Ivan herceg i anita dujić - Pronađite djevojku

utorak , 25.12.2018.

Net.hr










Click here: Ivan herceg i anita dujić






Često su u Anitinom stanu, viđeni su i u šopingu u jednom tržnom centru, a nedavno su sebi priuštili i romantični vikend na moru. Lijepa glumica svojim objavama nije dala ni naslutiti da je potresena, pa se na Instagramu rdovito hvali svojim sposobnostima plesa oko šipke. Idealno veče za mene podrazumeva riblju večeru uz fino vino, dobro društvo i lagani morski povetarac — otkrila je Anita, a u poslednjem intervjuu za Story, Ivan Herceg upravo tako opisao je prvi izlazak sa izabranicom. Često su u Anitinom stanu, viđeni su i u šopingu u jednom tržnom centru, a nedavno su sebi priuštili i romantični vikend na moru.



ivan herceg i anita dujić

Anita Dujić razvela se ove godine, a ljubavnu sreću ubrzo je našla u zagrljaju drugog. Jesu li svojoj ljubavi nakon dvomjesečne stanke dali drugu šansu ili se tek radi o prijateljstvu koje je ostalo nakon ljubavi nije jasno. Cijeli tekst o prekidu potražite u tiskanom izdanju Storyja koji je na kioscima od srijede, 17. Anita Dujić i Ivan Veljača rastaju se zbog Ivana Hercega!



ivan herceg i anita dujić

Anita Dujić, Mia Kovačić i Ivan Herceg uživali u klubu Groove - Lijepa glumica svojim objavama nije dala ni naslutiti da je potresena, pa se na Instagramu rdovito hvali svojim sposobnostima plesa oko šipke. Ivan je svoju Anitu čvrsto držao u zagrljaju, a ni zaljubljeni pogledi i osmesi nisu izostali.



ivan herceg i anita dujić

Anita Dujić i Ivan Veljača rastaju se zbog Ivana Hercega! Tako barem tvrde novinari koji su, dan nakon što je objavljeno da je njihovu braku došao kraj, otkrili da se u odnos supružnika, navodno, umiješao fatalni Ivan Herceg. Ja trenutno uopće nisam u Zagrebu. Na lokaciji sam, tj. Anitu ne brine što bi ova izjava u novinarskim krugovima mogla biti shvaćena kao potvrđivanje veze s Hercegom. Anita se, doznajemo, već iselila iz zajedničkog stana. S uskoro bivšim suprugom, scenografom Ivanom Veljačom, bratom Jelene Veljače, prije vjenčanja je bila u vezi sedam godina. Sudbonosno da izrekli su na Čiovu u rujnu 2013. Možda se njena prava ljubavna sreća krije u vezi s ovim drugim Ivanom. Glumcem koji slovi za jednog od najvećih zavodnika javne scene. Na njegov su šarm dosad već pale mnoge domaće ljepotice. Zaveo je, navodno, kolegice Zrinku Cvitešić i Jelenu Perčin te voditeljice Tatjanu Jurić i Eciju Ivušić. Ipak, dugododišnja tajna patnja bila mu je, kažu njegovi prijatelji, upravo lijepa Anita.



Zaljubljena sam, a Herceg je jako zgodan
Prvo ispipavam teren, pokušam da procenim šta mladoj dami odgovara i onda joj lagano, u mahovima, dozirano serviram ono što joj prija. Šetali su glavnim zagrebačkim trgom i ni u jednom trenutku nisu se razdvajali. Tomo Vitez glavna uloga samo epizode 1-78 Filmske uloge Godina Naslov Uloga Bilješke 2003. Story piše da se par sastaje u tajnosti te da su svojoj vezi dali novu priliku. Par se sastao u jednom zagrebačkom restoranu, a ručak koji je potrajao nešto duže od sat vremena, začinili su osmijesima. Anita Dujić razvela se ove godine, a ljubavnu sreću ubrzo je našla u zagrljaju drugog. Mix starih i novih RNB, house i dance hitova pokazao se kao dobitna kombinacija, a na prepunom plesnom podiju isticale su se Anita Dujić Veljača i Mia Kovačić, koja je bila u društvu modnog fotografa Šime Eškinje, a koji posljednjih godina živi u Parizu. Foto: Instagram GLUMAC Ivan Herceg i manekenka i dekoraterka setova Anita Dujić ponovno su viđeni zajedno, nakon što su prekinuli u kolovozu ove godine. Premda se činilo da je par koji je vezu započeo početkom prošle godine s vremenom sve zaljubljeniji, Ivan Herceg i Anita Dujić prekinuli su polovicom kolovoza svoju romansu, i to nakon što su proslavili godišnjicu veze. Prije samo tri mjeseca proslavili su prvu godišnjicu veze, no izgleda da je nešto ipak presudilo da okončaju svoju ljubav. Tako barem tvrde novinari koji su, dan nakon što je objavljeno da je njihovu braku došao kraj, otkrili da se u odnos supružnika, navodno, umiješao fatalni Ivan Herceg.

[Programi za spijuniranje vibera|GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE Apartmani, sobe, hoteli, ljetovanje Hrvatska|24sata.hr najčitaniji, a i ostali naši portali obaraju rekorde!]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.