Kako oralno zadovoljiti muskarca video - Datiranje za seks

srijeda , 26.12.2018.

Magazin










Click here: Kako oralno zadovoljiti muskarca video






Za početak jedna mala napomena - budite strpljivi i sve će doći na svoje. Stisnite ih odmah nakon ruba glavića, kako bi glavić bio u prednjem dijelu usne šupljine. Jasno je da smo na pornićima videli i nešto sisanja, čuli raznorazna coktanja, ali sve je to film. Ovaj razgovor važi i kada niste u krevetu.



kako oralno zadovoljiti muskarca video

Ljubite je po telu idući ka dole, izazivajući je dodirima po butinama i preponama pre nego što se uputite ka krajnjem cilju, njenoj vagini. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatke o piškotkih, ki jih je shranila v uporabnikov računalnik, in uporabnika tudi prepoznala. Pazite, da ga bo res samo pol v ustih, saj je ta korak sesanje manga, ne banane, in kontrast morate ohraniti, da vas bo vaš moški naposled zaprosil, da ga vzamete v usta v celoti. Problem pravog kuta možemo riješiti pravilnim položajem glave u odnosu na tijelo.



kako oralno zadovoljiti muskarca video

15 stvari koje bi trebale znati ako ga želite oralno zadovoljiti - Glas užitka Ukoliko ćete za vrijeme pružanja oralnog užitka i sami ispuštati glasove užitka, to će doprinijeti njegovom uzbuđenju.



kako oralno zadovoljiti muskarca video

O ovoj temi se zapravo previše šuti pa sam stoga odlučio progovoriti. Ovaj članak pišem iz istog razloga kao i onaj o brijanju — mnoge cure ne znaju osnovne stvari vezane uz dotične teme. I iako je jači spol u pravilu mnogo lakše zadovoljiti nego slabiji razlika je otprilike kao između vožnje auta i pilotiranja avionom… možda loša usporedba za cure očite neke stvari nisu same po sebi jasne pa ću ih u nastavku teksta pokušati razjasniti. Pređimo odmah na stvar. Postoji nekoliko načina da se frajera fizički zadovolji. Ugrubo to bi bilo: ručno ili popularnije drkanje , oralno pop. U svakom slučaju ne postoji loš izbor jer, uvjeravam vas, svi volimo sve. Ipak penetracija i pušenje u većini slučajeva je preporučljiva za potpuno zadovoljenje naših skromnih želja. A sad idem na tehničke podatke. Dakle, primite ga desnom rukom ako ste dešnjak i to punom… nemojte se sramiti. Sad dolazi dio s malo upozorenja. Iako odgovor na pitanje «Kako želiš? » u pravilu glasi «Koliko god brzo i jako možeš. Dakle pokreti rukom moraju biti ograničeni i kad spustite ruku do granice nemojte pokušati skinuti kožu s njega jer to jako boli. Pripazite na nokte da ih ne bi slučajno zabili u bilo koji dio osjetljivog područja. U slučaju da se želite poigrati s «orasima» budite nježni. U slučaju da netko ne zna još bi trebao napomenuti da je glavić vrlo osjetljiv i stoga ga nije preporučljivo grubo trljati, gužvati, gnječiti ili prešati. To bi ustvari bila osnovna upozorenja. I još samo jedna primjedba — Ono brže i jače nemojte odmah upotrijebiti jer bi se mogli iznenaditi koliko neki dečki imaju kratki fitilj. Stvarno nije napaljujuće da ga cura zubima pokušava oguliti i mislim da ne moram napominjati da je vrlo neugodno. Teško je tu napisati neke velike savjete… Učite iz pornića. Definitivno će vam ogromni plus donijeti vještina zvana «deep throat», ali ne preporučujem isprobavanje bez treninga. I tu i tamo podignite pogled i pogledajte ga u oči… To može biti jako napaljujuće. Ukoliko nemate puno iskustva pratite sve što partner radi, ali nikako nemojte ležati poput leša. Bitna stvar je znati se postaviti najbolje za svaku pojedinu pozu. To znači da se namjestite tako da kut upada bude najpovoljniji. Pazite na vaše pokrete jer neki pokreti lomljenja mogu biti izrazito bolni. U slučaju da vas je sram stenjati samo se sjetite da je to stvar koje nas jaaakoo napaljuje tako da se nemojte suzdržavati. Eto to bi bilo to ugrubo o ovoj temi. Pitanja i savjete vezane za ovu temu možete tražiti na forumu site-a ili na mail. I za kraj upozorenje svim curama. U slučaju da svršite i ne da vam se još i za njega pobrinuti dobro još jednom razmislite jer nije lako naći frajera koji vas može zadovoljiti.



Pokušajte ovo gledati duže od 10 sec.
Kako partnerica nad time nema nikakvu kontrolu partner treba biti oprezan i nježan. Partner joj priđe i umetne penis u usta, do u grlo. Kada vam on priđe i započne igru vi se polagano odižite naslonjeni na ruke i pokretima bokovima gore dolje dovedite ga do vrhunca. Potem je treba malce trmoglaviti in se zaigrano sporeči, vendar na koncu le s težavo pristati. Ovo je trenutak kada jezičku tehniku dopunjujete prstima i usnama. Odgovor je - uvek. On neće početi vrištati i dizati nos ako njegovu spermu jednostavno ispljunete.

[Sex sa kerom|Ljubavne price|Sex uzivo domaci]






Oznake: magazin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.