Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Vanessa Castellanos
Ana
Buffy Summers
Miranda Smith
Mary Matthews
Maya Courage
Angel
Lindsay Death Kill Riddle
Drusilla
Voldemort
Mimy
Soraya Selfidge
Ako sam nekog izostavila slobodno javite

Neki moji frendovi

..::::Gryffindor::::...



Vanessa Castellanos-
Simpa curka,moja najfrendica.Ima plavu valovitu kosu i modre oči.Hoda s Harryjem.Želi biti aurorica.Metamorf je i dijeli tijelo s vilenjaknjom Valerry koja joj je potpuna suprotnost.Zna biti naporna.Nju sam prvu upoznala kad sam došla u Hogwarts.Patronus joj je u obliku orla.


Image Hosted by ImageShack.us
-Harry-

Harry Potter-
Poznat je diljem svijeta.Dječak koji je preživio.Smušen,dobar ponekad dosadan.Hoda s Vanessom.Dobar prijatelj,uglavnom je s Ronom i Marcom.Patronus u obliku jelena.Bauk u obliku dementora.


Image Hosted by ImageShack.us
-Ron-

Ron Weasley-
Simpa momak.Nedružim se pretjerano s njim,ali je dobar prijatelj.Nije baš dobar u školi,pomalo smotan, ali ne kao Neville^-^Crvenokos i živi s čoporom braće i setrom Ginny.U metloboju vratar.Bauk u obliku pauka.


Image Hosted by ImageShack.us
-Hermiona-

Hermiaona Granger-
Štreberica i pol.Zna biti dosadna ali je OK.Zna svaku knjigu napamet.Smeđa kovrčava kosa,poveći prednji zubi.Patronus u obliku vidre.Simpa je.Nije čistokrvna ali koga briga.


Image Hosted by ImageShack.us
-Neville-

Neville Longbottom-
Smotan 100%!!!Sladak je i poprilično smušen,ali je dobar prijatelj.Zaboravljiv,smotan i simpa.Bauk u obliku Snapea(he,he,he).Tamnokos.Ima žapca Trevora.


Image Hosted by ImageShack.us
-Miranda-

Miranda Smith-
Ide na petu godinu.Ima dugu smeđu kosu i loknice pri kraju.Neposrednim podrijetlom je bezjakinja lai ima vješticu među predcima.Ima starijeg brata.


Image Hosted by ImageShack.us
-Mary-

Mary Matthews-
Ima dugu smeđu kosu i oči boje čokolade.Igra metloboj,ali nije u ekipi.Voli učiti,a najdraži predmet joj je Obrana od mračnih sila.Najmrži Proricanje sudbine i Povijest magije.Patronus u obliku jelena,a bauk u obliku dementora.Ima perzijsku mačku Cassie.Željela bi biti auror.Tata joj je bezjak,a mama vještica.Simpa je i dobra je prijateljica.


Image Hosted by ImageShack.us
-Buffy-

Buffy Summers-
Peta godina.Lijepa je i dobra frendica.Obožava Čarobne napitke.Igra u metloboju na mjestu lovice.Sviđa joj se Ron.Ima plavu kosu i plave oči.Ubojica vampira. Trenira mačevanje.

Michele McSimi-
Ima 13 godina i ide na treću godinu.Ima dugu smeđu kosu i tople čokoladne oči.Jako je COMPLICATED ali kad je shvatiš super je!!!Ponekad se počne cerekati bez razloga.Voli Napitke(jedna od rijetkih),Obranu i Skrb za magična stvorenja.Bauk joj nema oblik što strašno čudi nastavnika iz Obrane.Ili sadašnju krmaču Umbridge.U zadnje vrijeme čuje čudne glasove.



Dnevnik jednog animagusa^-^

21.04.2006., petak

Ostatak tjedna......

nastavak od srijede.......

Uletila sam u kupaonicu.Zatekla sam prizor koji mi je sledio krv u žilama.Vanessa je dolje ležala,u nesvijesti,dok je njezina roza majica poprimila crvenkastu boju.Sastrane je stajao isti onakav testral .Pogled mi je pao na njegove kandže.Nisu bile previše krvave.To je bio dobar znak,ali opet Vanessa je bila u nesvijesti.Nisam izbacila pomisao da je testral zaražen.Zarazio je Vanessu.Pogledala sam testrala.Izgledao je nekako pokunjeno,kao da se osjećao krivim.Vanessa prostenje.

Ja:Vanessa?Je si dobro?
Vanessa:Ja mislim.........uh....osjećam se nekako drugačije......kao da....uh.....se pretvaram u nešto....

I doista se pretvarala u nešto.Njezina kosa je postala oštrija i duža.....poput grive.Na leđima su joj izrasla dva šišmiševa krila,njezino tijelo je postalo nekako koštunjavo i tanko,umjesto prstiju imala je četiri duge kandže.Vanessa je postala testral!!!!!!!!!

Ja:Vanessa???!!Ti si..........ti si.......
Vanessa:Ja sam što?!
Ja:Pa ovaj ti si.......

Uto njen pogled padne na ogladalo.

Vanessa:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!JA SAM TESTRAL,JA SAM TESTRAL,JA SAM TESTRAL,JA SAM TESTRAL,JA SAM TESTRAL,JA SAM TESTRAL,JA SAM TESTRAL,JA SAM TESTRAL,JA SAM TESTRAL,JA SAM TESTRAL!!!!!!!!!!!!UPOMOĆ!!!!!!!!!!!
Ja:Pa smiri se!!!Nisi postala čudovište!!!Mislim ovaj....razumiješ.....
Vanessa:Shikoku imaš pravo....ja nisam čudovište.....JA SAM TESTRAL!!!!!
Ja:Ehhhh..........

Nismo se oupće obazirale na onog ''bolesnika'' već smo se samo svađale.Primjetila sam ga tek kad se pokušao išuljati iz kupaone*.

Ja:A ti!!!Sad ćeš dobiti svoje!!!
.......joj bojim se........
Ja:Nemoj ti meni 'joj bojim se'!!!!Loše sam sad raspoložena!!!
..............pa onda me uhvati ždrijebetu....
Ja:Ja nisam ždrijebe!!!!!!!!!!!!!!!!!
............ne.........ti si kobila!!!..........
(testralski)

Bacila sam se na testrala.Ovaj se izmigoljio i odgalopirao van iz gryffindorske kule.Krenula sam za njim.Vanessa je nesigurno kaskala za mnom.I tako ja sam se nastavila hrvati s tim prostakom,mislim testralom,kad Snape dotrči s nekolicinu učenika.

Snape:Da,imala si pravo Parvati ovdje su zbilja testrali......nisam znao da su došli još dvojica.....nego gdje je treći.

Vanessa nesigurno izviri svojom zmajskom glavom iza oklopa koji se nalazio iza Snapea.Gledala me je pogledom punim krivnje.Kao da je govorila ''Sorry......''...joj ja u središtu bitke i sad sam se sjetila da nisam duže vrijeme vidjela Sorayu......Eh.....
Snape se zadere:Petrificus totalus!!!!!
Moje se noge spetljaju i ja padnem na tlo.Nisam imala blage veze da to djeluje na magična stvorenja.Moram biti pažljivija na nastavi.......
.................................................................................................................................................
Probudila sam se u kavezu,kojeg su(kako ironično.....)vodili testrali.Još sam uvijek bila testral.Oko nogu su mi bili svezani lanci.Valjda protiv magije.Možda ako se slućajno pretvotim u čovjeka i počnem bacati neoprostive kletve svuda uokololudI tako sam se vozila neko vrijeme dok nisam došla do govornice.Snape je ušao i nešto govorio.Uskoro sam se našla u Ministarstvu magije.Odveli su me u sudnicu.Tamo su me zavezali lancima tako čvrsto kao da bih se mogla odvezati i poklati ih sve.....Još sam uvijek nosila one glupe lance.
Uglavnom su mi sudili kao čovjeku,iako nisu vjarovali da sam ja animagus i da sam učenica u Hogwartsu.Rekla sam im sve svoje podatke,svejedno mi nisu vjerovali....koji kreteni.....
I na kraju su me osudili na mjesec dana u Azkabanu......
Nisam znala da se magična bića mogu osuđivati.....zbilja moram slušati na nastavi.....
Odveli su me van Azkabana pokraj jedne šumice.Tamo su me zatvorili u jedan kavez i postavili dve dementora da me čuvaju.

...:::ČETVRTAK:::...
Još uvijek u Azkabanu.......................

...:::PETAK:::...
Baš sam zaspala.Sanjala sam jedan san......evo kako je išao:

Opet sam bila u Voldemortovim tamnicama.Vrata su se polako otvorila.U moju tamnicu je ušao visoki čovjek plave,gotovo bijele,kose.Dracov otac.Lucius Malfoy

Lucius:Oh,vidi,vidi!Zar nije to ona mala bijedna mutnjakuša Shikoku....
Ja:Začepi svoju gubicu,albino gmazu!!!!!
Lucius:No,no,no....zar te nisu učili poštovanju starijima i boljima od sebe...
Ja:Pa jesu,ali neznam baš koliko poštivam gnjusne crve!!!
Lucius:Vrijeme je da te netko nauči poštivanju!!!Crucio!!!!!!!!!

Neko sam se vrijeme previjala na tlu.Bilo je odvratno.Poželjela sam umrijeti.Umrijeti.Biti mrtva......tiho sam zarežala.....Lucius malo zastane.Malo je razmišljao,a onda se opet zadere:Crucio!!!!
Sad mi je bilo dosta!!Htela sam umrijeti!!Nisam htjela osjećati bol!!Oh,kad bih barem bila neko ko je već mrtav...pa da!Mrtvo stvorenje!Zadovoljno sam se osmješila.

Lucius:Tebi je ovo smiješno?!Hočeš još?!
Ja:Budalasti čovjeće......misliš li da ćeš me s običnom neoprostovom kletvom pobijediti......
Lucius:Kako to misliš 'čovjeće'...?

Uskoro je i sa vidjeo.Umjesto nezaštićene djevojčice,njega je dočekao testral.Još jednom sam zarežala.Lucius ustukne.Krenula sam prema njemu.

Lucius:Omami!Crucio!!Imperius!!!

Ništa nije upalilo.Lucius izađe iz tamnice treskom zatvorivši vrata.Ja sam ih bez muke polomila.Lucius se okrene i potrči.Krenem za njim.On uleti u dvoranu punu raznih pehara,medaljona i sličnih stvari.Jedan muškarac je sjedio u svom naslonjaču.Muškarac se okrene.Ugledam njegovo zmijsko lice.Voldemort.Nisam se obazirala na smrtonoše koji su ispaljivali razne kletve.Kranula sam na njega.On se zadere:Sactasempra!!!(nisam sigurna da li je čarolija točno napisana,ispravite me ako sam pogriješila....)Imala sam osjećaj kao da me netko nožem zarezao.Počela sam obilno krvariti iz dijelova na kojim sam imala mesa.Pala sam u nesvijest.

Kad sam se probudila još sam uvijek obilno krvarila.Nešto me lizne po obrazu.Obrazu?!Da bila sam ponovo čovjek.Otvorim oči i ugledam smeđu zmajsku glavu.

Ja:Chocolate!!!Što-što ti radiš ovdje?!
Chocolate:Kao prvo pokušavam te očistiti....
Ja:Daj škakljaš me!!Prestani me lizati!
Chocolate:Što ja mogu?Ja sam testral!
Ja:Dosta mi je testrala za čitav život.....
(To sam naravno rekla u sebi.)
Ja:Ovaj,što ti tu radiš?
Chocolate:Došao sam te spasiti budalice!!
Ja:Ma nemoj.....a gdje su dementori?
Chocolate:Blood i Nightmare su im odvratili pažnju.
Ja:A kako ću se ja vratiti u Hogwarts i još bolje,kako ću ja ostati na slobodi?!
Chocolate:Jahat ćeš na mojim leđima odk se ne vratimo,a što se tiće slobode,Ministarstvo te nije vidjelo u ljudskom obličju,osim toga nije ti vjerovalo da si animagus....
Ja:Oh.....

Zajahala sam testrala i on se vinuo u zrak.Letili smo oko jedno jedan sat kad smo se vratili do Hogwartsa.Chocolate sleti ispred Hagridove kućice.Kad sam sišla s njega bila sam sva promrzla.Znate jahanje na testralu usred noći,u majici bez rukava i u kratkoj suknjici.Brrrr.......
Hagrid nas je čekao na vratima.Ušla sam unutra i Hagrid me ugrijao.Dao mi je debele pokrivače i topli napitak,koji sam(na žalost)morala popiti.Kasnije kad me pitao da li je napitak dobar,i ja sam slagala 'da' on mi je natočio još punu šalicu njegovog čaja(ili bolje rečeno otrovadead).Odlučila sam prespavati kod njega.
Image Hosted by ImageShack.us

P.S. Sorry svima što ste morali toliko dugo čekati,obećavam neću vas više kuhati na laganoj vatrici.Sorry^^;


*u ženskim spavaonicama je ostala jedna mala zapuštena soba koju su djevojke kasnije preuredile u svoju kupaonicu.Nalazi se jako blizu sobama pa svaka cura treba otvoriti samo jedna vrata da se nađe u toj kupaonici.Tako je i Vanessa učinila pa je otišla u kupaonicu dok ja nisam gledala.Šta ja znam zašto?

- 23:41 - Komentari (28) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
saint st patrick's day 2006

saint st patrick's day 2006


Hello everbody^-^ Dobrodošli na moj mali blogić...Ovdje ću vam opisivati svoj život u Hogwartsu...stoga se opustite, dočarajte si pivoslac ili sok od bundeve i uživajte u mojim glupostima^-^
Bezjacima ulaz zabranjen( pitati za dozvolu )
Free Website Counter
Free Website Counter

Bring Me To Life-Evanescence





Music by "Everything..."


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws



NEŠTO O MENI

Image Hosted by ImageShack.us
-me-

U Gryffindorima sam,5. godina.Imam 14 g.Imam zelene oči(jedina u obitelji),crnu kratku kosu svezanu u različite repiće.Imam sestru Cho.Naj predmet mi je Skrb za magična stvorenja, a najmrži Povijest magije i Proricanje sudbine.U metlobojskoj sam ekipi i igram na mjestu lovice.Registrirani sam animagus i pretvaram se u testrala.Govorim testralski.Ja sam valjda testral-ust^-^Samo se šalim.Naj boja mi je svijetlozelena.Patronus mi je u obliku krilatog konja, a bauk u obliku smrti.Hodam sa Marcom.
blog layouts

blog layouts