myspace

myspace layouts

Pink Teddy

petak, 03.02.2006.

Gorillaz Novi singl Gorillaz bit će dvostruka A strana 'Kids With Guns'/'El Mańana’

Singl je skinut s albuma ‘Demon Days', a izlazi 10. travnja. O tome koja će biti B strana još se ne zna, ali ostali detalji će biti objavljeni uskoro.

Gorillaz će nastupiti s Madonnom na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy, a natječu se u četiri nominacije, uključujući i onu za singl godine (‘Feel Good Inc’).

U planu je i izdavanje koncertnog DVD-a.



- 19:47 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Madonna

Poput djeteta kojem date previše novca za maškare, Madonna se svake sezone ukazuje u posve novom obličju, a najnovija inkarnacija odvodi nas na plesni podij, u svijet 80's štucni koje poskakuju zajedno s walkmenom, nakrcanim electro trikovima izvučenim iz rukava 2005. godine.

Je li ovo osuvremenjeno prekopavanje po duhu sedamdesetih i osamdesetih stiglo prekasno ili revivali prohujalih plesnih trendova nikada i nisu ispali iz mode, sada je manje važno, no jest važno shvatiti da bi 'Confessions On A Dancefloor' bio prihvaćen tek kao jedan od briljatnijih instrumentalnih retro albuma dance scene (nije teško zamisliti novi Daft Punk s ovakvim pjesmama, primjerice) da nije standardno prosječnog vokala standardno vješte prodavačice spike.

Ovako, 'Confessions On A Dancefloor' automatski postaje revolucionarni hit projekt modernog popa kojim Madonna pokušava dokazati da nije ni baba ni kurva (kakvom je vidi gospođa Osbourne), već inteligentna dama u godinama koja prepakira i prodaje ono što ju je, na kraju krajeva, i dovelo do toga da se može po nekoliko puta preporoditi i zarotirati u dugogodišnjoj karijeri – disco!

Njega, srećom, kabala očito ne smatra svetogrdnim hedonizmom (ionako se židovskom misticizmu 'odužila' pjesmom 'Isaac'), pa Madonna nema problema uvaljati sve prepoznatljive trikove za pokretanje udova u jedan prilično dobar šećerni miks, koji će uvijek bolje funkcionirati na podiju nego u dnevnoj sobi. Makar, ispod naslaga dizalica i spuštalica imao i pokoji layer iskrene lirske ljubavi i antibuševske politike ('I Love New York').


- 19:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Cursors