30

četvrtak

listopad

2014

Naslov: 9. kolo, MNK Vagina opravdava svoje ime te dolazi do pobjede

Prije izvještaja za 9. kolo, objavljujemo ekskluzivne snimke akcije Šiptar u kojoj su pojedinci ispred pekarske radnje pjevali poznatu pjesmu, Odlazi, odlazi… Prema neslužbenim informacijama, radi se jednoj osobi koju je blokirao yutarnji.hr te jednoj visokoj osobi krhkih zglobova. U svakom slučaju bili su melodični.

Par slika iz akcije Šiptar:



Prije samog početka susreta ovlaštene osobe MNK Kardiovaskulare su donijele dokumentaciju koja dokazuje preregistraciju MNK Kardiovaskulare u MNK Ženski spolni organ (MNK Vagina). Sukladno dostavljenoj dokumentaciji, briše se MNK Kardiovaskulare te se u registar upisuje MNK Vagina. Napomene radi, sva prava i obveze, naslovi, titule i povijest prelazi na novi klub MNK Vagina.

Susret je započeo dosta vaginalno bez imalo žara kao da svi imaju kurje oči. Pojedinci Šegi bojne su došli omamljeni. Tu ističemo Bagaru, koji je imao cjelodnevno druženje sa Galom u kafiću u kojem su svi fokusirani. Nažalost, Bagara nije prikazao fokusiranost na terminu.

Zahvaljujući lepršavoj igri, Šegi bojna je povela sa 2:0. Međutim vodstvo nije dugo trajalo, možda nekih 10-ak minuta. Nakon toga MNK V….a konsolidira svoje redove te uz par zaista lijepih akcija dolazi u vodstvo 4:2. Šegi bojna se trudila, međutim previše promašaja te anemična obrana su rezultirali sigurnim vodstvom MNK Vag..a. Borba se nastavila, rezultat se povećavao u korist MNK Ženski spolni organ, tako da su u jednom trenutku imali i +5.

Pri vodstvu od +5, sukladno svom imenu, MNK Va..na počinje zaista impresivan show. Daka se od nemoći ukopao nekih 10m od svog gola. U punom sprinut, ne primijetivši Daku, Ćane se zabija u njega, te uz poklike Au, Jao, Uuu, faul, penal, enac traži prekršaj. Sudionici su uz smijeh odbili ovu želju.

Ovo kao da je bio uvod u događaje koji slijede. Par minuta prije kraja susreta pri vodstvu MNK V…e od +1 prvo K. Šimić pita faul nakon izgubljene lopte i primljenog pogotka. Nakon toga u bliskom susretu Bagarića i Perksa, zadnji jauče te napušta teren u potrazi za ogledalom da vidi šta mu se dogodilo. Sudionici nisu znali o čemu je riječ. Bagarić je konstatirao da do susreta uopće nije ni došlo. Nakon toga, gentleman Dada alarmira svoje suigrače u potrazi za Perkinim okom. Potraga je trajala nekih 20-ak sekundi, nakon čega se Perko vraća iz smjera sanitarnog čvora te izjavljuje, oko je tu. Svi su odahnuli. Šta reći nego prvoklasna simulacija očne poliklinike Snajper.

Nakon toga su se dvoranom orili neki čudni povici, Kmeee, Kmeee, Cmii. Toliko su uvjerljivi bili da je Franc otišao provjerit iza gola, da možda netko nije bebu zaboravio, pa beba plače. Međutim, ni traga od bebe.

Prilikom jednog driblinga od strane polivalentnog Franca, Medić ga kosi, Franc ne pita penal..ali vidi čuda, Medić jauče…njega boli J. Sudionici padaju po podu od smijeha.

Borba se nastavlja, žustroća se osjeća. 10 sekundi prije kraja susreta , Ćane gubi loptu, Daka ju uzima te 2 sekunde prije kraja zabija zgoditak za neriješeno. Međutim, ponovno se čuje onaj neartikulirani zvuk, Kmeee, Kmeee….Svi se okreću, neizvjesnost traje. Šta se događa ? Kad pored aut linije se oču Ćanin glas, koji traži faul. Svaki komentar je suvišan.

Naravno, Šegi bojna mu je dala faul. Tako da je susret završio pobjedom MNK Va…a. Zaslužena pobjeda.

Ovaj susret je obilježen instrukcijama od Blatter-ova šegrta Perke (čitaj: Baletar), koji na čuđenje većine predstavio cijeli niz pravila počevši sa famoznim: Svi iza lopte te HAJ FAJV prilikom izmjene. Što drugo reći nego, prije sljedećeg termina treba pripremit i teoriju.


Valja pohvaliti Šegijevo ponašanje, igru i ne baš. Svojim ponašanjem podsjećao je na Mirotvorca Radu Šerbedžiju THE PEACEMAKER.

Za ekipu MNK Va…na, nastupili su: Žara, Manjić, Perko,Medić, Krešo,Ćane
MNK Šegi bojna: Dada, Daka, Mabić, Bagarić, Franc, Šegi, Puja i moralna podrška Goca


Poslije termina krenulo se ka okrjepi. Popio se neodređeni broj piva. Pojele se tri pizze, s tim da je zadnji komad Ćane puknuo Puji ispred nosa. :)

Malo se pričalo o akciji Šiptar. Narator je bio Franc. Detaljno nam je sve opisao što je izazvalo smijeh kod prisutnih.

Bagarić nas je malo ranije napustio,uz povik, odoh kući, napokon.

Kartalo se. Igrači: Medić,Žara, Ćane, Šimić, Perko.
Za pohvalu je Žara, koji uz veliki trud uči pravila belota.
Ne zna se tko je koga dobio, jer svi govore da su pobijedili.

Također, raspravljalo se o domjenku. Kad ? Gdje ? Kako? Šta? Planina, Vrleti, Čerigaj…



Reakcija Medića na sliku iznad: Kažu političari lopovi ? A vi nedate jest narodu. Pod Vi se misli na Galu, Puju, Ćanu, koji su odbili 10 kg divljači i živine. Dotični su navodno odbili Medićevu divljač.


Napomena za sljedeći termin: Slijedi dodjela svečanih plaketa. Dodjela će biti organizirana kroz više kategorija, s tim da će najveći broj sudionika kandidirat za Vaginu godine.

PS. Nije bilo penala, a moglo je.





<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.