Kako pitati curu za vezu? - Pravi datiranje

utorak , 18.12.2018.

www.datingvr.ru










Click here: Kako pitati curu za vezu?






Malo sam se priljepio za nju, a i dalje kao da se udaljuje od mene. Svakom momku velika je tlaka kad shvati da je dosao trenutak da djevojci koja mu se svida postavi ovo vrlo vazno i sudbonosno pitanje.



Kako pitati curu za vezu?

Deus existe e gostas muito dos brasileiros honestos. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Budi samo svoj i nemoj se pretvarati u drugo!!



Kako pitati curu za vezu?

www.datingvr.ru - Ali to može da bude i nešto drugo osim koncerta.



Kako pitati curu za vezu?

Pa recimo, ako sa nekim jednom izadjem i bude mi lepo, u smislu dopada mi se fizicki cim smo dosli do izlaska , a pored toga mi deluje inteligentno, duhovito, obrazovano, kulturno, ima slicna interesovanja kao ja, poglede na stvari i zelim sa tim nekim jos da se vidjam milsim bar nesto od navedenog ispolji na tom prvom vidjanju svakako od njega ne bih zelela samo kombinaciju, ali ne i da se momentalno udam za njega, vec da ga upoznajem i da sto vise vremena provedem sa njim i da vidim da li to moze da dobije neku ozbiljnu konotaciju. A ako se na prvom sastanku ispolji samo fizicki izgled i neka elementarna privlacnost, onda cu ga verovatno pozeleti samo za kombinaciju. Ne znam ko je ovde pricao o zaljubljivanju na prvom sastanku, ali ja nisam. Pa dobro mi sad imamo samo razlicitu terminologiju. Za mene je ozbiljna veza ona koja vodi ka braku ili zajednickom zivotu, da bi do toga dosli mora da prodje neko vreme upoznavanja, a to je period koji ja zovem veza, koja moze dodtle da stigne, amoze i da pukne posle 3. E sad kako ko sta krsti.... Ja sam rekla ok kada mi je to jedan decko rekao. Nije odmah, bili smo na pice, posle bili kod njega, gledali tv, odvezao me kuci, poljubio i to je bilo to. Tu se jos malo dopisivali, on pitao mene sta ja zelim i od tad se vise nismo culi. Znam da to ne moze tek tako, ali zelim da znam da li taj decko uopste hoce da se upusta u neku vezu ili ga to trenutno ne zanima. Za mene je ozbiljna veza ona koja vodi ka braku ili zajednickom zivotu, da bi do toga dosli mora da prodje neko vreme upoznavanja, a to je period koji ja zovem veza, koja moze dodtle da stigne, amoze i da pukne posle 3. E sad kako ko sta krsti.... E sad,verujem da te veze nisu ono:upoznala si ga baš sinoć u nekom klubu... Mada,nije ni lako reći-želim vezu,pravu,ozbiljnu... Pitala sam vas sta mislite o tome, to je sve, a ispala sam i dete i nezrela... Mozda si ti potpuno drugacija osoba od mene, mozda si prosla kroz nesto drugo nego ja, pa ne mozes da razumes o cemu pricam, i to potpuno razumem i u redu je. Stalno spominjete kako neko ne moze da zna posle par izlazaka tj nekoliko dana sta zeli... Ali ja samo zelim da znam da li je taj neko uopste spreman da upusta u vezu ili ne, ne kapiram zasto je to toliko lose?!



Kako pitati curu/dijevojku za vezu na fb??
Problem mi je sto ne znam sta da joj pustim preko face…neki smajlic.. Naravno, vama je u glavi samo jedan cilj — da je smuvate. Znaci kad ovo pitas dovoljno je samo da se nasmesi , ti kao isto , pa je pitas Jel bi to znacilo DA i smeskas se , onda kad skontas da imas sanse kod nje samo je pitas os bit samnom u vezi ali onako joj pridji skroz i gledaj je u oci ne pravi se blentav!!! Urban si lik, slušaš Depeche Mode i ideš na beer fest? Samo jedan jedini u stanju je da probije led koji ni tone eksploziva ne bi razbile u sto pokušaja. Nije svaka djevojka za vezu niti je svaka ona prava za tebe. Smislite plan izlaska Ako je djevojka pristala izaći sa vama i pozvali ste ju u kino onda i organizirajte da idete u kino, a ako niste definirali kako ćete smislite jedno mjesto gdje biste ju vi htjeli voditi i još par back up mjesta ako ona ne želi na Vašu posebnu lokaciju. Nipošto nemoj za to vreme da krajičkom oka pratiš rezultat omiljenog sportskog meča ili u glavi vizualiziraš planove za večernje pivo sa drugarima. Radije ju pitajte želi li nešto popiti. Angel, cini mi se da je Marci htela nesto drugo reci i da sam je dobro razumela kada je napomenula da se svako moze osetiti iskorisceno i na poslu i u prodavnici ako ima neka velika ocekivanja.

[Seks preko telefona|Oglas za vezu|Oglasi poznanstva split]






Oznake: forum, Klix.ba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.