Gay oglasi istra - Požega

nedjelja , 20.01.2019.

Gay oglasi Pula










Dating Site: Gay oglasi istra






Iako se u hrvatskim medijima u nekoliko navrata spominjala samo jedna češka turistička agencija koja je Rovinj preko svoje internet stranice reklamirala kao swingerski raj, ovaj se grad, kao erotska destinacija, pojavljuje na gotovo stotinu stranica diljem Europe, od Belgije do Poljske. Njegov domar Davor Lermajer iz Žminja, kojeg smo zatekli dok je zalijevao vrt Wagnerove kuće, nas je odveo do mjesta s druge strane ograde imanja gdje je Georg Wagner zatekao petoricu! Iako se u hrvatskim medijima u nekoliko navrata spominjala samo jedna češka turistička agencija koja je Rovinj preko svoje internet stranice reklamirala kao swingerski raj, ovaj se grad, kao erotska destinacija, pojavljuje na gotovo stotinu stranica diljem Europe, od Belgije do Poljske. Sex turizam je, prema informacijama koje se mogu dobiti preko interneta, vrlo raširen na istarskoj obali.



gay oglasi istra

U obližnjem Medulinu neograničana razmjena ljubavi preporuča se na plaži kraj autokampa Kažela prema hotelu Belvedere. Tekst i foto: Nenad Čakić. A to je da postavite gay oglas na našu web stranicu.



gay oglasi istra

Gay oglasi Pula - Ono što vidite svojim očima, to je to. Do plaža vode neasfaltirani putevi okruženi gustim drvećem.



gay oglasi istra



Rovinj Restoran Puntulina mpeg4
Samo odaberite i opustite se. Gay udruge posebno ističu Hotel Pulu kao «gay friendly hotel». Na ovim stranicama ćete pronaći veliki broj gay osoba iz Pule, koji su se oglasili, s istim željama i afinitetima. Poreč, kao najveći turistički centar u Hrvatskoj, kao što i dolikuje gradu s tako razvijenim turizmom, ima čak tri sex lokacije - plaža u apartmanskom naselju Červar Porat, plaža Sv. U središtu mjesta nalazi se nautička marina od koje se prema jugu proteže nekoliko kilometara plaža, sve do naturističkog kampa. Davor Lermajer, koji dobro poznaje ovu kuću, rekao nam je da je zimi ovdje prekrasno, no već od svibnja za Georga Wagnera boravak ovdje postaje prava mora. Njegov domar Davor Lermajer iz Žminja, kojeg smo zatekli dok je zalijevao vrt Wagnerove kuće, nas je odveo do mjesta s druge strane ograde imanja gdje je Georg Wagner zatekao petoricu! U odnosu na buku obližnjeg Poreča, noći ovdje donose pravi mir i — diskreciju.

[Dating body language decoder|Engleski poslovno dopisivanje|How can you hook up your phone to your car]






Oznake: sex, oglasi, Umag

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.