Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Vanessa Castellanos
Ana
Buffy Summers
Miranda Smith
Mary Matthews
Maya Courage
Angel
Lindsay Death Kill Riddle
Drusilla
Voldemort
Mimy
Soraya Selfidge
Ako sam nekog izostavila slobodno javite

Neki moji frendovi

..::::Gryffindor::::...



Vanessa Castellanos-
Simpa curka,moja najfrendica.Ima plavu valovitu kosu i modre oči.Hoda s Harryjem.Želi biti aurorica.Metamorf je i dijeli tijelo s vilenjaknjom Valerry koja joj je potpuna suprotnost.Zna biti naporna.Nju sam prvu upoznala kad sam došla u Hogwarts.Patronus joj je u obliku orla.


Image Hosted by ImageShack.us
-Harry-

Harry Potter-
Poznat je diljem svijeta.Dječak koji je preživio.Smušen,dobar ponekad dosadan.Hoda s Vanessom.Dobar prijatelj,uglavnom je s Ronom i Marcom.Patronus u obliku jelena.Bauk u obliku dementora.


Image Hosted by ImageShack.us
-Ron-

Ron Weasley-
Simpa momak.Nedružim se pretjerano s njim,ali je dobar prijatelj.Nije baš dobar u školi,pomalo smotan, ali ne kao Neville^-^Crvenokos i živi s čoporom braće i setrom Ginny.U metloboju vratar.Bauk u obliku pauka.


Image Hosted by ImageShack.us
-Hermiona-

Hermiaona Granger-
Štreberica i pol.Zna biti dosadna ali je OK.Zna svaku knjigu napamet.Smeđa kovrčava kosa,poveći prednji zubi.Patronus u obliku vidre.Simpa je.Nije čistokrvna ali koga briga.


Image Hosted by ImageShack.us
-Neville-

Neville Longbottom-
Smotan 100%!!!Sladak je i poprilično smušen,ali je dobar prijatelj.Zaboravljiv,smotan i simpa.Bauk u obliku Snapea(he,he,he).Tamnokos.Ima žapca Trevora.


Image Hosted by ImageShack.us
-Miranda-

Miranda Smith-
Ide na petu godinu.Ima dugu smeđu kosu i loknice pri kraju.Neposrednim podrijetlom je bezjakinja lai ima vješticu među predcima.Ima starijeg brata.


Image Hosted by ImageShack.us
-Mary-

Mary Matthews-
Ima dugu smeđu kosu i oči boje čokolade.Igra metloboj,ali nije u ekipi.Voli učiti,a najdraži predmet joj je Obrana od mračnih sila.Najmrži Proricanje sudbine i Povijest magije.Patronus u obliku jelena,a bauk u obliku dementora.Ima perzijsku mačku Cassie.Željela bi biti auror.Tata joj je bezjak,a mama vještica.Simpa je i dobra je prijateljica.


Image Hosted by ImageShack.us
-Buffy-

Buffy Summers-
Peta godina.Lijepa je i dobra frendica.Obožava Čarobne napitke.Igra u metloboju na mjestu lovice.Sviđa joj se Ron.Ima plavu kosu i plave oči.Ubojica vampira. Trenira mačevanje.

Michele McSimi-
Ima 13 godina i ide na treću godinu.Ima dugu smeđu kosu i tople čokoladne oči.Jako je COMPLICATED ali kad je shvatiš super je!!!Ponekad se počne cerekati bez razloga.Voli Napitke(jedna od rijetkih),Obranu i Skrb za magična stvorenja.Bauk joj nema oblik što strašno čudi nastavnika iz Obrane.Ili sadašnju krmaču Umbridge.U zadnje vrijeme čuje čudne glasove.



Dnevnik jednog animagusa^-^

21.03.2006., utorak

Kod kuće (20.03.06)

Konačno kod kuće!!!!Nema nastave,nema zadaće,....a nema prijatelja.....i Marca....Šmrc.
Preko dana nije bilo ništa osobito ali preko noći je.I tako vam ja odem spavat u 1.13 h i jedva zaspim.Dijelom zbog uzbuđenosti a dijelom zbog hrkanja moje ''predrage'' sestre Cho.Dijelimo sobu....Tako da znate...I konačno sam zaspala....i sanjala noćnu moru.....

Bila sam u tamnicama Lorda Voldemorta.Bilo je vlažno i hladno.Ili jednom riječju jezivo.Bojala sam se.Ponekad bi neka smrtonoša prošla.Tada začujem korake.Pred mojim zatvorom se zaustavi čovjek.Muškarac.Iz njega je isijavalo zlo.Već sam znala tko je to.Zmijolika faca,Gospodar tame,
Znate-već-tko,Lord Voldemort.Ušao je u moj zatvor ili tamnicu svejedno.Prišao mi je bliže.Svakim korakom doimao se sve strašniji.
Voldemort:A ti si?
Ja:Ne tiče te se ti gnjusna svinjo!!!Čekaj da Harry sazna za ovo!
Nisam znala što mi je vrijeđala sam najvećeg crnog maga u povijesti koji bi me mogao uništiti za dvije sekunde.Tada sam shvatila.Po stoti put moja testralska osobnost je izašla na vidjelo.Zašto baš sada?!
Voldemort:Čini se dijete da ne znaš skime imaš posla!!!Mogu te s jednim pogledom uništiti!!!!
Ja:Nisi mogao uništiti dijete pa nečeš ni mene smrdljivče!!!
Voldemort:Bi li ti željela dementorekao društvo preko noći?!
Ja:Ne bojim te se ni tebe ni tvojih priča zmijolika faco!!!
Još sam ga malo vrijeđala kad u tamnicu uđe Maya.Maya?!Što ona radi ovdje?!Nije valjda......
Maya:Tome ja....
Naime upravo me prekinula u jednoj psovki.Pocrvenila je od ljutnje.Bila je ljuta što sam vrijeđala Voldemorta??!!! Prišla mi je bliže i opalila šamar da mi je sve zvonilo u glavi...
Sve mi je šumilo u ušima, čula sam samo da je Voldemort promrmljao nešto kao Pusti je promjenit će ona ploču.Derište malo....

Naglo sam se probudila i udaril o gornji krevet.Zašto,zašto baš moramo imati krevet na kat....Cho se nadvila nad svoj krevet i sad me gledala naopačke okrenuta.
Cho:Si dobro?
Ja:Valjda.....ovo je zadnji put da se mjenjamo za strane...
Cho:Zašto si se udarila?
Ja:Sanjala sam grozan san pa sam se naglo probudila....
Cho:Čekaj sad ću ja doći dolje.
Maknula se i počela spuštat niz male ljestve koje su povezivale naše krevete.
Cho:Evo me nego što si sanjala?
Ja:Sanjala sam da sam u tamnicama Zmijolike face.....
I počela sam joj pričat svoj san.Rekla sam sve osim to da sam vidjela Mayu.Cho me zagrilila.
Ja sam počela jecati.Cho me smirila i zamolila me da odem spavati.Poslušala sam je.Cho je bdjela nad mojim krevetom sve dok nisam zaspala...i nisam sanjala više ništa loše.....

P.S. Ovaj tekst je uglavnom smislio Voldy,a ja sam ga upotrijebila da se priče poklapaju.
Thanks Voldy^-^

.: Get one @ PixelBee.com :.


- 10:08 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
saint st patrick's day 2006

saint st patrick's day 2006


Hello everbody^-^ Dobrodošli na moj mali blogić...Ovdje ću vam opisivati svoj život u Hogwartsu...stoga se opustite, dočarajte si pivoslac ili sok od bundeve i uživajte u mojim glupostima^-^
Bezjacima ulaz zabranjen( pitati za dozvolu )
Free Website Counter
Free Website Counter

Bring Me To Life-Evanescence





Music by "Everything..."


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws



NEŠTO O MENI

Image Hosted by ImageShack.us
-me-

U Gryffindorima sam,5. godina.Imam 14 g.Imam zelene oči(jedina u obitelji),crnu kratku kosu svezanu u različite repiće.Imam sestru Cho.Naj predmet mi je Skrb za magična stvorenja, a najmrži Povijest magije i Proricanje sudbine.U metlobojskoj sam ekipi i igram na mjestu lovice.Registrirani sam animagus i pretvaram se u testrala.Govorim testralski.Ja sam valjda testral-ust^-^Samo se šalim.Naj boja mi je svijetlozelena.Patronus mi je u obliku krilatog konja, a bauk u obliku smrti.Hodam sa Marcom.
blog layouts

blog layouts