< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari Yes/No

by UnDeRgRoUnD QuEeN =)

Opis bloga

YOU

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

srijeda, 23.04.2008.

Evo rekao mi dragi da bi mogla napisati novi post pa… Zapravo napisala sam ja već post neki dan ali mi se obrisalo! Stvarno mi je bilo žao, baš je bio lijep post, dobro nekima bi se možda okrenuo želudac od tolike romantike i mojih silnih izljeva nježnosti za moju ljubav al šta vam ja mogu. Anyway sad ja opet moram pisati i znam da nema smisla ni pokušati napisati ono što sam onda napisala jer to se ne može uvijek… A valjda mi neće dragi zakrenuti vratom ako budem pisala o nečemu o čemu sam mu sinoć poslala poruku… Pričali smo navečer kao i uvijek i kad smo prestali pričat ja legla u krevet, malo slušala muziku… Falio mi je pa sam mu poslala poruku. Neću napisati baš točno šta sam napisala nego ću vam recimo prepričati. Pisala sam mu kako bi voljela da je pored mene, da ga grlim i mazim, ljubim, igram se pramenom njegove kose… Sad da ne bih pretjerala neću vam više baš pisati o tome. Evo ovih dana smo službeno prešli punih mjesec dana veze! Sad bih ja vama pisala kako sam sretna s njim, što i jesam. Volim ga kao nikoga do sada i presretna sam što ga imam! Taj dečko je u mom životu najvažniji, bez njega… Ništa ne bi imalo smisla! On je razlog zbog kojeg se ujutro budim jer znam da imam nekoga tko me voli, imam kome poželjeti dobro jutro i pitati kako je… Znam da bi to bilo nemoguće i da živimo u istom gradu ali tako bih voljela da se mogu buditi u njegovu zagrljaju, da zaspim uz njega i budim se s njim… Nemam više načina kako da mu pokažem koliko ga volim i koliko mi je stalo do njega! A najgore je što ja sada znam da je on ljut na mene što ovo nisam prije napisala i znam da nema načina da to ispravim. Ljubavi žao mi je!!!! Nisam stigla, svaki put kad sam bila na netu bila sam koliko i ti, kad si ti otišao i ja sam! Molim te nemoj biti ljut na mene!!!

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more



| LoVe Me (3) | Or HaTe Me | # |

utorak, 01.04.2008.

Evo sada moram i ja pisati post... hehe.. Šala mala...

Evo ja pišem post o tome kako je danas 1. Travanj ili kako mi to već govorimo 1. April. Danas je bio dan kada se druge osobe zafrkavaju i rade se svakakve gluposti... Kao što sam ja danas Silviju zeznio... Prvo je ona mene pokušala zeznuti sa forom da joj se roditelji idu razvest... Dobra fora mogu priznati ali ipak... malo je počela sa velikom stvari... Trebala je započeti sa malom, a onda ovako...
Ja sam nju tako bio zeznuo da je ona stverno povjerovala... Rekao sam da mi je dosta svega i da želim da ona prekine što prije samnom... Rekao sam joj da su mi se počele upucavati druge cure s kojima imam mogučnost biti, a kad to kažem mislim na ono da budem uz njih... Stvarno mi je povjerovala... Zatim sam ju nazvao i rekao joj: PRVI APRIL!!!!!! Bila je šokirana, a ja sam se budala smijao... Znam da nisam trebao ali ok... Mislim jadna mi je skoro umrla od straha, ali ja sam se samo osvečivao na ono za roditelje i razvod... A, brinem se za njezine roditelje a i za nju, tako da bi i meni i njoj to stvarno teško palo... No ja mislim da je dosta za danas... Pozdrav svima koliko vas ima!!!!
I da.... SILVIJA VOLIM TE!!!!!!!!! I TO MUCHO!!!!!
By:Marko



| LoVe Me (8) | Or HaTe Me | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.