Trazim djevojku za brak - Susret s djevojkom

četvrtak , 10.01.2019.

Tražim muškarca za ozbiljnu vezu










Click here: Trazim djevojku za brak






Onda je Cica sterilisana prošle godine i od tada pokušavam da joj nađem dom. Maloljetnici i avanturisti, takođe STOP, ne javljajte se, jer moju poruku dobiti nećete. Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks.



trazim djevojku za brak

Prvo VIBER ili SMS Mačka starosti oko 6 godina traži dom, Ona je preživela svašta na ulici, a doneta u Bg kao kućni ljubimac i sa prvim teranjem izbačena sa sve mačićima. Opis Melani Peper je devojka od dvadeset i nešto godina, koja mrzi svoj posao i uvek se zaljubljuje u pogrešnog momka. Interesuju me samo ozbiljni za brak i zajednicki zivot. Njen anđeo čuvar ili demon koji joj izjeda dušu?



trazim djevojku za brak

devojka trazi momka - A onda ih je bilo još i uglavnom su nesrećno završavali. Muskarac sa obavezom, odlicnog izgleda, kosmopolitski duh, sirokih shvatanja, sportski tip,veoma pazljiv,kulturan.



trazim djevojku za brak

Inače, ja sam iz jednog grada na Balkanu, a sada, dok ne pronađem solidnog muškaraca, nebih baš otkrivala koji je grad u pitanju. Kad te procjenim kao ozbiljnog i kad osjetim da bi mi mogao pasati, otkrit ću ti malo više o sebi. Za sada neka ostane na ovome. Trebaš biti pošten, društven veseljak, s određenom dozom za zezanciju, vrijedan i radišan čovjek, koji na život gleda s vedrije strane. Da nisi alkoholičar, može se popiti tu i tamo neko piće, ali ne pijančenje svaki dan. Da nisi drogeraš, ili kavgađija sklon svađama, nasilju, pa čak i tučnjavama. I, naravno da nisi neka švalerčina, koji mijenja žene kao čarape. Kad malo bolje razmisliš, moji uvjeti su sasvim normalni. Pa, ako si se u tome pronašao i smatraš da si baš TI ta osoba, javi se u komentar da se bolje upoznamo, pa ću ja sto posto odgovoriti onome kojemu me srce prvo povuče. Maloljetnici i avanturisti, takođe STOP, ne javljajte se, jer moju poruku dobiti nećete. Samo odabranima ćuse javiti, a što se tiče toga vjera i nacija me ne zanimaju, jer svi smo mi ljudi i ko je čovjek, čovjek je. Javim se nekima na Skajp ili Viber Puno pozdrava i lijepih poljubaca od mene. Svaka neovlaštena upotreba sadržaja sa ovih stranica može predstavljati povredu Zakona o autorskim pravima. Posjetiteljima stranica nije dozvoljeno kopiranje teksta i pohranjivanje-spremanje u vlastito računalo. Nije dozvoljeno mijenjati, distribuirati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati informaciju i fotografiju objavljenu na ovim stranicama bez odobrenja vlasnika, kao i bez navođenja izvora i autora teksta i fotografija. Dozvoljeno je podijeliti bilo koji članak sa ove web stranice. Podijeliti na društvenim mrežama, putem e-maila i slično. Naučite razliku između podijeliti i kopirati-zalijepiti-ukrasti-spremiti u vaše vlastito računalo ili vašu web stranicu.



Tražim normalnog dečka!
Volim culan i nezan sx. Za više detalja pogledaj moj. Ona odlučuje da prihvati njegovu nepristojnu ponudu jer oseća kako ne sme propustiti priliku da provede noć s tako privlačnim, samouverenim muškarcem. Maloljetnici i avanturisti, takođe STOP, ne javljajte se, jer moju poruku dobiti nećete. Ali šta li će desiti kad Džon otkrije Lizin pravi identitet? Zainteresovan za dugorocnije tajno vidjanje. Zainteresovan za dugorocnije tajno vidjanje. Muskarac sa obavezom, odlicnog izgleda, kosmopolitski duh, sirokih shvatanja, sportski tip,veoma pazljiv,kulturan.

[Najpopularniji chat|Sex virovitica|Slavonska burza zene]






Oznake: brane, ponude

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.