< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Photobucket - Video and Image Hosting




Photobucket - Video and Image Hosting

Godine: 24
Lokacija: okolica Ivanić Grada
Mail:
-> only.sanja@gmail.com

MSNM:
silueta05@hotmail.com

Prijašnji blog:
http://walkthrough.blog.hr


Photobucket - Video and Image Hosting


USKORO UPDATE




blog





Photobucket - Video and Image Hosting


* Gdje je stida tu je i poštenja *

* Cvijet je najljepši dok je neubran *

* Duboka voda je bistra, a plitka mutna * smijeh

* Blago onome ko zna da ne zna, a hoće da zna *

* Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost,onda nisi darovao,već prodao *

* Ne smij se gluposti drugih: U njoj je možda tvoja šansa *

* Ljubiti, a ne biti voljen je isto kao odgovarati, a ne biti pitan (Španjolska narodna poslovica) *

* Znak je starosti kada između dva iskušenja odaberete ono koje vam omogućava da se do devet nevečer vratite kući * smijeh

* Govor je čovjeku dat da bi mogao da prikrije svoje misli *

* "Šegrt u svemu, majstor ni u čemu" * smijeh

* Tko rano rani, cijeli dan mu se spava * zijev

* ...nisi pijan ako bez držanja možeš ležati na podu... *
party



layout for myspace

Photobucket - Video and Image Hosting




Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Divine music
Radio blog
Amstel forum
Locomoby
moj-posao
create blog
imageshack

Tribal Wars

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com

Web Hrvatska

BLOGOVI

thumbup Win Help




thumbup Revised




thumbup Kazuya




thumbup Capricorn gamer






Photobucket - Video and Image Hosting









Photobucket - Video and Image Hosting


lyrics - call me when you'r ...
















santa game from bunnyhero labs










Free Hit Counters






adopt your own virtual pet!



utorak, 15.01.2008.

Kad igre preuzmu kontrolu

Evo jedan zgodan takst na koji sam naišla na tportalu, pa pročitajte.....ima zanimljivih situacija.

Igre su kao što im i ime govori namijenjene zabavi, no nerijetko pišemo o slučajevima kad ih pojedini igrači počnu preozbiljno shvaćati. Neki zbog igara izgube posao, neki dožive i mnogo goru sudbinu, a neki se obogate na neobičan način

Prije dvije godine četrdesetjednogodišnji Qiu Chengwei izbo je nožem Zhua Caoyuana. Ubojstvo bi bilo kao i svako drugo da povod nije bizaran.
Naime, dvojac je zajednički igrao Legend of Mir 3, mrežnu igru u kojoj sudjeluje na tisuće igrača, vrlo popularnu u Kini. Caoyuan je bez pitanja mač u igri prodao za stvarni novac nepoznatom igraču, te time oštetio Chengweija koji se zaputio na policiju prijaviti krađu. Budući da mu je u policiji rečeno kako virtualne krađe nisu u njihovoj nadležnosti, odlučio je uzeti stvar u svoje ruke i kazniti lopova, a sve to zbog nakupine piksela, zbog čega je osuđen na doživotni zatvor.
Photobucket


I dok je Caoyuan stradao zbog pohlepe, kineska igračica pod imenom Snowly preminula je zbog vlastite nepažnje, navodno zbog dobrobiti gilde (hijerarhijski organizirana skupina igrača) koju je vodila u World of Warcraftu.
Igrači World of Warcrafta odali su počast nesretnoj Snowly na jedinstven način
Snowly je brinula za uspješne pohode u tamnice Molten Core i Blackwing Lair. A da bi svi igrači bili spremni, pomagala im je tri dana bez prestanka uz samo par sati spavanja. Nažalost, trećeg je dana umrla od iscrpljenosti.
WorldofWarcraft


No nisu sve priče o čudnom ponašanju uzrokovanom igrama nesretnog završetka. Vrhunski igrač u Brazilu iznimno popularne igre GunBound početkom je godine otet upravo zbog nje. Četveročlana banda je planirala da će im igrač otkriti lozinku svog računa u igri, nakon čega će račun prodati na internetu za nevjerojatnih 8.000 dolara. Nakon petosatnog nimalo ugodnog ispitivanja, lozinku nisu uspjeli doznati, te su igrača pustili. Dakako, on je odmah otišao na policiju i banda je uhapšena.
Photobucket


Mrežna igra Second Life poseban je slučaj i uz nju su vezane mnoge priče, no odlučili smo izdvojiti dvije, jednu o slavi i drugu o terorizmu. Ailin Graef, odnosno Anshe Chung kako je nazvala svoj lik u igri, kupila je za bijednih desetak dolara zemljište u virtualnom svijetu Second Lifea.
Otok NBA u igri Second Life nudi dvorane po uzoru na stvarne predloške
Stalnim transakcijama i izgradnjom tematskih objekata koje je kasnije prodavala, ova nezaposlena njemačka domaćica kineskog porijekla uspjela je zaraditi milijun dolara. Stvarnih! Što je nakon toga bilo s njom nije poznato, no vjerojatno i dalje proširuje svoje poslovno (virtualno) carstvo.
Posebnost Second Lifea je što u njemu mnoge poznate tvrtke i veleposlanstva imaju preslike stvarnih zgrada, a sredinom godine u virtualni svijet doselili su i teroristi.
Teroristička skupina pod imenom Second Life Liberation Army odsimulirala je napade na sjedišta ABC-a, Reeboka i drugih velikih tvrtki, a stručnjaci kažu kako su igre odličan poligon za simuliranje sličnih nedjela. Doduše, nađu se tu i gluposti poput izjave Kevina Zuccatoa, šefa australskog HTTC-a (High Tech Crime Centre), koji kaže da se teroristi uvježbavaju u World of Warcraftu jer tamo likovi koriste oružja iz stvarnog svijeta. Ipak, nitko ne sumnja da bi opisani slučaj simulacije napada mogao postati ozbiljan problem.

Paket Guitar Hero III nudi sve što vam treba kako biste započeli karijeru rock gitarista.
Da nije sve tako crno, svjedoči i primjer kako igra može pomoći poboljšanju kućnog budžeta. Najnoviji hit nosi naslov Guitar Hero III i tražen je kao kap vode u pustinji. Sretni Kanađanin tražio je igru po čitavom gradu i na kraju je uspio kupiti kako bi razveselio petnaestogodišnjeg sina za Božić. No došao je kući prerano i ulovio maloljetnika kako s dva frenda puši marihuanu.
Očajan otac je za kaznu odlučio igru prodati na eBayu opisavši razlog prodaje. Zbog čega su ljudi poludjeli za njegovom ponudom nitko ne zna, no činjenica je da je njegov Guitar Hero III na kraju prodan za nevjerojatnih 9.100 dolara - a platio ga je samo 90 dolara

11:44 - Komentari (3) - Isprintaj blog layouts- #


<< Arhiva >>