WhatsApp, Viber i ostali servisi za komunikaciju - Datiranje za seks

utorak , 08.01.2019.

Viber slavi 7. rođendan i deli poklone: Svi korisnici mogu da ih dobiju ako urade samo jednu stvar (FOTO)










Click here: WhatsApp, Viber i ostali servisi za komunikaciju






Novine, televizija i radio tradicionalni su masovni mediji, dok je internet nov masovni medij. Odete u imenik svog Android telefona, izaberete opciju poziva ili pisanja poruke i kliknete na WhatsApp logo. Google je nedavno redizajnirao i brendirao aplikaciju novim imenom Hangouts uz nekoliko noviteta. I veceras slucajno nesto cackam, gledam nasu prepisku i tek pise kad je bio na mrezi!



WhatsApp, Viber i ostali servisi za komunikaciju

Ovaj sistem pokušava da pošalje poruku i ako korisnik nije dostupan, SMS centar će poruku probati da pošalje kasnije. Uz dobre strane Facebooka dolaze i one manje dobre, što vrijedi i za ostale društvene mreže. Nakon deaktivacije, protok podataka i pretplata biće obračunati proporcionalno broju dana korišćenja.



WhatsApp, Viber i ostali servisi za komunikaciju

MobIt - I ja sam se sveo na dve app, ni ja ne vidim poentu gomilu istih za istu namenu, viber sam ostavio jer ga svi imaju, meni bitne prebacio i zdravo. Kako talk pak tek grabi svoje korisnike.



WhatsApp, Viber i ostali servisi za komunikaciju

Jedan kontakt me je odavno blokirao na viberu. Naravno, stoji slika iz vremena kad sam blokirana, ne vidi se da li je na mrezi. Sa drugog telefona sve to vidim, status i novu sliku... I veceras slucajno nesto cackam, gledam nasu prepisku i tek pise kad je bio na mrezi! Ali slika i dalje stara. Pogledam sa drugog tel, slika druga nova, koja bi i trebalo da bude , status se poklapa. Prodje neko vreme, pise ovamo gde sam blokirana da je na mrezi, slika se ne menja. I ostade to vreme, tj. Nista mi nije jasno. Da me je odblokirao, promenila bi se i slika, status mreze bi bio odgovarajuci... Sta se desilo, ima li neko objasnjenja? Jedan kontakt me je odavno blokirao na viberu. Naravno, stoji slika iz vremena kad sam blokirana, ne vidi se da li je na mrezi. Sa drugog telefona sve to vidim, status i novu sliku... I veceras slucajno nesto cackam, gledam nasu prepisku i tek pise kad je bio na mrezi! Ali slika i dalje stara. Pogledam sa drugog tel, slika druga nova, koja bi i trebalo da bude , status se poklapa. Prodje neko vreme, pise ovamo gde sam blokirana da je na mrezi, slika se ne menja. I ostade to vreme, tj. Nista mi nije jasno. Da me je odblokirao, promenila bi se i slika, status mreze bi bio odgovarajuci... Sta se desilo, ima li neko objasnjenja? Ja mislim da mi ne govorimo o istom Vrlo je jednostavno, kako cu imati neciji broj u imeniku ako ga nisam memorisala ne racunam propusten poziv nor. Pa isto je i sa viberom i waap valjda. Osoba mi se pojavi u kontaktima jedne ili druge app kad je unesem u imenik. U protivnom uopste nemam taj kontakt u app pa ni mogucnost da vidim sliku bez obzira na podesavanje. Dakle, nema mogucnosti da ja preko waap ili vibera znam da li me neko ima u imeniku ili ne o gledanju slike sam pisala iskljucivo u tom kontekstu.



Sedam trikova na Viber-u koje mozda niste znali
Proteklih godina bili smo svedoci da su slične poruke, da su besplatni servisi odlučili da naplaćuju svoj sadržaj, stizale i za Facebook, Gmail… Takođe, u maju ove godine su Viber i WhatsApp bili na kratko nedostupni korisnicima iz Srbije, međutim danas su dostupni na Play storu i obaveštenje je kao i za druge države da je prva godina upoterbe besplatna. Podržavala slanje SMS poruke od strane korisnika. Osobe se međusobno povezuju zbog različitih razloga, pa izraz friends prijatelji na Facebooku može biti varljiv, s obzirom na to da takav odnos ne znači prijateljstvo u smislu svakodnevnoga govornog jezika, čime se mogu objasniti i pojave vrlo velikog broja prijatelja na pojedinim Facebook-profilima. Meni smeta jedino to što nema standalone klijent ali ima Franz integraciju , mada je pohvalno što postoji web. Mi im poručujemo - neka nas blokiraju koliko god žele, mi nećemo menjati naše principe, niti izdati poverenje svojih korisnika. On je postao suvremen način izražavanja javne potpore, pristanka i suglasja s tuđim stavovima.

[Muskarac trazi muskarca karlovac|Seks price|Kako prebroditi krizu u braku: nekonvencionalni saveti]






Oznake: Viber, za, pc, &, Problem

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.