igri no što se tiče in-game grafike likovi su postali malo detaljniji, ali kao što smo prije rekli mala razlika u grafici. Naravno postoji jedna mala opcija koju druge Tekken igre nisu imale - možete "pimpati" svog lika ako imate dovoljno novca.

Photobucket

Soundtrack Tekkena 5 i Tekkena Dark Resurrection se razlikuju u par pjesama jer je Namco je sve pjesme koje su se pojavljivale u Tekkenu 5 uvrstio u soundtrack Dark Resurrection uz par novih pjesama još. Kompozitori za obje igre su: Akitaka Tohyama, Tetsukazu Nakanishi, Yoshihito Yano, Yu Miyake, Junichi Nakatsuru, Satoru Kosaki i Rio Hamamoto



12:39 - Komentari (9) - Isprintaj blog layouts- #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>