< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Photobucket - Video and Image Hosting




Photobucket - Video and Image Hosting

Godine: 24
Lokacija: okolica Ivanić Grada
Mail:
-> only.sanja@gmail.com

MSNM:
silueta05@hotmail.com

Prijašnji blog:
http://walkthrough.blog.hr


Photobucket - Video and Image Hosting


USKORO UPDATE




blog





Photobucket - Video and Image Hosting


* Gdje je stida tu je i poštenja *

* Cvijet je najljepši dok je neubran *

* Duboka voda je bistra, a plitka mutna * smijeh

* Blago onome ko zna da ne zna, a hoće da zna *

* Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost,onda nisi darovao,već prodao *

* Ne smij se gluposti drugih: U njoj je možda tvoja šansa *

* Ljubiti, a ne biti voljen je isto kao odgovarati, a ne biti pitan (Španjolska narodna poslovica) *

* Znak je starosti kada između dva iskušenja odaberete ono koje vam omogućava da se do devet nevečer vratite kući * smijeh

* Govor je čovjeku dat da bi mogao da prikrije svoje misli *

* "Šegrt u svemu, majstor ni u čemu" * smijeh

* Tko rano rani, cijeli dan mu se spava * zijev

* ...nisi pijan ako bez držanja možeš ležati na podu... *
party



layout for myspace

Photobucket - Video and Image Hosting




Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Divine music
Radio blog
Amstel forum
Locomoby
moj-posao
create blog
imageshack

Tribal Wars

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com

Web Hrvatska

BLOGOVI

thumbup Win Help




thumbup Revised




thumbup Kazuya




thumbup Capricorn gamer






Photobucket - Video and Image Hosting









Photobucket - Video and Image Hosting


lyrics - call me when you'r ...
















santa game from bunnyhero labs










Free Hit Counters






adopt your own virtual pet!



utorak, 10.07.2007.

Runaway 2: The Dream Of The Turtle


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Početak igre je iznenađujuć i obećava, Brian izgura Ginu iz aviona i dok ona tako pada uživajući u slobodnom padu biva upucana, a naš Brian završi u bespućima džungle, izgubljen, zbunjen i usamljen. Početna lokacija s koje kreće avantura su Hawaii. Igra se sastoji od 6 poglavlja i vodi vas svijetom, početak je na Hawaima nastavlja se na Aljaski , pa usred oceana, prolazi kroz vojnu bazu, pa preko gusarskog broda...

Za sve fanove prvog nastavka napomena, Brian nije više okorjela štreberčina, sad je kao nekakav cooler. Priča nije loša i vrti se oko prastarih relikvija i ostataka, pokvarene vojske i vojnih vlasti. Runaway 2 ima vrlo malo poveznica s orginalom tako da svi oni koji nisu igrali oriđiđi Runaway neće izgubiti ništa nepoznavanjem priče iz prvog dijela. Ali za svaki slučaj, bilo da ste novi igrač ili igrač koji je završio prvi dio, u meniju imate filmić koji vam objašnjava i sabire najvažnije detalje iz prvog dijela.

OLD SCHOOL?
Igra koristi 2D pozadine i 3D likove i objekte. Za one koji ne znaju ovim trikom se služe u avanturama i rpg-ovima da bi se postigao filmski ugođaj. Ali naravno da bi to izgledalo lijepo treba biti vrhunski odrađeno, a u Runaway-u je to stvarno vrhunski odrađeno. Detalji u scenama su brojni i vrlo je lako izgubiti iz vida ono što nam stvarno treba. Igra je nakrcana animacijama koje pričaju priču i koje su tečne i dinamične. Dvije scene su mi zapele za oko, a to je podvodna scena kad ulazite u potopljeni brod u kojem igra svjetla i sjene ostavlja fantastičan dojam, thumbup nevjerovatno detaljan i realan. Druga scena je kad dođete na Aljasku i vidite Brianov dah, otiske nogu u snijegu koji se gube kako novi snijeg pada, polako, polako dok potpuno ne nestanu. Jednostavno prekrasno. Zvučna podloga, dakle glasovi i glazba za razliku od grafike koja je odlična za jednu point-and-click avanturu, variraju od dobrog do odličnog. U igri se pojavljuje i orginalna glazba od kojih su neke pjesme vrhunske i vjerujem da bi dobro kotirale na svjetskim glazbenim ljestvicama.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Igranje Runaway-a je jednostavno kao i igranje bilo koje point-and-click avanture. Imate miš i monitor i par zdravih očiju i to je stvarno sve što vam treba. Naoružajte se strpljenjem i slobodnim vremenom i spremni ste za igranje. Na ekranu se nalaze ikone preko kojih ulazite u glavni meni ili inventar. Sve što vam treba nalazi se na jednom ekranu. Inventar se čisti sam prelaskom na sljedeće poglavlje i izbacuje sve stvari koje vam nisu potrebne. Samo da napomenem jednu stvar, prilikom instalacije igre možete izabrati instaliranje po poglavljima, što je stvarno korisno za one koji imaju malo prostora na disku. Dakle kad završite jedno poglavlje ono se briše sa harda i instalira se drugo. Runaway je igra koja se igra kombiniranjem predmeta iz inventara i razmišljanjem gdje, kada i kako upotrijebiti određeni predmet. Iako su zagonetke dosta logične bilo je par koje sam riješila samo zahvaljujući sreći. Potraga za predmetima nije teška, ali vjerovatno ćete koji put propustiti pokoju stvar, tako da vam preporučam širom otvorene oči i da obratite pozornost na sitne detalje koji se pojavljuju u razgovorima i koji vam daju natuknice za rješavanje zagonetki.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
09:12 - Komentari (13) - Isprintaj blog layouts- #


<< Arhiva >>