2.Dio-Leonine spletke
14:11 - 01.08.2009.
Zahvala svima vama koji ste mi komentirali i podupirali moju priču! Nadam se da če vam se i ovaj dio svidjeti. :)



Leona je ostala u drugom stanju, a Thorton je bio presretan. Jedne noći, dok su Leona i Thorton spavali, Morgana je ušla u njihovu sobu i pokušala ubiti Leonu! Thorton se probudi, kao da je znao što Morgana želi učiniti. Morgana se pravila da mjesečari ali joj to nije upalilo. Tada je nastala velika svađa u obitelji Wolff.

Image and video hosting by TinyPic

No, to je bio zapravo samo san. Na Leoninu sreću, bolje rečeno. Leona je sanjajući taj san, uvidjela što bi se moglo dogoditi njoj i njenom nerođenom djetetu. Znala je što joj je činiti. Gadura Leona je sve isplanirala. U među –vremenu je Morgana našla novog dečka i potajno se s njime zaručila te su dobili dijete. Ona se preselila k svom novom zaručniku i rodila je dijete. U vremenu kada se preselila, nije nikome, osim svome mužu, rekla da je trudna. Dijete je nazvala Sam. Morgana i Tony, njen zaručnik živjeli su sretno i Morgana se vratila na posao. Tada je i pomalo zaboravila na Leonu i Thortona. Sve je teklo u redu, dok jednog dana Tony nije upoznao Leonu. On nije znao tko je to jer mu Morgana ništa nije rekla o svojoj prošlosti. Leona ga je zavela i bili su ljubavnici.

Image and video hosting by TinyPic

Morgana ništa nije posumnjala jer je bila previše zaokupljena poslom. Leona je našla pomoćnika, nekog jadnog beskućnika, i platila mu da slika nju i Morganinog supruga Tonya u strastvenom zagraljaju i poljupcima koje nikada nije pružao Morgani. Poslala je te slike na Morganinu kućnu adresu i Morgana i Tony su se posvađali i rastavili. Tony se preselio u drugi grad i više nije htio čuti za nju i dijete. Opet je ostala sama. Ali ne potpuno.Nakon rastave sve joj se činilo glupo, pa čak i njezino vlastito dijete koje je dala na posvajanje.Raspustila se i na posao je dolazila skoro svki drugi dan. Leona je uhvatila priliku i ubila ju pred zgradom bolnice!!

Image and video hosting by TinyPic





×

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga & Pravila & Download stranice
Ovo je blog o The Sims 3 Pričama. Na ovom blogu neće biti isključivo samo priče. Ako vam nešto nije jasno, slobodno pitajte

Pravila:
1.Molim, bez kopiranja.
2.Molim, bez svađanja
3.Bez vrijeđanja!
4.Komentari vezani samo uz post(bez ispitivanja o meni).

Download Stranice:
Peggy Zone
Sims2Cri
StylistSims



Linkovi

Objavljeni postovi

Ako želiš...
...KLIKNI NA SLIKU ZA UVEĆANJE SLIKE!



Credits
Designer: CarraArt*
Resources: **