Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Vanessa Castellanos
Ana
Buffy Summers
Miranda Smith
Mary Matthews
Maya Courage
Angel
Lindsay Death Kill Riddle
Drusilla
Voldemort
Mimy
Soraya Selfidge
Ako sam nekog izostavila slobodno javite

Neki moji frendovi

..::::Gryffindor::::...



Vanessa Castellanos-
Simpa curka,moja najfrendica.Ima plavu valovitu kosu i modre oči.Hoda s Harryjem.Želi biti aurorica.Metamorf je i dijeli tijelo s vilenjaknjom Valerry koja joj je potpuna suprotnost.Zna biti naporna.Nju sam prvu upoznala kad sam došla u Hogwarts.Patronus joj je u obliku orla.


Image Hosted by ImageShack.us
-Harry-

Harry Potter-
Poznat je diljem svijeta.Dječak koji je preživio.Smušen,dobar ponekad dosadan.Hoda s Vanessom.Dobar prijatelj,uglavnom je s Ronom i Marcom.Patronus u obliku jelena.Bauk u obliku dementora.


Image Hosted by ImageShack.us
-Ron-

Ron Weasley-
Simpa momak.Nedružim se pretjerano s njim,ali je dobar prijatelj.Nije baš dobar u školi,pomalo smotan, ali ne kao Neville^-^Crvenokos i živi s čoporom braće i setrom Ginny.U metloboju vratar.Bauk u obliku pauka.


Image Hosted by ImageShack.us
-Hermiona-

Hermiaona Granger-
Štreberica i pol.Zna biti dosadna ali je OK.Zna svaku knjigu napamet.Smeđa kovrčava kosa,poveći prednji zubi.Patronus u obliku vidre.Simpa je.Nije čistokrvna ali koga briga.


Image Hosted by ImageShack.us
-Neville-

Neville Longbottom-
Smotan 100%!!!Sladak je i poprilično smušen,ali je dobar prijatelj.Zaboravljiv,smotan i simpa.Bauk u obliku Snapea(he,he,he).Tamnokos.Ima žapca Trevora.


Image Hosted by ImageShack.us
-Miranda-

Miranda Smith-
Ide na petu godinu.Ima dugu smeđu kosu i loknice pri kraju.Neposrednim podrijetlom je bezjakinja lai ima vješticu među predcima.Ima starijeg brata.


Image Hosted by ImageShack.us
-Mary-

Mary Matthews-
Ima dugu smeđu kosu i oči boje čokolade.Igra metloboj,ali nije u ekipi.Voli učiti,a najdraži predmet joj je Obrana od mračnih sila.Najmrži Proricanje sudbine i Povijest magije.Patronus u obliku jelena,a bauk u obliku dementora.Ima perzijsku mačku Cassie.Željela bi biti auror.Tata joj je bezjak,a mama vještica.Simpa je i dobra je prijateljica.


Image Hosted by ImageShack.us
-Buffy-

Buffy Summers-
Peta godina.Lijepa je i dobra frendica.Obožava Čarobne napitke.Igra u metloboju na mjestu lovice.Sviđa joj se Ron.Ima plavu kosu i plave oči.Ubojica vampira. Trenira mačevanje.

Michele McSimi-
Ima 13 godina i ide na treću godinu.Ima dugu smeđu kosu i tople čokoladne oči.Jako je COMPLICATED ali kad je shvatiš super je!!!Ponekad se počne cerekati bez razloga.Voli Napitke(jedna od rijetkih),Obranu i Skrb za magična stvorenja.Bauk joj nema oblik što strašno čudi nastavnika iz Obrane.Ili sadašnju krmaču Umbridge.U zadnje vrijeme čuje čudne glasove.



Dnevnik jednog animagusa^-^

05.04.2006., srijeda

Nastavak.....

I tako mi smo uletili tolikom brzinom da smo negledajući završili u Slytherin kremi(Draco,Pansy,Crabe,Goyle...)samo što nismo sjele u Malfoyevom krilu...Jenom riječju FUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!I konačno smo uspjele naći pravi odjeljak.Kad smo se dovezli do stanice,kočijama smo se odvezli do Hogwartsa.Kad smo silazili dala sam jednu čokoladicu Chocolateu,koji je bio upregnut za našu kočiju.Inače to je jedan od divljih testrala koje smo upoznali.Chocolate straaaašno obožava jesti čokoladu.....hehehehe nije ni čudo zašto se tako zove.I ušli smo u Veliku dvoranu i nakon uobičajnog Dumbbledorova govora došli su neki novi učenici.Među njima su bili:Chikoke Sumonis(Gryffindor,treća god.),Mary Taylor(Gryffindor,prva god.) i još neki,a nakon nekog vremena djevojkama su ispale oči.

Ja:Je li to ono što mislim da je?
Vanessa:Ne mogu vjerovat!!!!!To su glumci iz ''Boys in december*''!!!!
Hermiona:Dečki koje je Magic girl proglasio najslađim deset puta zaredom!!!!
Ja i Vanessa:Ti čitaš Magic girl!!!!!!!???????
Hermiona:....khm,khm....ovaj.....
Mary Matthews:Je li ono Daniel Radcliffe?!
Ja:O moj Bože!!!To je zbilja on!!!!
Vanessa:U filmu je bio preesladak!!Pogotovo bez majice!!!
Svi:O daaaaaaa....
Buffy:O ćemu toliko čavrljate?
Hermiona:Pa zar si kratkovidna!!!U našu školu dolaze glumci iz ''Boys in december''!!!
Buffy:Nisam gledala taj film....
Ja:Mooolim!!!!!!
Buffy:Da stvarno!!Nemam blage tko su ovi tipovi
Mary Matthews:Ma znaš oni preslaaatki dečki bez majice......Gledala si ih kod mene...
Buffy:A oniiiiii......
Svi:Ehhhhh......


Nakon razvrstavanja(Daniel je u Gryffindorima!<3Yes!!!!Da ste samo vidjeli facu moje predrage sestre....rofl)pošli smo u svoje spavaonice.I tako ja vam lijepo došla tamo i raspakirala se i taman sam se opustila kad kroz prozor ugledam dva bolesno zelena oka.....Odmaknem se i ugledam zmajsku testralsku glavu.Tetsral.Da li je to uopće bio testral.....
Nisam sigurna.Bio je izmjenjen,kao da je zaražen,veći,krvoločniji,ma bio je čudovište.

Ja:Što ti tu radiš?
Testral:....počistit ću svu nečistoću....
Ja:Molim?!
Testral:......poslušati ću gospodareve želje....
Ja:Slušaj odlazi!!Ne plaši me mooolim te......
Testral:..........vrijeme naše dolazi.......vrijeme tame..........vrijeme naše vladavine.....
.

(testralski)

Siktavi zvuk projuri kroz našu sobu.Testralu su se pridružili još dva čudovišta....
...................riješi se nametnika..................................
Testral napadne zajedno sa svoja dva druga.Vanessa vrisne.Ja nisam čekala ni trenutka.Već sam osjetila kako mi trnci prolaze niz kralježnicu.Pala sam na sve četiri.Moja crna kosa postala je griva.Umjesto prstiju imala sam četiri duge kandže.Na leđima su mi izrasla dva duga šišmiševa krila.Postala sam testral.Uhvatila sam se u koštac sa jednim od njih.Ovaj me bacio na tlo kao da sam perce.Nisam odustajala.Vanessa je nestala.ne nije pobjegla.Na njezinom mjestu je bila Vallery koja je iskorištavala sve svoje moći prirode,ali opet bezuspješno.Testral me ogrebao po licu.Doslovno zario kandže u mene.Htjela sam napasti,ali sam osjetila neku neviđenu slabost.Jedva sam se držala na nogama.kad sam se priprala osjećala sam se drugaćije.Pogledala sam Vallery molećivim pogledom.Ali više u njoj nisam vidjela prijateljicu,već lovinu.U glavi mi je šaputao glas:........ratrgaj je.....ubij je........
Ja:.....rastrgati.......ubiti.........neprijatelj.....
Bila sam u transu.Slušala sam samo glas.Krenula sam na Vallery.

nastavlja se

*Daniel Radcliffe će glumiti u filmu December boys pošto neznam kakav će biti film promjenila sam naziv^-^

- 21:59 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
saint st patrick's day 2006

saint st patrick's day 2006


Hello everbody^-^ Dobrodošli na moj mali blogić...Ovdje ću vam opisivati svoj život u Hogwartsu...stoga se opustite, dočarajte si pivoslac ili sok od bundeve i uživajte u mojim glupostima^-^
Bezjacima ulaz zabranjen( pitati za dozvolu )
Free Website Counter
Free Website Counter

Bring Me To Life-Evanescence





Music by "Everything..."


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws



NEŠTO O MENI

Image Hosted by ImageShack.us
-me-

U Gryffindorima sam,5. godina.Imam 14 g.Imam zelene oči(jedina u obitelji),crnu kratku kosu svezanu u različite repiće.Imam sestru Cho.Naj predmet mi je Skrb za magična stvorenja, a najmrži Povijest magije i Proricanje sudbine.U metlobojskoj sam ekipi i igram na mjestu lovice.Registrirani sam animagus i pretvaram se u testrala.Govorim testralski.Ja sam valjda testral-ust^-^Samo se šalim.Naj boja mi je svijetlozelena.Patronus mi je u obliku krilatog konja, a bauk u obliku smrti.Hodam sa Marcom.
blog layouts

blog layouts