srijeda, 04.08.2010.

Dobrodosli u život jedne paprati




Ime mi je Viktor i kod Gospodara i Gospodarice sam tek nekoliko tjedana.

Dosad sam shvatio da je Gospodarica dobro i toplo stvorenje sa podvojenom ličnosti. Gledam je kako u isto vrijeme pokušava biti dobra žena i kućanica te ambiciozna poslovna žena i šminkerica (bez love). Mislim da je ta njezina podvojena ličnost veoma muči i mučit će je dok ih ne spoji u jednu. No ona obožava Gospodara i smatra da mogu biti sretni.

Gospodar je obiteljski čovjek, a cilj mu je dobiti djecu i naučiti ih nogomet te pogledati sve filmove Stevena Segala i Jackies Chana. Gospodarica mu uvijek osujeti te planove romantičnim komedijama i odbijanjem rađanja djece (iako svi znamo da ih obožava) u bliskoj budućnosti. Gospodar se u životu natulumario i sad želi pustiti korijenje na kauču no Gospodarica mu to ne dopušta i želi da reprizira uživanje u životu sa njom.

Kruela'devil je Gospodareva majka koja živi s njim iskorištava njegovu dobrotu i uloga života joj je izigravanje bespomoćne žrtve. Gospodaricu to ljuti i smatra je najvećom preprekom u ostvarenju sreće. Vidim da bi Gospodar najaradije katapultirao Kruelu'devil na Mjesec, ali savjest i dobrota ga sprječavaju u tome.

Štrkljava je Gospodaričina najbolja frendica koja ne preferira Gospodara jer smatra da nije za Gospodaricu. Njezin najveći životni problem je konac koji viri sa njezinih novih dizajnerskih hlača. Želi uživati u životu bez obveza i pokušava uvući Gospodaricu u takav život.


Ostanite sa mnom. S njima neće biti dosadno.

- 11:36 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>