Prekid veze: kako preboljeti nekog koga još uvijek volite... - Pravi datiranje

srijeda , 26.12.2018.

Forum










Click here: Prekid veze: kako preboljeti nekog koga još uvijek volite...






Naravno, život nikad nije crno-bijeli i ponekad jedan od partnera mora više uložiti u vezu i podnijeti određenu žrtvu, to ne može biti svaki puta tako. Neka bude šarena, luckasta, s nekom smiješnom porukom. Četvrti dan Izađite na piće s frendicama. A svet se ljulja i ljulja...



Prekid veze: kako preboljeti nekog koga još uvijek volite...

Imala sam vezu sa dosta mladjim deckom od sebe.. Takva tehnika je istinski djelotvorna ali najteže izvediva.



Prekid veze: kako preboljeti nekog koga još uvijek volite...

Prekid veze: kako preboljeti nekog koga još uvijek volite... - Bolje će vam biti ako sebi kažete da osoba koja nije htela da bude sa vama vas u stvari i ne zaslužuje i da vas sa nekom drugom osobom čeka tamo negde. Isto tako, ako se osjećate spremnima ponovo uskočiti u svijet dejtanja — onda to učinite.



Prekid veze: kako preboljeti nekog koga još uvijek volite...

Prilikom susreta potpredsednika Vlade Dmitrija Rogozina sa predsednikom Srbije Aleksandra Vučića u jednoj od laboratorija, pas je ubačen dve minute u posudu sa specijalnom tečnom materijom zasićenom kiseonikom. Posle procedure, pas je, kako je saopštio i Rogozin, živ i zdrav. Kakva je to vrsta tečnosti? Naučnici su sintetizovali nepostojeće u prirodi materije — perfluorokarbonat, u kojem su međumolekularne sile toliko slabe da se materija posmatra kao nešto između tečnosti i gasa, a rastvara kiseonik 18-20 puta više od vode, kaže dr Jevgenij Majevski, profesor, šef laboratorije energetskih bioloških sistema Instituta teorijske i eksperimentalne biofizike, jedan od stvaralaca perftorana, tzv. Majevski radi na medicinskim istraživanjima perfluorougljenika od 1979. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom ispitivanja tehnologije tečnog disanja tokom sastanka sa Dmitrijem Rogozinom Pri parcijalnom pritisku od jedne atmosfere u 100 ml vode rastvara se svega 2,3 mililitra kiseonika. Pod istim uslovima, perfluorokarbonat može da sadrži do 50 mililitara kiseonika. To ga čini potencijalno pogodnim za udisanje. Kao rezultat toga, grudi i pluća će se smanjiti do te mere da će disanje biti nemoguće. A ako se u plućima nalazi tečnost za prenos gasa, koja je mnogo gušća od vazduha, čak i vode, onda će pluća moći da funkcionišu. U perfluorougljenikovim rastvorima moguće je rastopiti kiseonik bez dodatka azota, kojeg ima mnogo u vazduhu i čije je rastvaranje u tkivima jedan od najznačajnijih uzroka kesonske bolesti dekompresivna bolest prilikom dolaska iz dubina na površinu — nastavlja Maevski. Kiseonik ulazi u krvotok iz tečnosti koja popunjava pluća. Takođe može rastvoriti ugljen-dioksid. Njihove škrge propuštaju ogromne količine vode uzimajući kiseonik rastvoren u njoj, te ga šalju u krv. Čovek nema škrge, i sva razmena gasova ide kroz pluća, a čija je površina oko 45 puta veća od površine tela. Kako vazduh prolazi kroz njih mi udišemo i izdišemo. U tome nam pomažu respiratorni mišići. Pošto su perfluorougljenici gušći od vazduha, disanje na površini može biti problematično — objašnjava on. Maevski veruje da će ruski naučnici u narednih nekoliko godina dovesti demonstriranu tehnologiju u praktičnu upotrebu. Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima pohranjene su u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kada se vratite na našu web stranicu i pomažete našem timu da razumije koji odjeljci web stranice su Vam najzanimljivij i korisniji. Sve postavke kolačića možete prilagoditi tako da kretate karticama s lijeve strane.



Kako preboljeti prekid?
Da dodam da je on kritikovao i moj izgled, kao i ponasanje. Ne tražite ljubav, ona će naći vas! Tačnije pokušala, on ne moze da veruje, ne prestaje da zove. Jednostavno bih voljela da sam i ja kao Paklena čvrsta,odlučna i jaka,ali prosto,meni je ljubav stavila povez preko očiju,od nje ne mogu da pravilno rezonujem i konačno prestanem da mislim na njega. Nije tu ništa čudno, svaki oporavak ima svoj tok i nemoj da se osećaš kao da zaostaješ za svetom. Kao nikad pre u zivotu. Ostajte mi lijepe,zdrave i nasmijane uvijek,čak i kada ga se sjetite sa svakim otkucajem srca Do ponovnog javljanja Ljubi vas Nixy lutkica Znam,apsolutno ste upravu. Sve se može preokrenuti, pa čak i ono u što ste do jučer vjerovali i to nije nužno i smak svijeta. Ne mogu uvek biti ja.

[Gay bosna facebook|Moj kalendar|Video gole zene]






Oznake: kako, preboleti, osobu, koju, i, dalje, volite

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.