Najbolje aplikacije za upoznavanje - Pronađite djevojku

četvrtak , 27.12.2018.

Tehnologija nam danas servira seks u troje kroz samo nekoliko klikova










Click here: Najbolje aplikacije za upoznavanje






To vas ili privuče ili ne. Za one koji vjeruju da će ih sudbina spojiti s pravom osobom, da ljubav prevaljuje kontinente i oceane, i koji su voljni su igrati ruski rulet s kupidom, tu je. Sad vam je svima jasan koncept ove platforme, nadamo se.



Najbolje aplikacije za upoznavanje

Ako vam se svidi, pomeraćete klizač na desno, a ako ne, onda klizač ide ulevo. Zooks korisnici tj Zookerski mogu da traže ljude u svom najbližem okruženju kako bi pronašli srodnu dušu. Smokva Najeksplicitniji i najdirektniji portal za online potragu za partnerom u Hrvata.



Najbolje aplikacije za upoznavanje

Mob&IT - Ukoliko ste kreativni i zanimljivi, drugi korisnici mogu da se slože sa vašim predlogom i na taj način dalje nastavljate komunikaciju. Treba pritom dodati da je reč o servisu koji deluje lokalno i vama pomaže da tražite prijatelje, ljubavnike i partnere u svojoj okolini, a i održava ravnomeran broj partnera za razgovor zavisno o polu i preferencijama.



Najbolje aplikacije za upoznavanje

Uprkos činjenici da svaka treća osoba koristi usluge i aplikacije za onlajn zabavljanje, nemaju svi korisnici pozitivno iskustvo. Istraživanje je otkrilo da su oni koji traže svoju srodnu dušu na platformama za onlajn zabavljanje, kao što su Tinder, Bumble, OK Cupid, Badoo i druge, u manjini, pri čemu samo 11 odsto njih koristi ove platforme kako bi našli partnera za brak. Sa druge strane, skoro polovina 48 odsto ispitanika koristi ove platforme isključivo za zabavu, dok otprilike svaki deseti korisnik 13 odsto jednostavno želi da nađe partnera za seksualni odnos. Svet onlajn zabavljanja, takođe je pun netačnih i lažnih informacija, što može izazvati još više problema korisnicima koji zaista žele da pronađu ljubav. Više od polovine 57 odsto ispitanika je priznalo da ne daju tačne informacije prilikom prijavljivanja na ove platforme, kako bi njihovi onlajn profili izgledali primamljivije u odnosu na realan život, dok neki to rade kako bi uhvatili svoje partnere u prevari. Sve veće korišćenje lažnih podataka u velikoj meri odvraća korisnike od korišćenja platformi za onlajn zabavljanje, pri čemu svaki peti korisnik 19 odsto tvrdi da zbog lažnih fotografija nema želju za korišćenjem usluga onlajn zabavljanja, dok je jadan od 10 korisnika 12 odsto nezadovoljan lažnim očekivanjima od potencijalne veze ili netačnim informacijama o trenutnom statusu veze 11 odsto. Zanimljivo, a takođe i ironično, jeste da netačne informacije više smetaju korisnicima koji i sami daju lažne informacije, nego onima koji su iskreni. Na primer, 16 odsto korisnika koji postavljaju lažne informacije bilo je u situaciji da im je uređaj zaražen malverom, spyware-om ili ransomware virusom preko platforme za onlajn zabavljanje, u poređenju sa samo 5 odsto onih koji postavljaju tačne i istinite informacije. Naravno da naše rešenje za korisnike nije da u potpunosti izbegavaju ove platforme, već je naš savet njima da na svakom koraku budu obazrivi kada je u pitanju njihova sajber bezbednost. Kako bi pomogla korisnicima da se zaštite od prevaranata i sumnjivih korisnika prilikom onlajn zabavljanja, kompanija Kaspersky Lab nudi niz bezbednosnih rešenja zasnovanih na opsežnom stručnom iskustvu i ažuriranim bazama podataka o najnovijim pretnjama. Čekamo vaše komentare ispod vesti i na , i mreži.



BOLESNE APLIKACIJE ZA MOBITEL!1
Prihvatili smo mejlove, četove, linkove, društvene mreže i različite vrste sastanaka naslepo... Tu je i Blendr, aplikacija za čet, flert i koketiranje. Ako vam se svidi, pomeraćete klizač na desno, a ako ne, onda klizač ide ulevo. Kako bi pomogla korisnicima da se zaštite od prevaranata i sumnjivih korisnika prilikom onlajn zabavljanja, kompanija Kaspersky Lab nudi niz bezbednosnih rešenja zasnovanih na opsežnom stručnom iskustvu i ažuriranim bazama podataka o najnovijim pretnjama. Naravno da naše rešenje za korisnike nije da u potpunosti izbegavaju ove platforme, već je naš savet njima da na svakom koraku budu obazrivi kada je u pitanju njihova sajber bezbednost. Tu su naravno i podaci o restoranima, kafićima smeštajnim kapacitetima. SERBIA MAP OFFLINE Ova aplikacija je namenjana isključivo snalaženju i mapiranju prostora i ima dve opcije. Tinder — jedna od najpoznatijih i najkorištenjih aplikacija ove vrste.

[Sex oglasnik hrvatska|Erotske priče 2016|Osobni kontakti poznanstva]






Oznake: najbolje, aplikacije, za, upoznavanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.