Oglasi za udaju bih - Pravi datiranje

ponedjeljak , 31.12.2018.

Upoznavanje radi braka










Click here: Oglasi za udaju bih






Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase neprimjerenog sadržaja i da uzastopno ne postavljaju iste oglase. U horoskopu sam Djevica. Princip ideje i rada ovog servisa za upoznavanje i dopisivanje je jednostavan. Cena poziva za VIP korisnike 100 din.



oglasi za udaju bih

Normalan, opušten dečko 18 godina, sportista, maser sa iskustvom, pedantan, čist, diskretan, ljubazan. One su ostavile svoj lični oglas radi sticanja novih poznanstva, druženja, ljubavne veze ili braka. Za više detalja pogledaj moj. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina.



oglasi za udaju bih

Bračne ponude - Bosna i Hercegovina - Kako postaviti oglas kao Izdvojen, saznajte. Kako postaviti oglas kao Izdvojen, saznajte.



oglasi za udaju bih

Dugo sam u jednoj priči koja nikao da preraste u nešto više,u smislu veridbe pa samim tim i venčanja. Jedna vrlo pametna i pobožna žena me je uputila na sveštene lice čije su molitve izuzetno jake i rekla da odem da meni očita molitvu za ljubav,za udaju tj da tu molitvu očita za mene i mog partnera da jednostavno krene. Ono što me zanima ima li u tom slučaju mogućnosti da se molitva očita jer sam čula da ne bi moglo za nekrštene tj da ne bi imalo uticaja. Meni je sestra u Djurdjevim stupovima kupila molitvu za udaju,napisana na nekom drvetu,ja to s vremena na vreme procitam pred spavanje,a ja nemam decka,pa nam je to vise neka sala! A sto se tice molitve za ljubav,znam da mozes na Ostrogu da pitas da ti procitaju molitvu za ljubav,to je moja drugarica pitala,nasla je decka ali tek posle godinu dana. Iskreno mislim da ne postoje molitve za to sto si ti rekla,ako ti je neko sudjen,udaces se za njega i sa molitvom i bez nje! Mada, ne sumnjam da postoji tako nešto. Na tvom mestu bih otvoreno pitala dečka kako on vidi našu vezu u budućnosti. Mali off, jedna jako pobožna osoba iz moje familije je upućivala moju mamu da se pomoli za zdravlje u nekom manastiru koji je od nas podaleko. Mama joj rekla da ne može da prevaljuje toliki put ne bi li je otkačila a ova ladno kaže da može da se piše na neki mail ako nisi u mogućnosti da dođeš. Ista osoba mene zvala da idemo zajedno u neki manastir da se ja molim za posao. Kao što rekoh, nisam iz pobožne porodice, ali mi nije normalno moliti se za materijalne stvari. Razumem da se vernik moli za svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, ali za udaju, posao i sl ne razumem.



Oglasi licni kontakti
Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema. Dakle, ni jedna Albanka katolkinja do sada nije sklopila brak sa devojke za udaju iz albanije oglasi bih islamske vjere. Kako postaviti oglas kao Izdvojen, saznajte. Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore. Možda Vas više interesuju opuštajuće masaže uz predivan ambijent, koji možete da korigujete? Svi oni koji zele da objave svoj mali oglas mogu to uciniti preko forme. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju.

[Starije tete slike|Žena mačka|On trazi nju za brak]






Oznake: brane, ponude, &, bosna, i, Hercegovina

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.